POSTED 31.08.2012 // Kl. 15:51

AUGUST

Heihei! Forrige helg var jeg jo overdrevent mye i kirken for å se på konfirmasjoner, men jeg glemte helt å legge ut bilder fra det! Ups, sånn går det når man er blondine. Uansett var jeg i slottsparken med Helli og Sunni i går og koste oss i solen med is og smoothie! 

POSTED 28.08.2012 // Kl. 20:29

POLKADOTSHeihei! Nå har blogg.no satt i gang en konkurranse hvor du kan delta for å vinne den nye parfymen fra Marc Jacobs! Her er mine polkadotter, haha:

Bikini fra victoria´s secret


cop49ot

POSTED 27.08.2012 // Kl. 22:29

OUTFITHaha, glemte å skru av musikken før jeg tok bilder.. ignorer det. 

topp TOPSHOP bukse BIK BOK sko TOMS jakke HELENE SIN, tycks? 

POSTED 25.08.2012 // Kl. 23:53

KONFIRMASJONHeihei!

Idag var jeg i kirken og så på konfirmasjon, det var utrolig mange som konfirmerte seg idag! Jenny og Nina så helt herlige ut i bunadene, søte jenter!


POSTED 22.08.2012 // Kl. 23:09

BURSDAGSBARNETHeihei! Sham on me, det ble ikke noe outfit innlegg, sorry for det, men det begynte å pøse da jeg skulle ta bildene og siden jeg har vært og sett kampen til 1.laget i kveld og det har regnet siden da; ble ikke noe tid til det. Jaja.

Idag har Helene bursdag! Yey, endelig 15 år. Etter skolen dro Helene, Sunniva, Jenny, Ingvild og Erle til byen for å feire henne og spise lunsj på fridays. Det var kjempekoselig, og bursdagsbarnet fikk til og med gratis dessert! Gratulerer med dagen beste


herligheten 


POSTED 22.08.2012 // Kl. 19:07

OUTFIT KOMMER I KVELDNå skal jeg se kampen til jentene, må løpe! :)POSTED 21.08.2012 // Kl. 22:09

FOTBALL CHICASHei hei! Idag har jeg vært i byen med Mamma for å fikse litt ting til konfirmasjonen og slikt. Kjøpte noen småting, så jeg kan vise det senere! Har ikke tatt noen bilder idag eller i går, foruten kampen til 1.laget i går, så blitt litt kjipt med blogging, men det går fint, hihi :):)

Tommel opp gjengen! POSTED 20.08.2012 // Kl. 22:35

OUTFIT: FØRSTE SKOLEDAGHeihei! Da er det tilbake til virkeligheten; skolen har staret igjen. Det er kjempekoselig å møte alle sammen igjen, spessielt når vi har en så herlig klasse som vi har! Da går vi endelig i 10.klasse, størst på skolen, haha. Uansett: lykke til til alle 99`ere der ute, bare husk å ro ned brunkremen litt! :)Haha, haaater blitz.


POSTED 19.08.2012 // Kl. 13:23

SISTE DAG AV SOMMERFERIEN:( Da starter jo skolen i morgen igjen allerede.. kunne ikke sommerferien bare startet på nytt igjen nå? Men uansett ahr det vært en herlig ferie, så det må feires med en bra siste dag. Idag er det også endelig fint vær! Men jeg fant ut at jeg hadde glemt å poste de siste bildene fra hvaler, whopsie! På fredag feiret Sunni bursdagen sin. Det var kjempekos med masse herlige jenter! lånte det siste bildet av benedicte, hehe

POSTED 16.08.2012 // Kl. 22:48

EINAHallo! Jeg er da på eina og besøker besteforeldrene mine. Tok toget opp i går og drar hjem igjen i morgen. Jeg er her nemlig for å prøve bunaden min for første gang! Jeg prøvde den i går og den satt som støpt, så da får jeg den i morgen. Da er alt klappet og klart til konfirmasjonen :) 
POSTED 12.08.2012 // Kl. 13:09

SOMMERIDYLLINNLEGG FRA IGÅR 

Heihei! Idag har det vært stårlende vær så når Erle, Nina og Juliane dro på butikken, så tok jeg, Jenny og Helene oss en robåttur. Jeg var sykt dårlig til å ro, haha, men de andre var flinke så det var koselig! Vi fikk litt problemer når vi skulle tilbake fordi det var syykt strek størm, men det gikk heldigvis bra! Vi har badet, solt oss og kost oss masse. Idag kom også Ragna!

 

POSTED 10.08.2012 // Kl. 22:33

HVALERHeihei! Nå sitter vi i her i hytten og koser oss, hører på musikk og jeg prøver og blogge med dette treige internettet. Blogger nemlig fra Ninas 3G nett, men bedre med treigt internett enn ikke noe! VI har hatt en fin dag her i hvaler allerde; har tatt en liten rotur og badet. Gleder meg til og være her de neste dagen! 

maxitaxi bro

POSTED 10.08.2012 // Kl. 13:17

BILDEDRYSSHeihei alle sammen! Long time, no see? vel, lengre skal det bli. Jeg skal nemlig på hytte tur i dag sammen med Juliane, Jenny, Helene, Ragna, Erle og Nina. Vi skal til hvaler og jeg trooor vi blir der til tirsdag(?). 

Det er jo en stund siden jeg har blogget, og siden den gang har jeg ikke tatt stort med bilder, men det går helt fint! Det var jo norway cup her for en stund siden. Det er så sykt deilig å bo nærme sletten! Siden jeg er litt over det å gå på åpningskonserten så kunne jeg bare ligge i sengen min på rommet og høre hele greia, haha. Uansett var jeg supertrøtt fordi jeg hadde nettopp tatt toget hjem fra eina, så det var deilig å bare slappe av. Vi tapte alle kampene vi spilte, som vanlig, men uansett; vi gjorde en god jobb (: Vi spilte nemlig bare mot første lag, selvom vi burde ha spilt mot 2. lag etter som det er det vi er. Men samme kan det være.Etter den siste kampen var det grilling hos frida med laget! Det er hvert år under norway cup og er like koselig hver gang! Tilogmed noen ubudne gjester kom, kremkremt nina. Haha, neida. Etter grillingen dro jeg, juliane, nina, ragna og sahra opp til juliane og overnattet der. Morningen etter dro jeg og sahra på butikken, men juliane ryddet så lagde vi oss mesterfrokost, naam.I går kom jeg hjem fra en heeeerlig konfleir. Det var så sykt bra, så alle dere 98ere der ute: ta kristen konf! Du kommer til å angre hvis du ikke gjør det. Konfleiern var fra 5.-9. og var på tjellholmen, som er en time unna fredrikstad med båt. Den første dagen hadde vi "bli kjent" og ble delt inn i grupper også videre. Da hadde vi en konkurranse hvor man foreksempel skulle ta i mot en vannballong som ble kastet på deg, spise knekkebrød og svømme omkapp. En av dagene dro vi inn til fredrikstad og hadde fredrikstadmanøver, hvor vi har de samme gruppene så skal man løpe rundt i sentrum og gjøre forskjellige oppgaver, som feks. fredrikstad taxi, hvor man skulle få flest mulig folk til å sitte på i en trillebår rundt i sentrum. Vi hadde også litt fritid så vi kunne titte litt i butikker og handle litt godteri. En dag var det også nattbading! Det var varmere i vannet enn i luften, så det var kjempegøy! Sommer, sol, og bading, bedre blir det ikke! :) Man kunne også kjøre kano, spille fotball, huske, osv. Det var mange utadvendte og herlige konfledere der, så gjorde turen helt super. Haha, savner det allerede. Orket aldri å ha med kameraet, upsi.hits