POSTED 30.07.2013 // Kl. 19:54

J'AIME  LA  FRANCEHolder på å redigere innkjøpsvideoen! :)POSTED 27.07.2013 // Kl. 23:15

ANTIBES MED TIRILHeihei! I går(fredag) var jeg som sagt og besøkte Tiril i Antibes. Vi vandret litt rundt i byen, kjøpte et par små ting og spiste en god lunsj på en koselig café. Etterpå dro vi ned på stranden for å møte Tuva og resten av familien til Tiril. Det var kjempedeilig vær og herlig temperatur i vannet. Etterpå kom Mamma, Ronald og Ida tilbake fra Cannes, så spiste jeg middag med dem, før vi dro hjem til huset. Det var nemlig vår siste dag på hotellet, så nå er det landlig sjarm i to dager(lørdag og søndag), før vi drar hjem. Hvordan er livet?

POSTED 26.07.2013 // Kl. 11:34

PÅ VEIHeihei! Etter en dag på stranden i går, så dro vi ut og spiste på kvelden. Vi spiste på en restaurant kalt Le Hussard. Den lå oppået hustak og det var såå fint der oppe. Kjempegod mat også! Idag tidlig dro Ida og Niclas hjem til Norge, for å rekke Postgirobygget konsert, haha. Så idag skal vi en tur til Antibes, hvor jeg skal være med Tiril for en dag. Hva er deres planer da?


POSTED 25.07.2013 // Kl. 18:51

NICEHeihei! Tenkte jeg skulle skrive en liten oppdatering fra Nice, ettersom jeg ikke har skrevet et eneste ord om turen, haha. Det hadde såvidt bikket natt før jeg og Ida satte oss i bilen på vei til Gardermoen. Det var to slitne jenter kjørende i soloppgangen. Etter litt halvsoving i 2 og en halv time på flyet landet vi i Nice. Vi ble hentet på flyplassen, så dro vi å spiste lunsj. Senere bar turen til stranden. Det er såå deilig her, ikke for varmt, men likevel ikke for kaldt. Var også en drøy time på stranden med Ragna, før hun dro igjen. På kvelden spiste vi ute før vi dro til huset. Huset var veldig fint og stort, men litt for langt unna byen, så dagen etter tok jeg, Ida, Niclas og mamma inn på hotell nærme stranden. Vi bor her til fredag, så har jeg og Tiril planlagt en overnatting, og den siste natten skal vi tilbake til huset. Dagene blitt tilbrakt på stranden om dagen og restaurant om natten. Vi var også en dagstur i Juan Les Pins, siden det er så nærme. Har handlet litt, men ikke særlig mye, så tenkte jeg skulle lage en video når jeg kom hjem? Nå er jeg akuratt hjemme fra stranden, og jeg har faktisk fått farge! For rød er også en farge, hihi. Nå skal vi straks ut og spise, så vi snakkes!

Hva tenker dere om en liten innkjøpsvideo? 

topp FOREVER 21 shorts AMERICAN EAGLE sko TOMS veske RIVER ISLAND

POSTED 24.07.2013 // Kl. 11:38

OUTFIT 

topp H&M skjørt BERSHKA sko TOMMY HILFIGER veske RIVER ISLAND armebånd FRANKRIKE

POSTED 23.07.2013 // Kl. 11:54

FRANCE

Må løpe, oppdaterer dere litt om turen senere! (: Ha en fin dag!

POSTED 22.07.2013 // Kl. 19:45

FREDAGHeihei dere! Er nå frankrike, kom opp tidlig søndagsmorgen, men det kan jeg heller fortelle dere om senere! Hele lørdagen var full med vasking av klær, pakking og stress føt jeg og Ida hoppet i bilen klokken 4, søndagsmorgen. 

På fredag var jeg, Helene og Sunniva på kino. Vi så The Bling Ring, som jeg syntes jeg var utrolig bra, på tross av noen dårlige anmeldelser. Men tror likevel den er best om du har sett serien Pretty Wild og kan endel om saken fra før av, da vil du syntes den er myye bedre enn om du ikke har det. Etterpå satta vi oss på en Sushi restaurant på Tjuvholmen og koste oss der.  På kvelden overnattet vi alle hos Helene, og lørdag morgen startet med film og god frokost. 
POSTED 19.07.2013 // Kl. 22:58

OUTFIT

veske og skjørt H&M topp DIY, hihi sko CONVERSE briller RAY BAN // fra onsdag

POSTED 18.07.2013 // Kl. 22:09

OSLODAGHeihei! I går var jeg og Mathilde en tur i byen. Vi var først hjemme hos meg og koste oss med Lost, så dro vi ned på Bagels and Juice for en liten "lunsj". Vi var innom et par butikker, så på en gateartist og bare slappet av i lille Oslo. Utrolig deilig! På kvelden var vi hos meg, bestilte peppes og så film, så overnattet Mathilde. Hvordan var deres gårsdag?Herregud, han sjonglerte tre sverd mens han krysset en random person. 

POSTED 18.07.2013 // Kl. 15:58

KRAGERØ  I  8 MEGAPIKSLERHva syntes dere om bildene?

POSTED 18.07.2013 // Kl. 00:49

NORSK  SOMMERIDYLLHeihei! Etter mange herlige dager både på spahotellet og hos mormoren til Helene er jeg hjemme i Oslo. Det var en utrooolig koselig reise, nemlig fordi jeg har vært rundt så herlige folk. Vi har badet, spist, solt oss og kost oss masse rett og slett. På mandag tok jeg og Helene bussen hjem igjen, så har vært hjemme siden da. Tok det rolig med Lost og capri-sonne på tirsdag, og på onsdag var jeg med Mathilde hele dagen. Hvordan har de siste dagene vært for dere? Søte Helli og Kiko på fergen 

POSTED 11.07.2013 // Kl. 18:37

SOMMERDAGHeihei! I går var vi en tur nede på Beach Cluben. Vi badet, solte oss og slappet av i finværet. Vi kjørte også litt rundt med golfbilen, måtte bli litt flinkere, hehe. På kvelden lagde vi oss taco og koste oss med middag på terrassen nok en gang. Utrolig deilig! Hva gjorde dere i går?POSTED 10.07.2013 // Kl. 23:58

KRAGERØHeihei! I går tidlig tok jeg bussen ned til Kragerø for å være med Helene og fammen. Etter en laang busstur var det deilig å komme til dette herlige stedet! Jeg og Helene tok oss en golfbiltur, hvor hun lærte meg å kjøre for første gang! Utrolig gøy, og må si jeg har blitt litt god! Så lagde vi oss middag og spiste ute på terrassen. Utpå kvelden tok jeg, Helene, Hanne og Marie oss et nattbad nede på beach cluben. Det var utrolig nok årets første bad i Norge for meg, haha, i fjor var det i starten av mars da! Her er litt bilder fra dagen. Hvordan er sommerlivet?


POSTED 10.07.2013 // Kl. 12:24

RAPUNZEL ER BORTEHeihei! På mandag klippet jeg meg! Jeg er helt sjokka over hvor mye jeg ba om, men det er utrolig deilig å ha det så kort! Likevel er jeg litt irritert over at det ikke går ann å krølle eller flette det noe fint nå. Haha, det er sååå kort! Men jeg liker det da! Hva syntes dere?

POSTED 10.07.2013 // Kl. 00:00

SISTE DAGENHeihei! Søndag var den siste dagen på eina, og da hadde bestemor bursdag. De fleste i familien var bortreist, så da ble det er koselig liten feiring, så tar vi en større en til høsten! Det var likevel veldig koselig. Men jeg må samtidig si det var digg å komme hjem til min egen seng, uansett om det bare var for to netter. På mandag var jeg hos frisøren! Jeg klippet meg og farget øyebrynene og vippene. Øyebrynene mine ble syyykt mørke, så går rundt og føler meg som en klovn, men de tones vel ned etterhvert. Viser dere frisørresultatet i morgen, syntes selv det er veeeldig forskjell! I dag tidlig tok jeg bussen til Kragrø for å besøke Helene og fæmmen. Hva skjer i deres verden?Passet onkelen, tante, fetteren min og kusinen min sin hund i et par dager. Hun er sååå søt og liiiitt gammel, så når jeg tok henne med på joggetur ble hun så utslitt at jeg trodde hun skulle få salg, haha herregud.


POSTED 09.07.2013 // Kl. 21:24

EINAhits