POSTED 31.10.2012 // Kl. 18:46

GÅRSDAGENHeihei! Nå er jeg med Helene og Ingvild. VI skal se film og kose oss. I går kveld var jeg med Sunniva på "I kveld med ylvis"-innspilling. Haha, var veldig morsomt! Hva gjør dere idag?POSTED 30.10.2012 // Kl. 19:28

OUTFIT PÅ EN MÅTEMå løpe!

POSTED 29.10.2012 // Kl. 21:29

KVELDHeihei!

Idag har jeg vært med Mathilde. Vi har sett film og kost oss masse. Vi så Taken, så nå gleder jeg meg til å se Taken 2 på kino! Nå har Helene kommet hjem fra Sunniva, så nå skal jeg lage en norskpresentasjon, så skal jeg legge meg! 

Forresten så har Juliane og Nina meldt seg på senkveld konkurransen! De lagde en utrolig bra video, så jeg anbefaler dere å se den :)

POSTED 28.10.2012 // Kl. 14:52

SØNDAGSMORGENGod morgen! Idag ble vi vekket til lukten av vafler. Jenny sov her, men hun dro tidlig for å se Nina og Marthes generalprøve. Det var utrolig koselig! I dag har vi ikke store planene, Helene skal på trening og jeg skal egentlig bare slappe av, hihi. Hva skal dere idag? 


POSTED 28.10.2012 // Kl. 00:02

OUTFITsmykke GAVE FRA BESTEFAR OG BESTEMOR

genser PULL & BEAR (sunniva sin)

bukse BIK BOK sko UGG klokke MARC BY MARC JACOBS

POSTED 27.10.2012 // Kl. 19:12

SOLFYLT BYTURHeihei! Idag har jeg vært i byen med Sunniva, Helene og Jenny. Vi gikk en tur i frognerparken og satte oss på united bakeries. Det var utrolig koselig og det var strålende vær. Nå er jeg men Jenny og Helli, vi snakkes. Hva gjør dere idag? :)
POSTED 27.10.2012 // Kl. 01:19

FREDAGHeihei dere!

I kveld har vi hatt en koselig liten jente kveld jeg, Sunniva, Helene, Jenny, Erle og Josefine. Vi har laget oss oreomilkshake og sett film. Det var utrolig koselig. Nå overnatter Sunniva og Jenny hos Helene og meg. Natta dere :)
POSTED 26.10.2012 // Kl. 16:05

HØSTDAGHei alle sammen. Nå er vi hjemme med sunniva og ser på modern family. Selv om det  er utrolig kaldt er det strålende sol ute, noe som er utrolig oppmuntrende! Jeg fikk et lite heartattack igår når jeg så snø dale ned, haha. Ha en fin dag! :)


POSTED 25.10.2012 // Kl. 20:30

KVELDSKOSHeihei dere! Jeg hadde helt glemt å fortelle det, men jeg skal bo hos Helene i 10 dager. Det blir utrolig koselig! I kveld har jeg, Helene, Erle og Sunniva vært her. Har en innlevering til i morgen, pluss noen lekser, så har gjort det. Hva har dere gjort idag?


POSTED 25.10.2012 // Kl. 14:19

HØSTBilder fra høsten i fjor, derfor er de i mindre enn vanlig.

Heihei! For noen dager siden så la blogg.no inn en ny funskjon som gjør at man kan forhåndskrive et innlegg og så bestemme når det skal postes. Utrolig smart! POSTED 24.10.2012 // Kl. 21:50

OUTFITbuske BIK BOK vest ZARA(nina sin) topp H&M sko UGG klokke MARC BY MARC JACOBS

øredobber MARC BY MARC JACOBS

Tycks? natta alle sammen. 

POSTED 24.10.2012 // Kl. 14:09

ONSDAGHeihei :) Nå er Sunniva og Jenny hos meg. Vi tenker oss en tur ned på Jacobs for å kjøpe litt mat før vi skal på juleballkomitemøte! Ha en fin dag! Hva er deres planer for dagen?POSTED 23.10.2012 // Kl. 22:50

NATTA DEREHeihei! Det er så kaldt ute nå at jeg bare har lyst til å legge meg under dynen og bli der til julaften. Vi har mye prøver, fremføringer og innleveringer om dagen, så jeg savner litt 9.klasse hvor det eneste faget som betydde noe for fremtiden var mat&helse. Men jaja, det kan jeg ikke endre noe på. Nå skal jeg legge meg for i morgen skal jeg opp tidlig og se den nye pretty little liars episoden. Episoden går på tv i USA i kveld så jeg satser på at den kommer opp på nettet før klokken 6 i morgen tidlig! Ååå, gleder meg! Natta alle sammen
POSTED 23.10.2012 // Kl. 21:38

APPENE MINEHaha, Sunniva er bakgrunnsbildet mitt for øyeblikket. | På første siden har jeg vel egentlig ingen spesielle apper. iDrated app hvor man legger inn hvor mye vann man har drukket, da vil appen gi deg en varsel når det er tid for mer vann. Målet er å i løpet av dagen bli fullt hydrert. Snapchat denne vet vel alle om? om ikke; her gang du ved hjelp av wifi/3g sende bilde av deg selv til en eller flere venner. Du velger hvor lenge vennen kan se bildet(1-10sek). 

Narvesen, 7-Eleven, Wayne´s, iDeli, Bik Bok, Shell Fresh og Statoil tilbudsapper hvor det blir lagt ut kuponger som kan brukes i butikkene. Emoji emoticoner man kan bruke så og si hvor som helst, f.eks. facebook chat, meldinger og til å skrive med i alle apper. | RuterReise app hvor man kan se når bussen, trikken, osv. går og hvordan man kommer seg til de forskjellige stedene. Passbook aner ikke, haha. TimerCam selvutløser til iphonekameraet. Shape It et tidsfordrivspill hvor man skal binde sammen små prikker. Anbefales ikke. Super Penguins morsomt spill som minner litt om temple run og subway surf. Jump out! et spill jeg ikke har spilt enda. 

Instagram, Facebook og Spotify det er vel egentlig en selvfølge? Twitter bruker det bare til å følge Justin Bieber og George Shelley, hihi. PE-Fotolr bilderedigeringsapp. Blogg.no til og blogge for dere♥hihi Formspring det vet dere også? en app hvor man kan sende spørsmål enten anonymt eller ikke til venner. Subway Surf et spill jeg er helt sykt lei av, men har 523879 i rekord, så jeg vil ikke slette det. Polyframe app for man kan lage kollasjer. Dagens app utrolig bra app, her gjør de slik at en betalt app blir gratis i 24 timer. Hay Day et avhengighetsskapende spill som alle mobber meg for. Spillet går ut på at du driver en gård. Sleep Time en app som du skrur på når du legger deg, så legge du iphonen i sengen(jeg skrur alltid på flymodus for å unngå mye stråling), så registrerer appen når det er best å vekke deg og hvordan du sover i løpet av natten. Anbefales! CarTunes musikkavspillings app, den er bra for man styrer den kun ved touch, til og med volumet. + den har finere design enn den innebygde appen. Anbefales! | Verøktøymappen med ting jeg sjeldent bruker. Emoji forklart lengre opp. 

Har du noen av de samme appene? Er det noen du syntes jeg burde laste ned? 

POSTED 22.10.2012 // Kl. 19:43

BILDER FRA HELGENHeihei dere!

På fredag var vi på folkemuseet med klassen, vi har vel vært  der 4 år på rad nå, så det var ikke noe nytt å se, men koselig var det. Jeg sov hos Helene fra fredag til lørdag, og hos Sunniva fra lørdag til Søndag. Det var utrolig koselig! I dag har Helene og jeg vært på noen sentre for å se etter jobb for OD-dagen.  I fjor jobbet jeg som fotograf med Juliane, i 8.klasse jobbet jeg hjemme og i år skal jeg mest sannsynlig jobbe i en klesbutikk på sæter. Det blir bra! Hva har dere gjort de siste dagene? POSTED 20.10.2012 // Kl. 23:49

SMÅ SOLSTRÅLER 

Heyhey! Nå er jeg med Sunniva og vi har gårr gjennom noen bilder fra da hun var liten, og jeg bare måtte poste noen av de. Dritsøt! Hadde noen flere bilder, men troor noen hadde blitt litt sure hvis jeg la de ut, hehe. 

Sunni! shades on

Malin, Ida, Amanda, Nora og Sunniva!

Sunnibebbi

Elise, Tiril og Ida!Elise, Tiril og Ida!

POSTED 19.10.2012 // Kl. 22:09

OUTFITskinnjakke BIK BOK(helene sin) veske MICHAEL KORS topp GAP(helene sin)

skjerf FRANSA(?) skinnarmebånd USIKKER klokke MARC BY MARC JACOBS

bukse BIK BOK støvler MICHAEL KORS

Tycks

POSTED 19.10.2012 // Kl. 17:01

KLEIN VIDEO #2Hei alle sammen! Nå har jeg laget enda en "klein video" siden den forrige ble så godt likt, fikk også mange forespørseler om jeg kunne lage fler. Selv likte jeg den forrige bedre, men håper dere liker denne like godt! Hva synes dere?

POSTED 17.10.2012 // Kl. 22:23

DAGEN IDAGHeyhey! Idag var jeg på utplassering på MK-linjen på Elvebakken. Det var gøy. Først prøvde vi oss på å herme etter en figur ved å bruke adobe illustrator, så etter lunsj fikk vi en introduksjon innen journalistikk og gikk ut for å intervjue mennesker om hausmania. Etter utplasseringen dro jeg, Jenny og Sunniva for å prøve ballkjoler, fant to nydelige, men så viste det seg at det allerede er en som har den ene, og den andre fant Jenny først. Så ja, bedre lykke neste gang. Hva har dere gjort idag? :)


POSTED 17.10.2012 // Kl. 07:05

GOD MORGENHei dere! Da drar jeg snart til elvebakken på utplassering. Det er så utrolig deprisivt å stå opp om vinteren. Det er bekmørkt ute, det regner og vinden uler :( Nå må jeg begynne å fikse meg, så er det bare å fylle opp starbucks koppen med varm kakao, så er det ut døren og bort til bussen! Vi snakkes!

et tidligere outfit som jeg glemte å vise.

POSTED 16.10.2012 // Kl. 20:42

HVERDAGHei dere! I går var jeg en tur i byen med herlighetene dere ser under. Det var utrolig koselig! Vi spiste på bagels&juice så gikk vi og så på litt halloween ting og slik. I tillegg hadde Sara bursdag! Idag har jeg egentlig bare vært på julekabareet forberedinger og slappet av, skal forresten på utplassering på Elvebakken i morgen. Jeg og Jenny skal nemlig på MK, så det blir gøy! 

STEM PÅ KRISTINA KRØVEL HER! Når du stemmer er du med i trekingen om fine premier! 

Mathilde!Nora og bursdagsbarnet Sara! gratulerer med dagen som var!

Tiril og Mathilde!
 

POSTED 14.10.2012 // Kl. 21:11

SØNDAGS CHILLSHeihei! I natt sov jeg hos Sunniva med Helene. Det var utrolig koselig! Vi stod opp og lagde oss lapper, vafler og smoothie til forkost, så så vi litt på tv. Jeg elsker søndager, det er så deilig å kunne slappe av og slippe å fikse seg og sminke seg. Idag har jeg ryddet rommet og øvd til matteprøven vi har i morgen. I tillegg så må jeg skrive en fransk fremføring til i morgen, så det må fikses etterpå!  Hva har dere gjort idag?


POSTED 13.10.2012 // Kl. 18:26

OUTFIT

bukse TOPSHOP topp BARFOTA sko DINSKO

klokke MARC BY MARC JACOBS armebånd ANER IKKE 

POSTED 12.10.2012 // Kl. 23:03

DIY: GALAXY NAILSHeihei! Har i det siste fått masse spørsmål om hvordan jeg gjorde neglene mine (vet du ikke hva jeg snakker om, så bla litt lengre ned, til outfitet med ballerinabun). Det er flere måter du kan gjøre det på, så dette er bare hvordan jeg gjør det. Det du trenger:

♥ En mørk neglelakk, gjerne ikke helt sort, men med lilla/blå toner i seg.  Jeg brukte Essie: Dive Bar

♥ En hvit eller lys neglelakk.  Jeg brukte Trind - French White, fra manikyr settet deres.

♥ To(eller flere) valgfrie, nokså sterke farger.  Jeg brukte Revlon: Electric Pink og Love&Beauty: Mint

♥ En glitter neglelakk, størrelsen på glitteret er valgfritt.  Jeg brukte Disney h&m: Confetti Kisses

♥ En sminkesvamp.


Step 1: Lakk neglene med den mørke lakken. Denne fargen blir basen. 

Step 2: Hell litt av den hvite lakken på en overflate du ikke er redd for å ødelegge ( f.eks. et ark). Dypp sminkesvampen i lakken og begynn å presse det på neglene(?haha). Prøv deg frem, etterhvert vil du få teken på det! 

Step 3: Fortsett på samme måte med de andre fargene. 

Step 4: Avslutt med et tynt lag glitterneglelakk. Har du ikke det, så kan du ta på en top coat og bruke løst glitter over. Og Voila! Så enkelt er det. Det ble ikke såå bra denne gangen, siden jeg gjorde det utrolig fort, men jeg håper dere skjønte fremgangsmåten! Lykke til, send meg gjerne link til et bilde hvor du har prøvd det!
POSTED 09.10.2012 // Kl. 22:52

OUTFITHeihei! Sorry for sen blogging, har vært opptatt i hele dag. Etter skolen bestemte jeg og noen jenter for å joine årets julekabaret, det er første året jeg blir med, så det er jo litt spennende. Vil være på kosegruppen, for det er best, så satser på å ikke være på scenen, haha. Så gikk jeg og Helene bort til mini golfen, for å kjøpe hjertekjærligheter til klassebildet i morgen, men der var det jo selvfølgelig stengt, så vi fant ut vi helle kunne ta en tur med hunden hennes, Kiko. I kveld har jeg vært på trening, første treningen med nye trenere, så det var jo spennende. 

bukse BIK BOK lommebok MARC BY MARC JACOBS

skjorte FRANSA topp GINA TRICOT

sko DINSKO klokke MARC BY MARC JACOBS

Tycks? 

POSTED 08.10.2012 // Kl. 18:11

ETT ÅR SIDEN

r8

Erle, Stine og Kamilla! HeiHei! Jeg satt og så gjennom arkivet her på bloggen og kom over disse bildene fra høstferien i fjor. I fjor var jeg i Usa med Erle, det var utrolig koselig og jeg savner det helt sykt. Da vi var der var vi også med Ruben (som er sønnen til en venn av stefaren min) og stekusinene mine Kamilla og Kristine som også hadde med seg to venner, Stine og Anne. Åå, jeg savner sol og varme! Heldigvis skal jeg tilbake til huset til påske og da skal Helene vært med. Gleder meg! Noe dere gleder dere til? 

POSTED 07.10.2012 // Kl. 13:47

GÅRSDAGENHeihei! I går var jeg med Jenny og Mathilde. Det var utrolig fint vær så vi satt ute og koste oss. Det er så trist at høstferien er over snart og at det er tilbake på skolebenken på mandag, åå. På kvelden i går dro Helene, Mathilde og jeg på kino og så Kon Tiki. Filmen var utrolig bra! Det er den beste norske filmen jeg har sett og i tillegg var den også lærerik og noe morsom. Idag skal jeg rydde og fikse takkekort fra konfen, så skal jeg ut og spise. Hva er deres planer for dagen? 
POSTED 06.10.2012 // Kl. 12:53

GÅRSDAGENS OUTFIT

topp H&M veske MICHAEL KORS skjerf FRANSA(?)

klokke MARC BY MARC JACOBS neglelakk LITT HER OG DER

bukse BIK BOK sko UGG

POSTED 05.10.2012 // Kl. 22:23

OLIVIA MED HELENEHeihei!

Håper dere likte videoen jeg postet i det forrige innlegget, har du enda ikke sett den klikk her. Idag har jeg og Helene vært i byen og kost oss. Det var strålende høstvær i dag, det var såpass kaldt at man måtte pakke seg inn i skjerf, men varmt nok til å droppe dunjakken. Jeg bare sier det; rundt vintertider faller kvaliteten på stilen min merkbart, for da elsker jeg å pakke meg inn i varme, myke klær. Dere er advart, hahah. Vi satte oss ned og spiste på Olivia på tjuvholmen, så var vi på en liten shopping runde rundt i sentrum. Etterpå dro vi hjem til Helli og lagde taco til middag. Perfekt høstdag! :)

Hva har dere gjort idag?

 

POSTED 05.10.2012 // Kl. 12:06

VIDEOBLOGG: BARCELONA 2012Heihei! Jeg skulle ønske videoen ble litt lengre, men iphonen gikk tom for plass, så jeg fikk ikke filmet særlig masse de to siste dagene. Anyways, håper dere liker videoen! Jeg savner i alle fall barcelona allerede :(

Tycks?  

POSTED 04.10.2012 // Kl. 12:07

BARCELONAHei hei!

Vi hadde en herlig tur i Barcelona med fotballaget, det var utrolig koselig og veldig gøy. Vi bodde i en by kalt Salou, et stykke utenfor barcelona by. I salou var det en liten by, men den var ikke særlig stas, så det ble bare en tur dit. Hotellet var fint, og det var utrolig koselig å bo hytter, for da ble hver enkelt hytte litt mer hjemmekoselig. Eneste ulempen var at den ene dagen regnet det utrolig mye, mer enn det hadde gjort på 8 månder, og da rant vannet inn i hyttene, så vi måtte legge håndkler over hele gulvet, haha. Koselig ble det uansett!!

Elise Jeg har aldri sett verre regn. Vi skulle egentlig spille kamp mot et spansk lag, men idet fløyten blåste begynte det å lyne og tordne, så kampen ble avlyst. Det regnet hele den dagen, og det var et tykt teppe med vann i gatene. Helt sinnsykt. 


Nora

Meg og TirilbesteTiril

Sunniva og Emma


Vi tok turen til Barcelona, og jeg, Sunniva og Emma bestemte oss for å være ekte turister. Det var utrolig koselig! Vi var innom starbucks tre ganger for å hamstre inn, haha.

Ida og Ingvild

Ida, Ingvild og Helene

Elise, Erle og Ingvild

Elise

Maily♥ På kvelden den dagen vi var i Barcelona dro vi til Espanyols hjemmebane for å se dem spille mot Atletico Madrid. Alle jentene kjøpte fotballskjerf eller drakt, haha. Espanyol tapte, men samma.

Maily

Den siste dagen var det deilig og varmt. Vi badet og koste oss ved bassenget og hadde picnik på gresset. Sykt deilig! Men det er kjipt å måtte pakke bort bikinien til påske :( tid for høstdepresjon. 

Solveig

En herlig tur med fantastiske folk!

POSTED 03.10.2012 // Kl. 21:53

HJEMME IGJENHeihei!

Da er jeg hjemme fra Barcelona igjen. Det var en utrolig koselig tur med herlige folk. Utrolig bra slutt på sesongen. Jeg har filmet litt på turen, så skal sette sammen en video til dere, men det kan ta en stund, haha. Idag har jeg hatt sims date med Sunniva og Amanda! Lyst til å se video? 

hits