POSTED 29.09.2013 // Kl. 21:47

FREDAGSINNKJØPHeihei dere! På fredag var jeg og moren min en tur på lambertseter senteret, hvor vi handlet litt og spiste en overraskende god middag på Jordbærpikene. Om dere har planer om å spise der noen gang anbefaler jeg virkelig cheeseburger! Den er nemlig ikk helt basic, for brødet er byttet ut med grovbrød og ketchupen er byttet ut med aioli. Ble litt mer som en sandwich og det var kjempegodt! Jeg handlet litt, og siden jeg alltid får spørsmål om jeg kan vise innkjøp så kan jeg for en gangs skyl gjøre det! Haha, skal prøve å bli litt flinkere på akuratt dette. Alt er kjøpt på fredag, untatt buksen, toppen og pudderet som mamma kom hjem fra danmark med på onsdag (tror jeg det var? hm). 

Sko fra Lesson 2 (Drops) kr 1500,-. Jakkevest fra Second Female (Drops) kr 900,-. Pudder fra Guerlain (tax free) 300-400?,-. Mascara fra maybelline(Vita) kr 135,-. Solbriller fra Quay(drops) kr 400,-. Genser fra Dranella kr 900,-. Bukse fra Topshop ca kr 400,-.

Hva syntes dere om innkjøpene? (:

POSTED 28.09.2013 // Kl. 22:03

FREDAGS OUTFIT

topp og bukse fra TOPSHOP, jakke fra BIK BOK, veske fra TORY BURCH, neglelakk er ESSIE - Bobbing for baubles og sko CONVERSE.

POSTED 28.09.2013 // Kl. 11:46

INSTALATELY
Heh, nei, sååå aktiv på insta er jeg ikke. @theaelvestuen

POSTED 27.09.2013 // Kl. 22:51

HØSTSPORHeihei dere! Håper alle har hatt en kjempefin dag! Høsten har endelig begynt å legge sine spor, for nå er det nemlig røde, oransje og gule blader på bakken, ææ. Jeg er veldig glad i høst, for da kan man kose seg inn i store skjerf, strikkegensere og kule boots. I tillegg er det vottesesong, noe som er helt heerlig. Morningene starter med en god og varm kopp kakao ved daggry, for så å pakke seg inn i lag på lag.

Vi burde nyte de siste dagene av høststarten, nå som solen enda skinner og varmer i fjeset. Vi vil savne det i de kalde vintermånedene.. Heldigvis er det enda lenge til! 

POSTED 27.09.2013 // Kl. 18:24

LATELYHer er en liten recap for så langt hukommelsen min strekker til. Vi kan vel starte med torsdagen for en uke siden! Da dro jeg, Jenny og Emilie en liten tur innom Pascal og kjøpte noen makroner. Mm, deretter satte jeg og Emilie oss på cafe i et par timer. Så var det å komme seg til jobb for min del. 

I helgen var jeg som sagt og besøkte besteforeldrene mine med søsteren min. På søndag var vi i tillegg i familiebursdag, noe som var koselig! Bursdagsbarnet fikk utrolig mange gaver og en kjempesøt kake. 

På mandag var jeg først en lang dag på skolen, så hos Jenny med Helene og Erle resten av dagen og kvelden. Jeg begynner å bli liiitt skolelei, så nå blir det deilig med en ukes avkoblingstid. På mandag hadde vi i tilleg prøve i Geografi, og mitt humør over hvordan det gikk vises på bildet under til høyre. 

På tirsdag hadde vi innsamlingsdag på skolen. Jeg og Maren kom heldigvis på gruppe og vi ble tildelt Aker Brygge som sted, så det var egentlig en veldig chill dag. Vi samlet litt, tok oss en velfortjent lunsj på bagels & juice, samlet masse mer og så tok en siste lunsj på Olivia med flere av jentene. Det var kjempekos! Etter skolen dro jeg og Helene hjem til meg og leide en film. Deretter var jeg på jobb som danselærerassistent (hehe) for første gang. Det gikk helt ok. 

På onsdag hadde vi fri, så da lå jeg bare og slappet av hele dagen. #lovebeinglazy. Jeg og Maren vurderte å ta en tur til byen, men siden vi er det hver dag ellers i uken, såå ble det et nei. Så på torsdag hadde vi tidenes lengste skoledag, spesielt for meg. Jeg forlater huset klokken syv om morningen og kommer ikke hjem før åtte på kvelden, hørtes ikke det herlig ut? Startet naturligvis dagen med skole, før jeg og Ulrikke vandret litt i byen etter skoletid, så gikk turen til jobben, deretter hjem igjen. Var helt utslitt når jeg kom hjem, så det var godt å legge seg! Jeg gikk i verdens deeeeiligste genser hele dagen, ååh, det var helt herlig. Dagens antrekk? Torsdag; diggeste genser Dranella, bukse Designers Remix, sko Converse, klokke MBMJ, ring gave

POSTED 22.09.2013 // Kl. 21:26

ROADTRIPHeihei dere. Denne helgen har jeg følt meg helt på bunn. Jeg ble hjemme fra skolen på fredag, så jeg og søsteren min tok turen til besteforeldrene våre isteden og ble der for helgen. Har rett og slett ligget på sofaen og poppet halstabletter hele helgen, men nå har det heldigvis bedre seg veldig mye i forhold til fredagen hvor det verket i både bihulene og hver muskel i kroppen. Idag var vi i bursdag hos stebroren min, som ble to år på lørdag.  

I morgen må jeg på skolen, nemlig fordi vi skal ha prøve i geografi, som er et avgangsfag, dermed er det best at jeg møter opp. Håper uansett alle andre har hatt en fin helg! 


Kunst på maja

Forfriskninger, godteri og saft, hva er bedre?

Sys mi, og einaidyll

POSTED 19.09.2013 // Kl. 21:04

TORSDAGHeihei dere! I den siste tiden når jeg ikke har blogget har jeg gjort litt av hvert, blandt annet vært på revyfest, løpt rundt songsvann, vært på cafeer, hatt prøver, vært på jobb og rett og slett vært med venner. Har litt lite blogglyst, som dere sikkert merker, men forhåpentligvis kommer den sakte men sikkert tilbake! 


POSTED 19.09.2013 // Kl. 11:51

"NY" IPHONEHeihei dere! Nå har jo iOs7 kommet ut og egentlig ville jeg ikke laste det ned, fordi det minnet utrolig om den gamle xperiaen min. Men jeg gjorde det likevel istad, og syntes egentlig den var ganske fin!

Hjemskjermen

Innstillinger, Spill-mappe

Kameraeffekter, kameraalbum

Musikk: spillelister, Avspiller (kult at navnene på artister kommer som "bilde" når man ikke har det)

Kamera, kontakter

App store, alarm

Notater, vær

Facebook er også oppdatert! Internett

Taleopptak, kalkulator

Notifikasjoner, dobbeltklikk på hjem

Passbook, kalender

POSTED 12.09.2013 // Kl. 22:36

SILTSOM DAGHei hei! Nå er jeg endelig plassert i sengen og klar for å legge meg etter en slitsom dag. Jeg forlot hjemme klokken syv i dag tidlig, og kom ikke hjem før åtte i kveld, så innen den tiden har jeg vært på skole/jobb i neesten 13 timer. Æææ, nå er jeg utrolig keen på å sove. God natt! 

Topp fra Bik Bok, bukse fra Topshop, veske fra Tory Burch og sko fra Frye

Idet jeg kom hjem var det bare å løpe ut og prøve å få tatt noen outfitbilder før det ble bekmørkt ute, men som dere ser på de kornete bildene over så fungerte det ikke særlig med bilder i mørket. Og siden jeg hadde glemt å lade kameraet i går døde batteriet etter kun 6 bilder, så tjaaa, det ble ikke helt supert idag. 

POSTED 12.09.2013 // Kl. 16:10

SONGSVANNHei hei dere! Jeg beklager litt halvhjertet blogging i det siste, og jeg vet jeg gjør det, men i det siste har dagene egentlig bare gått i ett. Jeg står opp rundt seks, er på skolen til rundt halv fire og så er jeg sååå trøtt når jeg kommer hjem at jeg sovner så og si med en gang. Så er det middag, lekser, vaske og tørke håret  så er det i sengs igjen. Men begynner å komme litt mer inn i rutiner nå og vender meg til skolehverdagen, så det blir nok bedre etterhvert! For øyeblikket er jeg jo aldri på elixia og neesten bare med venner i helgene, så jeg gleder meg til å venne meg litt mer til hverdagen igjen! 


Fiiine Anette på tur i villmarken

I går hadde vi naturfag hele dagen, så vi startet klokken åtte med en 90 minutters naturfagsprøve. Kan ikke si det var den beste starten på dagen, men men. Så møtte vi opp på songsvann hvor vi skulle drive med litt naturfagsforsøk og lignende. Det var utrolig deilig, for jeg gikk i sportstights hele dagen og kun en deilig strikkegenser! Idag får jeg ikke blogget noe tror jeg, nemlig fordi jeg skal på jobb! Det er da min andre offisielle gang jeg er der og forhåpenligvis er det litt mindre stressende idag, for nå har alle dansekursene startet for sesongen, så jeg slipper masse lapper og papirer. Det skal nok gå bra! Hva er deres planer for dagen?

Topp fra Topshop, treninstights fra Nike, veske fra Onstage, vest fra Ralph Lauren, solbriller fra RayBan, støvler fra Hunter og neglelakk er Chanel 18 - Rouge Noir.Ha en strååålende dag, dere! 

POSTED 09.09.2013 // Kl. 16:13

HUKHeihei! I går hadde vi "klassefest" på Huk. Klassen hadde egentlig planlagt å være der alene, men så var det tydeligvis flere som hadde gjort det samme, så da ble det heller første-klassefest, med hele 1st på handels og noen fra Ullern i alle fall. Jentene i klassen var også hos Filippa en tur før vi møtte med alle. Det var koselig og overraskende varmt, fristet nesten å bade, haha. Idag har vi fri i og med at skolen brukes som valglokale, så da får vi en ekstra fridag! Planene for dagen er å slappe av og forberede meg på en ny skoleuke. Hva skal dere idag?POSTED 08.09.2013 // Kl. 14:57

SOMMERVIDEO  2013Heihei! Bestemte meg for å sette sammen masse koselige, småfilmer fra sommeren, så da ble dette resultatet. Håper dere liker videoen. Gjerne abboner på yotubekanalen min for å få opp i feeden når jeg poster en ny video(gjerne flere timer før jeg publiserer det på bloggen. Enjoy! Hadde dere en fin sommer? Hva var høydepunktet? 

Husk å sette opp kvaliteten med det lille tannhjulet på siden! :)

POSTED 05.09.2013 // Kl. 17:02

TIPS TIL LENGRE HÅRSom dere vet så hadde jeg gaanske langt hår før jeg klippet det i sommer, og dermed har jeg flere ganger blitt spurt hvordan jeg fikk det så langt. Jeg gjorde helt ærlig ingenting spesielt med håret mitt, det bare ble slikt etter en stund, men her kommer likevel noen smarte tips som kan hjelpe enhver som ønsker lange, vakre lokker! 

 1. Om du vil ha langt hår er det viktig å holde det sunt! Når du sparer må du huske å stusse tuppene en gang i mellom så håret ikke blir for flisete. Men ikke stuss håret for ofte! Da vil det ikke vokse noe lengre, ettersom du klipper det hele tiden. Gjør det når det trengs! 

2. For å pleie håret ordentlig og tilsette nødvendig fuktighet, anbefales det å ta hårkur i håret en gang i uken. Jeg liker veldig godt den fra morrocan oil(og alle morrocan oil produkter generelt).

3. Det er viktig å bruke en god kam eller hårbørste som ikke skader håret. Jeg anbefaler tangleteezer som du kan få tak i HER, eller en "wide toothcomb", som feks. den du finner HEROg ett tips til; Aldri gre håret når det er vått, da er håret ekstra sårbart og du vil risikere å dra ut masse hårstrå. Har selv tangleteezer og er veldig fornøyd med det. Kjempesmart og lett å ha med seg. 

4. Unngå å farge, bleke eller stripe håret. De harde kjemikalene vil skade håret ditt utrolig. Unngå farging, striping og bleking så mye som mulig! Naturlig er mye finere. 

5. Det er viktig å stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen. Det kan du gjøre ved å massere hodebunnen i fem minutter daglig og stå på hodet i ett minutt daglig! Litt rar metode, men det sies at det skal fungere og det er nokså logisk.
6.  Legg litt ekstra penger i produktene du bruker i håret. Det er viktig å bruke ordentlige produkter med gode ingredienser, dermed er det smart å investere litt ekstra penger når du kjøper produkter som shampoo, balsam, hårkur og styligproduker. Gode produkter = godt hår. 
7. Bruk rettetang, hårføner, krølltang, kreppetang, osv. så sjelden som mulig! Om du virkelig må, burde du bruke varmebeskyttendespray, som feks. den fra got2b. 
8. Hvordan du burde dusje: Masser hodebunnen i 1-2 minutter før du går i dusjen. Gre forsiktig igjennom håret for å få vekk alle floker. Når du går i dusjen er det viktig å ikke bruke for varmt vann. Vask håret med shampoo, deretter skyller du det ut. Ta balsam i endene og lengden i håret (Ikke for nærme hodebunnen, det vil føre til fett hår). La balsamen være i håret i 3-5 minutter, før du vasker det ut. Helt til slutt skyller du håret i kaldt vann for å lukke skjellagene i håret, og beskytte mot flisete hår. Når du kommer ut må du la håret lufttørke. 

Jeg er veldig glad jeg klippet mitt hår, så er det ikke like slitt og irriterende langt, for tro meg, det er ikke like gøy i lengden. Men spar og prøv det ut! Langt prinsesse-hår er jo nydelig, spesielt når du krøller det. // Er på jobb idag for første gang, dermed får jeg ikke blogget før sent på kvelden. 

POSTED 04.09.2013 // Kl. 21:45

ONSDAGIdag sluttet vi tidlig, så dermed var jeg også kjapt hjemme til sengen min. Har nemlig hatt vondt i hodet i hele dag, så siden sekundet jeg forlot sengen har det ikke vært noe som fristet mer enn å gå tilbake tilbake til min varme hule.
Men etter kun to timer med søvn ble jeg vekket av en telefon fra søsteren min som ville ha meg med til byen for å spise med besteforeldrene våre. Så dermed var det bare å kle på seg igjen, sminke seg igjen og kjappe meg ut døren mens jeg enda halvsov. Kan trygt si jeg var såååå nær å sovne på trikken. Men vi gikk litt i Karl Johan og satte oss ned på Egon. Vi støtte på onkel Ola ved Venstre valgboden, så han satte seg ned med oss og tok en matbit han også! Kjempekoselig å se alle igjen.
Etter middagen dro jeg og Ida en tur til leiligheten og var der en stund bare for å slappe av. Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem, så er snart klar for sengen! :) Hva har dere gjort idag?
Dagstanker: 1. hvorfor ikke noe mer pll på leeeeenge. 2. Faen ta Ida som fikk meg til byen i rushtrafikken. 3. Så Morten Ramm og barnet hans på Nathional.

POSTED 02.09.2013 // Kl. 23:04

ETT ÅR SIDENFor akkurat ett år siden idag så hadde jeg konfirmasjon. Det var en utrolig bra dag og konftiden var herlig! Dagen idag er derfor perfekt til å gratulere kullet under meg. Gratulerer til alle årets konfirmanter, håper dere hadde en super konfirmasjons tid og at dagen deres blir kjempebra!
POSTED 01.09.2013 // Kl. 22:08

FILMANBEFALINGFor en stund siden kom filmen "The Host" eller "Verten" ut, så jeg, Erle og Jenny bestemte oss for å se den. Etter ganske lave forventninger ble vi alle positivt overrasket. Både jeg og Jenny har tidligere lest boken, men siden det snart er 4 år siden så husket vi ikke hele historien. Jeg husker da vi begge hadde lest boken, og det var da twilight akkuratt hadde kommet ut så vi ville såå gjerne også at denne boken (som er av samme forfatter som twilight) også skulle ut på kino, men det skjedde aldri, så vi glemte helt av det. Men nå er den her!

Som sagt hadde vi alle ganske lave forventninger(ettersom twilight-filmene var så dårlige), men den var faktisk veldig bra! Noe av grunnen til at vi ble så overrasket var vel også fordi forventingene var såpass lave, med tanke på at Jenny så den en gang til senere og da ikke syntes den var såå bra som første gang vi så den, men jeg er enda ikke overbevist! Jeg syntes den var veldig bra! Jeg vil tro det var gøyest for meg og Jenny siden vi begge har lest boken, men Erle som ikke har gjort det syntes også den var veldig bra. Settingen i filmen er som følger; En annen rase truer med å ta over planeten ved å bosette seg i menneskets kropper, fjerne sjelen deres og slette alle minnene deres. De gjør det fordi de mener menneskene er en trussel for jorden, og for dem er dette en måte å skape fred på. Melanie, som er hovedpersonen, har vært på rømmen fra disse menneskene og prøver desperat å overleve. Hun er villig til å gjøre alt for å redde de hun bryr seg om, så når hun blir fanget går ikke alt etter menneskenes plan. 

Filmen er i mine øyne veldig bra, den er nokså spennende, kjempesøt og er litt sånn "feel good" på en rar måte. Anbefaler dere alle å se den! Bra kvalitet, godt skuespill og god storyline. Så om dere er på leting etter en ny film å se på en lat søndag, så er denne en god mulighet. Har dere sett den eller har dere lyst til å se den? Lyst på flere filmforslag senere?

POSTED 01.09.2013 // Kl. 18:32

BRA  HELGHeihei dere! Håper dere alle har hatt en bra helg! På fredag var jeg i bursdag hos Helene. Nå har også hun blitt 16, så da er deg vel nesten bare jeg som enda er 15 i vennegjengen. Men men, den tid kommer den og! Nå starter en ny uke og det føles allerede en evighet siden sommeferien, så nå bare venter jeg på høstferie! Pappa og jeg har tenkt oss en tur til New York denne høsten, men det er ikke sikkert det klaffer med høstferien så vi får se om det løser seg. Forhåpentligvis gjør det det!chicas bonitas

hits