POSTED 31.10.2011 // Kl. 19:51

LER MEG IHJELHahaha, loveit. 

Hva syntes du? 

POSTED 31.10.2011 // Kl. 19:48

KLASSEBILDET TJUEELLEVESiden jeg klarte å rote bort lappen med innloggingsdetaljene har jeg ikke fått sett klassebildet før. Men idag fikk jeg svar på mailen jeg hadde sendt til Ariel foto og fikk logget meg inn. Ble ganske fornøyd med klassebildet så dere kan se det... hehe. Hvordan ble ditt klassebilde? 

Var borte fra skolen idag, syk u know. Så jeg slappet av i hele dag, untatt den lille timen jeg brukte på å bake kanelsnurrer. Når skoledagen til Helene og Erle var over kom de bort til meg og spiste opp kanelsnurrene mens vi drev med naturfagsinnlevering ( levers i morgen :((( ). Men nå må jeg gå, skal gjøre ferdig naturfagen! God natt herlige lesere (:

KLASSEBILDET I FJOR (8.KLASSE)


I ÅR (9.KLASSE, hvis du er dårlig i matte) :


Hvilket var finest? Endret meg? 

POSTED 30.10.2011 // Kl. 21:42

TEGNING - PORTRETTSuperdeilig chilledag! Etter overnattingen med Erle og Juliane og halloween festen i går var jeg supertrøtt og har ligget på sofaen med pc'en i fanget. En herlig avsluttning på min late dag var at jeg dro på Trening med helene. Ah, love days like this. 

Sorry for ikke noe Halloween outfit! Var pirat, men glemte minnekortet i pc'en da jeg dro. Beklager. 

Startet på en tegning for litt siden, men kommer ingen vei, ettersom jeg ikke klarer å skyggelegge hår og kropp.. Jaja, hva syntes dere så langt da?


Natta herlige lesere. 

POSTED 29.10.2011 // Kl. 20:02

PAKKE I POSTEN!AAAH, det er som julaften hjemme hos meg nå, for meg i alle fall. Fikk en lapp i posten om at en pakke var kommet til meg. Jeg visste med en gang hva det var og bare; yess. Da jeg kom ned leverte jeg lappen og fikk endelig pakken min og nå har jeg da åpnet den. EEEELSK. 
POSTED 29.10.2011 // Kl. 18:56

OBOS FINALEEtter overnattingen hos Juliane dro vi til Vallhall for å se jentene spille finalekamp i OBOS-cup, KFUM tapte, men de spilte godt!  Better luck next time.

Senere i dag skal jeg bort til Tiril på en "tidlig halloween". Jeg skal kle meg ut som en pirat! argargh. Håper og tror det blir veldig koselig! 

Hvordan blir halloween for dere ? 


^guttenes 1.lag spilte finale rett etter jentene (:

POSTED 28.10.2011 // Kl. 23:37

BIRTHDAY OUTFITHeihei! (: Da er jeg og Juliane hjemme fra Daniel og Fabians bursdag, kjempe kos! Tok noen outfit bilder før jeg dro, så her er de i alle fall.

Fant ut av videoen enda ikke funker, beklager altså! Jeg skal prøve å fikse den nå, håper jeg finner den igjen da..  I have some work to do. 

Väd tycks? 


POSTED 28.10.2011 // Kl. 18:27

Gjesteinnlegg Theas bestevenn!heihei! dette er da meg
- jeg vet, jeg er ganske spesiell.

jeg ville bare bruke denne muligheten til å si at jeg er veldig glad i thea:)
også er jeg ganske kul egentlig! hehe

KLEM JULIANE :)!

POSTED 28.10.2011 // Kl. 18:15

VIDEOBLOGG!HeI godtfolk, detter er da den første videoen på hele denne bloggen! Og faktisk den 2. vlogen jeg noen gang legger ut! Orker forresten ikke redigere den, og den er tilgjengelig om 2 sek, sorry hvis den ikke er helt lastet opp enda, men den kommer iløpet av kvelden.

 

Hva skal dere i kveld ?(:

update: sorry, men videoen funker altså ikke! Har prøvd å relaste den opp mange ganger nå, men det er umulig, det er noe feil med filen. Beklager.. 

POSTED 27.10.2011 // Kl. 22:55

OD OUTFITNå sitter jeg nydusjet med vannmelon og ser på Torsdag kveld fra nydalen! (: Ekte kos. Her er dagens outfit, bedre sent enn aldri. LIKE OR DISLIKE? 
Bare spør om du lurer på hvor noe er ifra. 

POSTED 27.10.2011 // Kl. 20:22

STIKKER PÅ TRENINGHei folkens! Er for øyeblikket hos Jenny og gjør RLE lekser. Skal straks på trening, alene, uten ipod, den er død, noen var for late IGJEN, jeg vil ikke. :(


sminkeløst troll in tha house

POSTED 27.10.2011 // Kl. 17:53

ODSorry for ingen blogging i går kveld, folkens! (; Jeg var på jentekveld hos Juliane og orket virkelig ikke å blogge når jeg kom hjem, hadde forresten ikke tatt noen bilder, så det hadde nok ikke blitt et kjempebra innlegg. 

Idag var det OD og jeg og Juliane jobbet som fotografer i Oslo. Vi tok bilder av bygninger rundt om i Oslo sentrum, til et magasin. Kjempekoselig dag! Når vi var ferdige med jobben vår møtte vi Nina, som hadde igjen noen gode boller til oss, fra bollesalget hun og Marthe hadde drevet. Ragna dukket også opp, gikk og så litt i byen og tittet litt. Nå er jeg skrubbsulten, og tenker meg på trening, føler jeg skylder meg selv det etter alle de bollene jeg spiste! Hadde dere OD i dag? Hva jobbet du som i så fall? 
POSTED 26.10.2011 // Kl. 16:24

OUTFIT 26OKTOBERHalvveis i uken, og jeg lengter allerede etter helgen! Heldigvis har vi OD i morgen, så da blir det i alle fall ikke super kjedelig skoledag, jeg og juliane skal nemlig være fotografer i morgen! Det er jobben vår, så jeg gleder meg veldig. Her er dagens outfit i alle fall ;)


Tu aimes??

POSTED 25.10.2011 // Kl. 23:23

KOSELIG DAGDagen har jeg og Helene tilbrunget hos Sunniva, kjempe koselig. Varmet opp pizza, snakket og gikk tur med Jippy, hunden til Sunniva, pluss at det ble noen bilder da. Spiste senere taco med Ida, søsteren min, og hadde sånn "family bonding".. hihi, nei. Veldig koselig dag da.

Nå sitter jeg på gulvet i stuen oppe og har akkuratt blitt ferdig med å redigere noen bilder og sortere bildene på pc'en min og litt slikt. Gleder meg til å legge meg nå, ikke minst fordi jeg starter tidlig i morgen, men også fordi jeg er sliten ( ikke rart ettersom jeg måtte skrape sammen noen mynter, for så å løpe ned til butikken i regnet bare for å kjøpe ost og taco saus, så ble det skikkelige problemer med den betalingstingen, så jeg var der en evighet. Nei, det glemmer vi). Men det er en ting jeg lurer på, liker dere at jeg "max-redigerer" bildene som jeg har gjort på alle de siste innleggene, eller liker dere det mer "naturlig"? ser dere en person i bildet over?POSTED 25.10.2011 // Kl. 20:14

OUTFIT 251011Dagens antrekk var ikke veldig spesielt. Bildene ble ikke supre ettersom det var kaldt ute og fingrene mine falt nesten av før vi i det hele tatt hadde tatt bildene. Huff, men her kommer det i alle fall. 
POSTED 25.10.2011 // Kl. 11:52

JEG VANT BILLETTER TIL FOOTLOOSESo excited! Hvis dere ser litt lenger ned på bloggen min så vil dere se et innlegg med navnet "DANCE", og her skrev jeg at jeg veldig gjerne ville se filmen, og linket til en konkurranse. Og vet dere hva? Jeg vant! Eller.. jeg kom på 2.plass, men jeg fikk billetter til filmen++! Dette er hva jeg vant: iPod dock med lysende Footloose-logo + hodetelefoner + originalfilmen fra 1982 på DVD + 2 kinobilletter!

WEHO! 


HAPPY FACEEEE

POSTED 24.10.2011 // Kl. 22:09

WHAT DID I DO TODAY? WHAT DID I BUY?Etter en lang dag med skole og musikkprøve, dro jeg sammen med Erle, Helene og Juliane til byen. Etter en liten matbit, gikk jeg og Helene og kjøpte inn litt småting. Kjøpte meg en enkel bukse, en ear cuff og en tusj. Trenger vi å vite om tusjen? Tenker du, vel, hvis du vil ha en overraskelse trenger dere det. Vil dere ha en overraskelse? Det var vel alt jeg gjorde i dag? Ingen var i stort bildehumør, så kameraet orket jeg ikke dra opp hvert sekund. bilder i speilet ; dette liker vi!
POSTED 23.10.2011 // Kl. 18:46

KONTAKTOm du skal kontakte meg ang blogg-realterte saker, dvs feks. mulig sponsing eller henvendelser, send gjerne mail til: theskje@gmail.com

Mine navn på forskjellige sosiale medier er: 

Instagram - theaelvestuen

Youtube - theaelvestuen

Facebook - Thea Elvestuen

Twitter - theaelvestuen

Weheartit - theaelvestuen

 

POSTED 23.10.2011 // Kl. 18:39

CHOCOLATE IS MY THERAPYDa sitter jeg her og mumser i meg melkehjerter mens jeg fokuserer på musikk teori. Vi skal uheldigvis ha prøve i morgen, og jeg forstår INGENTING. Bare masse kluss og innviklede forklaringer, jeg er totalt borte. Men siden jeg uansett må prøve så blir dette bare en liten svipp innom. Det ble visst ingen bursdag på meg, etterom jeg ikke hadde tid, utrolig kjipt. Mne uansett: Gratulerer med dagen Ronald! For dere som ikke vet hvem ronald er så er det kjæresten til mamma. Men nå må jeg drukne hodet i musikkvideoer igjen. Vi snakkes! 


spennende innlegg ellerhva?

POSTED 23.10.2011 // Kl. 01:17

SO FAR, SO GOOD..?Da var vel denne dagen over. På tide å legge seg i den varme deilige sengen og lukke øynene, for jeg skal både ve til prøve i morgen og i familiebursdag! Men før jeg legger meg tenkte jeg å poste et bilde over hvor langt jeg har kommet til nå. E riktignok ikke helt ferdig, men vet ikke om jeg orker å fortsette på den.. i alle fall ikke i kveld. Natta da herlige lesere! (:
POSTED 22.10.2011 // Kl. 23:21

HVEM TEGNER JEG?Startet nettopp på en tegning, men klarer dere å se hvem det skal bli? Hint; Han er mye søtere i virkeligheten enn det han er på tegningen!


Neiuff, ingen stor suksess på denne så langt.

POSTED 22.10.2011 // Kl. 18:54

AUTUMN PHOTOSIdag har jeg vært på fotballturnering eller avsluttning, eller hva jeg skal kalle det. Det var veldig koselig, spilte kamper, spiste pizza og hadde quiz. Laget mitt kom på 3.plass i "cupen" og vi vant quizen! Flinke folk. Nå sitter jeg oppe i sofaen min og slapper av. Ser litt på tv, hører litt på musikk, loker wehartit, og litt slikt. Deilig slappe av dag!

Tidligere tok jeg noen høstbilder, og fant enkelt ut at høsten har kommet for å bli, det blir ikke lenger late dager i solen, huff, trist. Bildene ble ikke veldig spesielle, men det var ikke mye å ta bilde av uten en modell og i dette kjipe været.. Liker du høsten, eller savner du sommeren som meg?
POSTED 22.10.2011 // Kl. 01:17

FILMKVELDSorry for lite blogging disse to dagene, lover å skjerpe meg. I dag har jeg og Ida spist taco sammen og kost oss. Etterpå dro jeg ned til Nina og så film, med noen andre. I morgen skal jeg på et slikt fotballarrangement eller noe i den duren. Selvfølgelig skal det starte klokken 11 om morningen, noe som jeg er suuuuperexcited over. fml, jeg må legge meg snart. Helt herlig med helg, noen som er enige? (:
POSTED 21.10.2011 // Kl. 17:18

JEG ORKET IKKE.. blogge i går. Så da kommer det nå!

Igår var jeg først hos Erle, med helene og så på den nye episoden av Pretty Little Liars, jeg er totalt hekta.Senere sro jeg hjem, før jeg stakk på trening med Helene. Må si jeg er veldig stolt altså, trente i ca.2 timer med treningsnarkomanen Wekre! Forhåpentligvis vil dere få en oppdatering senere i dag (: 


Wihooo "vi skal trene nå lissoooom".

 

POSTED 20.10.2011 // Kl. 18:54

OUTFIT!Da stikker jeg på trening! Blogges i kveld søtiser.


U like? 


POSTED 19.10.2011 // Kl. 22:09

PRØVEPRØVEPRØVEIdag har jeg vært på konfirmasjonsmøte, og fått litt generell info om kristelig konfirmasjon. Så i dag har jeg da meldt meg på, ikke en overraskelse til de som kjenner meg, ettersom jeg alltid har hatt lyst til å ta kristen konfirmasjon. Gleder meg til det hele starter nå!

Har ikke fått trent i dag heller, men har lovet meg selv at jeg skal gjøre det i morgen. Trenger en bedre karakter i gym vet du! Har forresten mat og helse prøve i morgen, det kommer til å gå utrolig dårlig, så wish me luck. 
Her er min karbohydratBOMBE da.
Orker ikke redigere bildene, og la vær å kommentere at jeg ser ut som en  ku uten annen sminke enn morningens mascara.

POSTED 19.10.2011 // Kl. 16:24

EAR PIERCINGDen herlige søsteren min kom hjem denne denne til meg for noen dager siden. Har helt glemt å legge ut bilde av det, men her kommer det jo.

Jeg elsker hull i øret, men ettersom jeg bare har to selv, så kjøper jeg meg heller "fake" eller ear cuffs, som det er kalt da. Jeg tenker på å ta flere hull, men har enda ikke fått gjort det enda. Det som er så fint med sånne ear cuffs er at man alltid bare kan ta de av når man blir lei, og så ta de inn igjen, når man trenger noe ekstra til antrekket. Helt supert!


LOVEIT!

 

Hva tenker du om ear cuffs? Eier du noen eller har du flere hull? 

POSTED 18.10.2011 // Kl. 19:18

FIKSER LITT PÅ DESIGNETså om det ser litt rart ut, vit at det ikke varer for alltid. 

POSTED 18.10.2011 // Kl. 19:06

OUTFITHerlig dag i sofaen sammen med Jenny! Hadde egentlig tenkt meg på trening men noen, kremtkremt, var for lat, så det ble ikke noe av. Anyways, her er dagen outfit!


Topp Pink/ Victoria's Secret  tightsbukse Cubus  jakke Papaya skjerf Forever21 sko Hunter

Likte dere effekten på bildene? Vil dere at jeg skal forsette å redigere bilder? 

POSTED 17.10.2011 // Kl. 22:59

TRAVEL DAGSorry for at jeg ikke har fått blogget før nå! Jeg har hatt en hektisk dag. Dro først til yoghurtheaven med Ragna, Juliane og Erle, Helene  kom også, etter å ha vært hos tannlegen. Etter det var det rett hjem for å lage middag. Deretter kjappet jeg meg på BestHelse og møtte Erle, Juliane og Helene. Trente i ca. 2 timer og jeg er fra i dag av medlem! :)

Hva har du gjort idag? Er du medlem på treningsenter?LOOOOVE!

 Var ikke helt i humør til å ta bilder i dag, sorry.. 

POSTED 16.10.2011 // Kl. 23:38

OM MEGHei på dere!

Mitt navn er Thea Elvestuen. Jeg er født en kald vinterdag den 26.desember 1997. Jeg har en eldre søster og bor for øyeblikket hos moren min. Jeg elsker å være med venner, fotografere og skrive, dermed lagde jeg denne bloggen, så jeg kan huske minnene dag for dag. Det er helt herlig å ha en blogg, nettopp fordi du alltid har noe å se tilbake på, minnene ligger der alltid. Jeg blogger også for å dele hverdagen min, antrekkene mine og alt annet som passer meg.

Jeg bor i Oslo og går på Handelsgym vgs, tidligere har jeg gått på Brannfjell ungdomsskole og Bekkelaget barneskole. Jeg er usikker på hva jeg ønsker å gjøre videre i fremtiden, kanskje tar jeg et fri år eller kanskje studerer jeg utenlands en stund? Tiden får vel vise. 

Jeg liker å være kreativ, dermed alt som tegning, fotografering, o.l. passer meg utrolig godt. Jeg elsker å lage ting, altså følelsen når sluttresultatet blir fint, dermed er jeg veldig glad i DIY prosjekter av alle mulig slag. Ellers liker jeg sport. Selv om jeg kanskje ikke er så utrolig flink syntes jeg det er gøy å trene og holde meg i form. På  fritiden er jeg som oftest med venner og koser meg som tenåring! 

Håper dere vil like bloggen min!  

POSTED 16.10.2011 // Kl. 23:01

A SUNDAY WELL-SPENT BRINGS A WEEK OF CONTENTDa var det søndag igjen. Helgen raser forbi og plutselig er det skole igjen, masse lekser, mas og nerver. Søndag er den verste dagen i uken, du bare sitter der og vet at du må på skolen å morgen. Grusom følelse. Enig? Hva syntes du om bildene? 

POSTED 16.10.2011 // Kl. 14:49

HVA VIL DERE LESE OM?Hva vil dere ha mer av? tekst, bilder, flere innlegg? saker? bare hverdag? anbefalinger? outfits? videoblogger? TELL ME.


Bildet er fra i går.

POSTED 15.10.2011 // Kl. 23:23

OUTFIT 15OKTOBER2011
genser bestefars sko ugg bukse bik bok vekse bestemors

Tanker? 

POSTED 15.10.2011 // Kl. 20:31

EINAKOSGår dro jo jeg og Juliane opp til et sted som heter eina. Men jeg tviler på at noen som leser bloggen vet hva eina er, eina er stedet hvor mine koselige besteforeldre har hus. Stedet er knøttlite og ligger i Oppland, ikke langt fra Gjøvik. Jeg har all min familie i oppland, så det er enkelt da. 

Siden forrige gang jeg oppdaterte har vi sett film, gått tur, jeg har tatt mål til bunadskjorte (wiiii) og vi har tatt bilder! Hva har dere gjort? Outfit kommer senere i kveld!Bildene av meg er tatt av Juliane! Sjekk ut bloggen hennes, hun legger ut masse bra bilder.

Vil du se outfit? 

POSTED 14.10.2011 // Kl. 21:03

LAST MINUTE SHOPPING (innkjøp fra miami)Lovte å legge det ut, så her er det nesten en uke forsinket.
Pluss to topper jeg ikke finner.. 

Orker ikke snu det, skal se film! Likte du noe? (:

POSTED 14.10.2011 // Kl. 16:38

HOME IS WHERE MY HEART ISHei alle fantastiske leser! Nå sitter jeg og Juliane på toget på vei til Eina! Kommer til å ta masse bilder, så bloggen vil bli oppdatert, så stay tuned. Vi skal kose oss masse, sykle, dra til kjøpesenteret, gå turer, se på tv, øve til prøve og ikke minst SPILLE SIIIMS. nerdene.. 

Beste quotet til juliane denne turen "Det er deilig å være i skog og mark!"

Verdens vakreste her altså.

Hva skal du i helgen da? (:

POSTED 13.10.2011 // Kl. 22:32

CITY FREAKSIdag tok vi bussen ned til byen og satte oss på Wayne's coffe, standrard. Vi var der i noen timer, gikk litt rundt og koste oss masse. Faktisk har jeg og Juliane tenkt oss en tur til eina denne helgen, så da bir det masse bilder! Hva faen er det å gjøre der? <- et tenker du vel, men vi har store planer.. de får du høre mer om senere. 


Idafeldt <- besøk bloggen!er ikke jeg og ragna søteeeee?

aweeePene frida, stygge megFridavik <- besøk bloggen!Taperene.. hiih.

Hva har du gjort idag? (:

POSTED 13.10.2011 // Kl. 13:20

SKOLEFRIVerdens beste ting skjedde nettopp! Siden det er noe galt med skolene I Oslo fikk vi fri etter storefri! Happyy (:

Så nå er vi og ser på skolelaget spille kamp! De vinner lett, det er jo egentlig en selvfølge da.. Flinke jenter!

Nå sitter jeg og fridavik i KFUM hallen! Bloggerzzz...

Har du også fått fri?

POSTED 13.10.2011 // Kl. 00:48

NEW LOVEGjett hva vi gjorde på skolen i dag? Vi tok klassebilde! Slik som i fjor, og året før ble det ikke særlig fint i år heller, ikke at jeg har sett det, for det har jeg ikke, men jeg føler det på meg. Jeg ser ut som en kneggende hest når jeg smiler med tennene, og selvfølgelig smilte jeg med tennene... 


Forever21

Elsker slike kjeder, absoultt must have. Hva syntes dere? Hot eller not? 

POSTED 11.10.2011 // Kl. 20:10

MISSION IMPOSSIBLEJeg er dødsdømt. Kommer til å drukne i dette rotet. Er jeg ikke på skolen i morgen kan dere skylde på min mor. 
fjortis x1000

Har du også rotete rom? vedder på det..

POSTED 11.10.2011 // Kl. 14:45

DRAW YOURSELF A LIFEVondt i hodet og trøtt. Noen som har noen forslag på hva jeg kan tegne?


Tegnet den på flyet, ikke klag. 

 

POSTED 10.10.2011 // Kl. 22:19

LAST MINUTE POLISHHar sovet fra sekundet jeg kom hjem, og helt til seks Døgnrytmen min er helt på tryne og jeg er utmattet.. Hard life. Kan vel si jeg gleder meg til kvelden kommer så jeg kan legge meg til å sove igjen. Som du sikkert forstår har jeg jo ikke fått tatt noen bilder, for det er vel ingen som gjør det i søvne.

Forresten så var jeg og handlet litt den siste morningen i Miami. Fikk som vanlig bare vært innom to butikker(hehe) , så det ble ikke så mye. Viser bilder av resten senere, men her er i alle fall neglelakkene jeg kjøpte.Love Culture

Forever21

Love culture

Love culture

Hvilken farge likte du best? (:

POSTED 09.10.2011 // Kl. 20:52

TCMN nr.2 ??Jeg har blåveis(liten riktignok), kult hva? Nei. Ulikt Therese Charlotte har jeg ikke fått den fra en fuktig kveld på byen, men av en mer tåpelig årsak, nemlig at jeg fikk albuen til Erle i tinningen da vi kjørte tube. Tydligvis var slaget litt nærmere øyet enn forventet, så nå har jeg en liten blåveis da. Heldigvis har det blitt bedre fra gårsdagen/natten, så nå er det faktisk ikke så ille. 


hhahaha, trolololol

noen gang fått ett blått øye? hvorfor?

POSTED 08.10.2011 // Kl. 05:23

TUBE IN THE MEXICAN GULFGJETT HVA! Jeg turte å kjøre tube/rumperister/magerister/platform, samme faen. Jeg har alltid vært redd for haier,eller havet generelt, og det at jeg faktisk la meg på den tingen og skrek ikke for å komme om bord i båten igjen er jo fantastisk. Skal innrømme at jeg var pyse og ikke turte først, men hallo jeg gjorde det til slutt!HAHAHAHHAHAHAH, SEXYYYYYY

Men nå må jeg bli ferdig med å pakke! Drar i morgen :(

Kjørt tube eller rumperister eller magerister eller molocule eller wakeboard eller noe lignende?

POSTED 07.10.2011 // Kl. 17:12

OREO LOVENå sitter jeg ute i sola og dytter i meg oreo kjeks. Skal fete meg opp, nomnomnom.
Noen andre som elsker oreo? Hva er din favoritt kjeks? 

POSTED 07.10.2011 // Kl. 07:03

NEW WARDROBE
/ American Eagle/ Alt over; Papaya

Hva likte du best? (:

POSTED 07.10.2011 // Kl. 06:56

ONE OF THOSE DAYS WHEN IT FEELS BETTER TO BE BORED THAN ENTERTAINED
Fristet?

POSTED 06.10.2011 // Kl. 07:32

ETERNITY BEGINS AND ENDS WITH THE OCEAN'S TIDES.


Hvordan var din dag? Hva har du gjort idag?

POSTED 05.10.2011 // Kl. 06:31

YOU SAY GOOD MORNING WHEN IT'S MIDNIGHTDisse innleggene blir vel postet helt merkelig etter deres tidssone? Vel, dere driver på facebook helt merkelig for meg. Får aldri svart, selvom jeg gjerne vil snakke med dere/ Sorry for at vi ikke fik skypet i stad motedronningen!

Idag har/hadde Kristine bursdag så vi har feiret henne, og kost oss stort. Hun ble 17 for dere som ikke visste det, hehe. Bildene som kommer nå var helt feil lys og alle/meg så grusomme ut..


Fikk ikke tatt et bilde av bursdagsbarnet.. 

 

Hvor mye er klokken? Er motedronningen lei seg?

POSTED 04.10.2011 // Kl. 07:05

SHOP 'TIL YOU DROP!Idag har vi fått handlet litt, jeg er fornøyd og det er det viktigste. Hehe. Nå sitter jeg i sengen og er heeelt utmattet etter en lang dag med shopping, må si jeg gleder meg til å legge meg nå! Natta (:


hihi, jeg ble sminket (:

ahhh, love. 2bad jeg er blakk nå da.....haha, søttamerican eagle

american eagle

American Eagle

Reebok / ville egentlig ha lakers drakt, men neiii da. Det har de jo ikke. 

Bare escentuals

Bath and body works

Victoria's Secret

Victoria's SecretJourney

Sove t-skjorte, Journey

I baggen ligger gavene til helene og nina, ihihi.

Vad tycks? 

POSTED 03.10.2011 // Kl. 19:47

HEADIN' OUTDa vi stod opp prøvde vi oss på å lage pannekaker IGJEN. Ettersom pannen stod i flammer (bokstavelig talt, helle pannen brant) i går, hadde vi ikke store forventninger i dag. Det staret med to dårlige, men når mesterkokken/MEG skal lage så blir de HELT perfekte, nomminom. 

Men nå skal vi på shopping, så nå skal pengene brennes..


PEEEENA OM MORGNINGEN


Er du en god kokk?

POSTED 03.10.2011 // Kl. 05:46

♫♪♫ VI LEVER GLADE DAGER ♫♪♫Ah, elsker florida. Late dager ved bassenget og mye sol. Vi prøvde oss på å lage amerikanske pannekaker til frokost, men det ble jo selvfølgelig misslykket. Jeg og Erle er ikke verdens beste kokker.. Det er det vi har gjort i dag + vært i bassenget hele dagen, jeg, Erle og Ruben (: Noen andre som elsker utlandet? 


Men det ble bra til slutt!trololol.

POSTED 02.10.2011 // Kl. 07:05

LOVE PINKJeg er en dårlig blogger. Det er det eneste som kommer opp i hodet mitt når jeg legger meg. Jeg orker ikke dra rundt med kameraet, gidder ikke sette meg ved pc'en og vet ikke om jeg skal redigere bildene. lol, dette er tragisk. Jeg skal bli bedre, LOVER. 

Vi har vært ute med båten og vært på stranden. Været har vært superfint og jeg er gått fra vampyr til tomat, story of my life.. Siden det ble så mye vind dro vi heller til kjøpesenteret, vi var der så superkort at det bare var en butikk vi fikk gått inn på, men heldigvis var det victoria's  secret♥♥♥


Kjøpte litt mer, men det trenger dere ikke å se? Nei. 

Hva er din favorittbutikk?

POSTED 01.10.2011 // Kl. 05:39

PARTY IN THE USAKom frem i går, etter en laaaang flytur. Jeg hater flymat, så det endte opp med at jeg bare spsite godteri og salte kjeks hele flyturen. Noen andre som er slik eller? 

Men det er virkelig verdt det! Superdeilig her! (gnir det inn,hehe). Har badet i bassenget, syklet, spiltbasket, spilt minigolf og kost oss! Erle er jo med meg, men vi er også med noen andre, nemlig; Camilla, Kristine, Stine, Ruben og Anne. Kul gjeng. 

Har ikke tatt mange bilder, ettersom jeg ikke visste om jeg kunne blogge (internett og ladere og litt sånn crap). Men her er noen da. Ikke veldig spennde. Og siden det er første kvelden har jeg ikke lyst til å bare; HEI ALLE SAMMEN. Nå skal jeg ta bilder av dere alle og legge det ut på bloggen min, SMIIIIIL :D:D:D:D:D 


Har du fulgt med på bloggen min så har du sikkert sett at jeg skulle se monte carlo på pc'en. Men det funket visst ikke (noe jeg fant ut etter jeg hadde postet inlegget, for lat til å fikse det). MEN så viste de dne på flyet. elsk.kuuule dykkbriller! Helene, jeg vet du likte de!

deiligste sengene!

bak speilet; GIGA walk-in closet.lol, kule bilder da. 

HVA HAR DU GJORT DE TO SISTE DAGENE? Lover at det kommer bedre innlegg senere.

hits