POSTED 30.08.2013 // Kl. 17:40

OUTFIT

topp NY&CO bukse & skinnjakke NEVER DENIM(BIK BOK)cardigan MADAM RAGE sko FRYE veske MBMJ smykke KONF

POSTED 29.08.2013 // Kl. 22:41

OLIVIAHeihei! Etter en laaang skoledag idag, dro jentene i klassen ned til Olivia Aker brygge for å spise lunsj. Det var kjempekoselig og som alltid hadde de goood mat. Merker at klassen har blitt mye mer samlet de siste dagene, så det er vel mer klasseopplegg på planen fremover. Det blir bra! Siden jeg ikke var hjemme før rundt seks tiden så har jeg egentlig kun slappet av resten av dagen. Jenny har vært her en stund og i tillegg prøvde jeg meg på noen outfit-bilder, men kom meg ikke ut døren før det var bekmørkt, dermed fungerte ikke det. Prøvde også inne, men da blir det så forferdelig lys så er usikker på om de noengang blir publisert, haha. Nå er planen å snart legge meg, så god natt alle! Hva har dere gjort i dag?

Heeerlige mennesker

På onsdag var det kun to 1-klasser som var på skolen, så gangen var helt tom nesten. Vi hadde norsk hele dagen, men sluttet heldigvis tidlig. Møtte Sunniva i byen før vi dro hjem og slappet av. Så den nye pll-episoden og må si jeg ikke ble utrolig overrasket. Det har ant meg at det har vært Ezra lenge, men men, det kommer vel alltids en twist. 


POSTED 28.08.2013 // Kl. 16:24

KONFIRMASJONHei dere! Som sagt var jeg jo i konfirmasjon til (ste)kusinen min Camilla. Dagen var kjempekoselig spekket med god mat, fine taler og strålende vær. Gratulerer masse med dagen som var, Camilla, og kos dere masse i USA, forhåpentligvis kommer jeg og Ida en tur og besøker dere, må bare overtale litt først. 

#konfirmasjon spam heheh

POSTED 28.08.2013 // Kl. 08:39

INSTALATELY.. Om jeg hadde vært irriterende aktiv på insta. Hihi, bare et par iphonebilder fra de seneste dagene.

1. & 2. Konfirmasjon i helgen til min herlig kusine! Seee på kaken

3. Skoletid, mine herlig venner. 4. Lunsj med nye og herlige jenter 5. Kino med storesøs

6. & 8. OHG-dåp 7. Rebusløp første uken

9.,10. & 11. Lunsj, lunsj, lunsj, kos

POSTED 27.08.2013 // Kl. 20:55

OUTFITFra forrige uke, hihi, treig bloggertopp ZARA cardigan LINE OF OSLO bukse DESIGNERS REMIX sko TOMS veske TORY BURCH klokke MBMJ sølvlenke GAVE armlenke BIK BOK ringer H&M kors-ring GINA TRICOT

POSTED 26.08.2013 // Kl. 20:32

LITE BLOGGLYSTHeihei! Det har vært ganske lite aktivitet på bloggen i det siste, og jeg beklager, så skal gjøre mitt beste på å forbedre meg. Forrige uke var jo første skoleuke på VGS, og jeg har fått et kjempebra inntrykk av både skolen og menneskene, så forhåpentligvis blir det tre fine år videre! I helgen var jeg i konfirmasjon, så legger ut litt bilder fra det senere. Men over til bloggingen; jeg savner litt motivasjonen som trengs for å blogge aktivt, så fortell meg gjerne om det er noe dere har lyst til å se mer av?


POSTED 20.08.2013 // Kl. 19:05

OUTFIT:  FØRSTE  SKOLEDAGHeihei! Både første og andre skoledag på Handels er vel overstått. Det er utrolig morsomt å starte på en ny skole og jeg har kommet i en super klasse med både Maren og Amanda som også gikk på brannfjell og en jente jeg ble kjent med for noen år siden, så startet heldigvis med noen jeg kjenner. Må si det er liiiitt tungt å stå opp om morningen, spesielt da solen enda ikke har stått opp, men forhåpentligvis vender jeg meg til det etterhvert. Etter skoledagen i går dro mange av jentene og spiste på lunsj Olivia, både nye venner og gamle, så det var koselig å snakke sammen, bli litt kjent og catche opp etter sommeren. På kvelden dro jeg, Jenny og Erle på senteret. Idag har jeg vært såå utslitt, haha, så dro rett hjem og har slappet av siden da. Nå skal jeg starte med lekse-innlevering. Buhu. 


catbro


Topp ZARA bukse DESIGNERS REMIX veske TORY BURCH solbriller RAY BAN smykker MIROMAR OUTLETS sko CONVERSE

Under bildeseansen dukket en gammel kjenning opp. Det er en katt som kommer et par tre ganger hver sommer når jeg tar outfitbilder, og jeg som egentlig ikke er noe kattemennekse, syntes han/den/hun er sååå søt. Han er litt stor, noe tjukk og har maaasse pels. Hahah, aner ikke hvem det er sin, men han er bare så utrolig søt og kjempe kosete. Such a cutie

POSTED 19.08.2013 // Kl. 22:33

I  DET  SISTEHeihei dere! Tok meg en litne bloggpause jeg, så satser på at det går bra, haha. De siste dagene har jeg vært i bursdag til pappa, bursdag til Sunniva, campet på en øy med jentene, badet og rett og slett kost meg. Idag var første skoledag på Handels, med skikkelig opptismistisk ovenfor skolen, haha, kom i en bra klasse med snille lærere og hyggelige elever, i alle fall etter det jeg har sett idag, så vi får vel bare vente og se hvordan det blir fremover. Satser på at det blir herlig! Hva har dere gjort de siste dagene? 

Uff, dette bildet trengte svart/hvitt-effekt, hahaBursdagsbarn 

Lunsj på Olivia med mange av handelsjentene! Utrolig koselig første skoledag (:

POSTED 17.08.2013 // Kl. 11:47

INSTALATELY

.. Om jeg hadde vært ekstremt aktiv på #instagram

POSTED 11.08.2013 // Kl. 22:33

SOMMERKOSHeihei! På fredag fikk jeg besøk av Mathilde som har vært i Danmark i rundt en uke, så det var koselig å se hverandre igjen! På kvelden tok jeg, hun, Erle og Helene en tur på butikken og kjøpte oss litt godt, før vi dro hjem til Erle sammen med Jenny og så film. Vi så Warm Bodies og den var faktisk mye bedre enn jeg forventet! Noe vi ikke innså før veldig langt ut i filmen er at det er en moderne "Romeo og Julie"-fortelling, noen som skjønte det? Haha, det syntes jeg i alle fall var ganske gøy. I går dro jeg og Helene ned til Aker Brygge for å møte mamma og Ronald som var ute med båten. Vi kjørte rumperister og det var såå deilig å være på sjøen. Utover dagen besøkte vi Pappa, hvor vi spiste middag med Silje, ste-lillebroren min, au pairen som nå skal studere og kjæresten hennes. Det var veldig koselig. Så på kvelden var vi hos Jenny. Idag har jeg prøøøvd å fikse bloggdesign og header, men det ble så utrolig dårlig kvalitet så jeg må prøve å få tatt noen nye bilder snart. Nå skal jeg og Jenny ha kosekveld og se film. Hva gjør dere den drøye siste uken av sommerferien? Det knuser hjertet mitt å si det, åh, sommerferie. 
POSTED 09.08.2013 // Kl. 19:35

VIDEO:  INNKJØP  FRANKRIKEHeihei! Da har jeg fått redigert video, og endelig fått lastet den opp. Innså at det var noen ting jeg glemte å ta med, feks. et bare minerals pudder og noe undertøy, men det får så være. Håper dere liker videoen! (:

POSTED 09.08.2013 // Kl. 14:33

DE SISTE DAGENEHeihei! Nå nærmer sommeren seg til en slutt så de siste dagene har jeg slappet av med Erle og Jenny. Jeg og Erle tok en tur til byen og vandret litt langs Karl Johan og Aker Brygge. Vi bestemte oss for å ta oss en middag, men det var så utrolig mange mennesker der at vi måtte vente en stund på bord. På kvelden dro vi til Jenny og så film. Vi så Burlesque med Christina Aguilera, og jeg har faktisk aldri sett den før! Den var utrolig bra og jeg fikk et helt annet inntrykk av henne enn det jeg har hatt tidligere. Har syntes hun har vært litt småharry og hun har alltid minnet meg om Gwen Stefani, men i filmen var hun jo utrolig pen og kjempenydelig! Anbefaler alle som ikke har sett den å se den, utrolig bra film! I går fikset jeg litt på Klein Video før jeg postet den, så dro vi en tur på Mix og deretter så på film hjemme hos meg. Hva gjør dere disse dager?
POSTED 08.08.2013 // Kl. 17:21

IPHONE-DEKSLERHei herlige lesere! Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en utrolig søt og morsom nettside kalt Elitagirl.net, de selger iphone-deksler spesiallaget til rosa-ungdommen. Dere har sikkert sett noen av dekslene deres på bloggen til Sophie Elise tidligere, og jeg må si jeg falt pladask når jeg så de! Så søte! Nettsiden er norsk, og dermed helt trygg. Frakt kommer på 39,- og dekslene er til rimelig pris. Du kan til og med kjøpe DIY-pakker og spesialdesigne dekslet slik du ønsker. 

De selger deksler til iPhone 4/4s, iPhone 5 og iPad 2/3. De selger også noen pakker med rhinestones, masse små dekorasjoner og anti-støv plugger formet som rhinestone-kroner! Såå masse nydelig. 

POSTED 08.08.2013 // Kl. 16:40

KLEIN  VIDEO  5Klein video 5 er noe jeg heeelt hadde glemt av, før Erle nevnte det for meg igår. Dermed gikk jeg i iMovie for å sjekke om jeg hadde noen klipp til den, men så viste det jeg at jeg faktisk allerede hadde laget den! Det var nok en dag jeg var syk eller noe, for jeg kan virkelig ikke huske å ha laget den, haha. Endret ikke musikk eller noe slikt, dermed er det to sanger som var populære tidligere i år.

Først er det noen klipp fra før jeg dro til USA, så er det USA-klipp, så litt fra Justin Bieber-konserten, så vanlige klipp fra hverdagen igjen! Håper dere liker videoen, så kommer det forhåpentligvis innkjøpsvideo snart, haha.

Dette er mest sannsynlig siste klein video jeg lager, nemlig fordi jeg glemmer av å filme hele tiden, så om det ikke blir nok og morsomme nok klipp så blir det nok ikke flere videoer! Så da har jeg laget 5 videoer fra tiden i 10.klasse, så får det være et brannfjell-minne (:

POSTED 07.08.2013 // Kl. 23:21

VIDEOHeihei! Har fått filmet videoen på nytt, så nå er det bare redigeringen som står igjen. I dag har jeg vært en tur i byen med Erle, så satte vi oss på Olivia for å spise middag. Akkurat nå er jeg, Jenny og Erle hjemme hos Jenny og ser på film med smoothie og milkshake(som hver kveld de siste dagene). Hva gjør dere ikveld? 
POSTED 06.08.2013 // Kl. 19:15

OUTFIT
#Outfit   bukse TOPSHOP topp TOPSHOP (erles) sko CONVERSE veske TORY BURCH

POSTED 06.08.2013 // Kl. 15:14

LATE SOMMERDAGERHeihei! Bloggen har visst blitt litt nedprioritert i det siste, nemlig fordi jeg mistet litt motivasjonen da innkjøpsvideoen jeg hadde filmet ble helt ødelagt. Når den lå på kameraet var den helt fin, mens på pcen så hengte den selv opp, fargene ble ødelagt og lyden forsvant. Dermed skal jeg prøve å få filmet en ny idag! De siste dagene har jeg vært med venner, slappet av og tatt de siste dagene med sommerferie med ro. Vi har hatt filmkveld hver kveld, så det har vært koselig! I går var vi en tur i byen, så da tok jeg utrolig nok med kameraet, hehe! (: Hvordan har deres dager vært?


hits