POSTED 27.09.2012 // Kl. 23:40

OUTFITHeyy! Skriveøkten gikk passe, ikke særlig dårlig, men vil aldri si det gikk bra i tilfelle jeg blir skuffet. I tillegg har vi fått en ny norsklærer i år, og siden vi ikke er helt vandt til hvordan tekster hun foretrekker osv. er det litt vanskelig å si. Håper på det beste! I kveld har jeg pakket kofferten, litt i alle fall. Jeg må bråpakke litt i morgen tidlig, men det går bra! Så da tar vi turen til Barcelona. Hva skal dere i høstferien? :)

Har forresten bestemt meg for å ikke ta med macen til barcelona, nettopp fordi jeg tviler på at jeg får tid til å blogg og i tillegg dekker ikke forsikringen det. Med mitt hell er det fort gjort den ender opp på betonggulvet.. hehe. Snakkes om 5 dager ellernoe med speilrefleksbilder! Men dere skal ikke se bort ifra litt mobilblogging

cardigan TOPSHOP bukse og singlett BIK BOK skjer DRANELLA(?) klokke MARC BY MARC JACOBS sko UGG

tycks? takk til Vilde som tok bilder, hihi!

POSTED 27.09.2012 // Kl. 16:00

SKRIVEØKTHeihei! Nå er jeg på skolen igjen og skal ha nynorsk skriveøkt. Skulle egentlig ha den i morgen, men siden vi jentene drar har vi den nå! Ønsk iss lykke til!

POSTED 26.09.2012 // Kl. 18:16

PAKKEPAKKEPAKKEUææ, to dager! Nå holder jeg på å øve til nynorsk skriveøkt som jeg skal ha i morgen ETTER SKOLEN. Siden vi egentlig skulle da den på fredag, men drar til barcelona på fredagmorgen fikk vi ikke avspasering med mindre vi hadde skriveøkten klokken 5 på torsdag.. Herregud, skjønner ikke hvordan jeg skal klare meg gjennom den dagen, først 6 timer med skole, så hjem i to timer før jeg må tilbake på skolen, å fytti. Jaja, alt for barcelona!

Jeg skal spille kamp etter på og må i tillegg pakke, for i morgen har jeg ikke særlig god tid. Så hade! Hva gjør dere idag? :)
POSTED 25.09.2012 // Kl. 19:56

BARCELONA OM TRE DAGERUuh, tenk på det! På denne tiden på fredag er jeg i barcelona! Hele fotballaget skal nemlig til Barcelona på treningsleir i høstferien. Men jeg har et spørsmål til dere; burde jeg ha med macen og blogge mens jeg er der eller burde jeg blogge når jeg kommer hjem isteden? Gleder meg masse til å være der med laget, det blir så koselig! Alle tidligere turer har vært supre, både innlands- og utlandsturer. Men likevel er dette første gang vi går drar lengre en kun til danmark, så dette blir kult! 

Jeg har vært i barcelona en gang før, men det var utrolig lenge siden og bare en dagstur(tror jeg?) fordi vi var egentlig et annet sted (jeg aner ikke hvor), så jeg husker ikke hvordan det er der. Gleder meg masse til sol og bading! Det trengs for høstdepresjonen begynner å presse på, haha. Har du noen gang vært i barcelona? Hvordan var det?
// bilder fra tumblr og weheartit

POSTED 22.09.2012 // Kl. 17:12

UKENS SPØRSMÅLUuu, hvem var han kjekke fyren til høyre? (fra innlegget om min konf)

Haha, det er fetteren min! :) 

FIN PÅ HÅRET! Kan du lage video? (på outfit)

Jeg er utrolig dårlig til å flette og det var mitt første forsøk på å lage fiskeflette på meg selv, så nei, tviler på at det blir noe av.

Hvilken krølltang bruker du? (på outfit)

Kjøpte nettopp gorgeous curling wand fra makestyle.no! Den er utrolig bra og koster kun 600!

Elsker de skoene!! hvor er de fra? (på outfit)

De er fra din sko! Så egentlig etter noen i ekte skinn, for jeg ville ha litt bedre kvalitet, men fant ingen fine, så da ble det de! Elsker de! :):) De kostet bare 500, så det var jo et pluss! Har jo klart å ødelegge de allerede, så det er og forblir hverdagssko. kaan du lage flere "klein video?" (på klein video)

Jepp! Prøver å filme litt en gang i blant, men det hender jeg glemmer det. Så skal prøve å huske på det. 

du blogger lite! BLOGG MER ( på outfit)

Haha, koselig at du vil lese mer, men jeg har ikke alltid tid og det er ikke alltid jeg gidder. Men jeg skal prøve!

Den muffins/kanelgreia så sykt god ut! :-) hvor kjøpte du den? ( på fredag)

Bagel and Juice! naam

Retter du håret hver dag? ( på outfit: its all a blur)

Nei, en gang i blant. 

hvor kjøpte du klokken? ( på outfit)

Fikk den til konf fra mamma!


Håper dere fikk svar på det dere lurer på! Hvis det er noe mer er det bare å skrive det i kommentarfeltet.

Okei, det skjedde noe rart med teksten i dette innlegget??? 

POSTED 21.09.2012 // Kl. 19:27

OUTFIT
bukse BIK BOK topp TOPSHOP sko BIANCO klokke MARC BY MARC JACOBS

POSTED 18.09.2012 // Kl. 17:09

OUTFIT
singlett H&M jakke TOPSHOP bukse BIK BOK klokke MARC BY MARC JACOBS sko DIN SKO veske MICHAEL KORS

POSTED 16.09.2012 // Kl. 16:26

OUTFITtopp GINA TRICOT bukse BIK BOK veske RIVER ISLAND klokke MARC BY MARC JACOBS

tycks?

POSTED 16.09.2012 // Kl. 15:41

BILDER FRA BURSDAGHeihei!

Som sagt var jeg jo i bursdagen til Malin og Johanne på ettermiddagen i går, det var veldig koselig. På kvelden dro jentene ned til Tiril. Snille Tiril hadde kjøpt inn sushi og det ble en herlig kveld! 
POSTED 16.09.2012 // Kl. 13:18

GAVEKORT PÅ GINA TRICOTDa har Blogg.no publisert en konkurranse for oss bloggere, og den går ut på å poste en video enkelt å greit! Premien er et gavekort på 500 kr  fra gina tricot, så jeg håper jeg vinner! Vinneren blir trukket Onsdag, 19.September! 


ni12ke

POSTED 15.09.2012 // Kl. 19:11

OUTFIT: ITS ALL A BLURFra dagen igår :)


topp L.O.G.G bukse og skinnjakke BIK BOK skjer FRANSA veske MICHEAL KORS klokke MARC BY MARC JACOBS sko DINSKO

tycks? 

POSTED 15.09.2012 // Kl. 12:54

FREDAGHeihei!

Etter å ha vær i byen med Tiril, Ida og Erle på torsdagen spilte vi sesongens nest siste kamp, og vi vant! Haha, det er ikke ofte. Jeg overnattet hos Helene og på fredagen dro Jeg, Sunniva, Erle og Helene til byen. På kvelden feiret Emma og Marthe bursdag. Det var kjempekoselig!

Har kjøpt litt nytt den siste uken, så det kan jeg sikkert vise senere en gang. Men nå har jeg utrolig dårlig tid, skal nemlig i bursdag. Snakkes!
spennende bilder eller hva? hihi

 

POSTED 12.09.2012 // Kl. 19:05

KLEIN VIDEOHaha. Jeg satte sammen litt småfilmer fra hverdagen og dette ble resultatet! Kan vel si den var utrolig klein, men det kan være det samme. Den ble veldig fort laget så den ble kort og dårlig, men har dere lyst til å se mer av slikt? Heheh. 

POSTED 11.09.2012 // Kl. 15:50

DÅRLIG DAGHeyhey! :) Da er det en ny uke! Idag har vi hatt orientering og poliovaksine på skolen, så kan rett og slett kalle denne dagen en drittdag. Nå har jeg vært med Helene og i kveld skal jeg på trening, selvom jeg er supersliten etter å ha løpt rundt i skogen i en time i regn med gjørme oppover anklene.. For å si det sånn så gikk jeg med rosa sko til gymmen, og sorte tilbake.. Har i tillegg både norsk innlevering og franskprøve i morgen, åå kan denne dagen bli verre :(:( 

I går var jeg med Jenny og vi lagde oss pannekaker og så en utrolig søt og rørende film. Den heter Soul Surfer og er basert på en ekte historie om en surferjente som mister armen i et haiangrep og må lære seg å leve med det, osv. Den var driiitsøt, og på slutten så viste de klipp og bilder av den ordenlige jenta og hun virket utrolig søt. 

POSTED 07.09.2012 // Kl. 20:14

TODAYS OUTFIT

topp ZARA vest VET IKKE bukse BIK BOK smykke KONFGAVE klokke MARC BY MARC JACOBS sko TOMS

POSTED 05.09.2012 // Kl. 22:28

BILDER FRA MIN KONFIRMASJON 2Heihei! Det var så utrolig mange bilder fra konfirmasjonen min at jeg måtte dele innlegget i to deler! haha, tusen takk Ida som gadd å ta alle bildene! Uansett så feiret jeg konfirmasjonen min i peisstuen på ekeberg restauranten, det var utrolig koselig å se familien igjen! Jeg storkoste meg og fikk i tilegg masse fine gaver, deriblandt iphone, smykker, penger, kamerastativ, klokke og bunad + alt av søljer osv. Utrolig bra dag alt i alt! :)POSTED 04.09.2012 // Kl. 18:23

R.I.P SIGRIDAlle tanker til familie, venner og bekjente. ♥ rip


POSTED 03.09.2012 // Kl. 22:36

BILDER FRA MIN KONFIRMASJONHeihei! 

Som dere sikkert vet feiret jeg konfirmasjonen min på søndag! Det var utrolig koselig og en veldig bra dag. Det er synd konfirmasjonstiden er over allerede og sommerleiren skulle vart lengre, men det får vi ikke gjort noe med. Jeg hadde først konfirmasjonsseremonien i kirken sammen med Erle, Helene og Mathilde ( og flere da selvfølgelig, hehe). Jeg klarte å faile når vi skulle sette oss ned, haha, men jaja, sånn skjer. Så etterpå så feiret jeg på ekeberg restauranten med familien, men det kommer det bilder fra senere :)

 


twins?


POSTED 03.09.2012 // Kl. 16:42

BYEN MED JENNYHeihei! Sitter for øyeblikket og koser meg med crêpes sammen med Jenny. Har kjøpt en liten ting som jeg sikkert kan vise dere senere! Vi snakkes :):)

POSTED 03.09.2012 // Kl. 00:01

MOBILBLOGG: KONFHeihei! Det har vært en lang og utrolig bra dag idag! Jeg var først i kirken, så dro vi ned til Ekeberg restauranten for å feire med familien. Det var utrolig koselig, og jeg skal legge ut masse fine bilder senere!

POSTED 01.09.2012 // Kl. 20:54

KONF I MORGENHei hei!

Idag har jeg gjort litt konfirmasjonsforbredelser med Ida, vi var en tur nede på ekeberg restauranten for å levere blomster og slikt, også dro vi til byen. Jeg gleder meg masse til i morgen, da er dagen! Yes, endelig blir jeg også konfirmert. Siden noen av der har spurt; Ja, jeg skal ha bunad. Jeg skal ha lundeby og den får dere se i morgen. Dette blir gøy!
hits