POSTED 31.10.2013 // Kl. 09:46

INSTALATELYHaha, nei så aktiv er jeg ikke. Follow meg på @theaelvestuen

POSTED 30.10.2013 // Kl. 10:22

Spørsmålsrunde fra gjestebloggerneHei bloggen! Jeg er gjeste blogger i dag:D Jeg heter Filippa, og går i klassen til Thea på Handelsgym. Vi ble først kjent for et par måneder siden, da vi begynte i samme klasse! Thea er en veldig hyggelig og sprudlende jente, som er veldig hyggelig å gå i klasse med. Men jeg har tenkt å ha en spørsmålsrunde om Thea som jeg skal svare på, sammen med Amanda, Anette og Hanna i klassen! Feel free to ask anything!?? vi svarer på video blogg!

POSTED 18.10.2013 // Kl. 21:36

LITT INNKJØPHeihei dere! Jeg sa jo at jeg skulle vise de få innkjøpene jeg gjorde i Berlin, men det glemte jeg helt av, så det kommer nå isteden! Si gjerne hva dere syntes om innkjøpene i kommentarfeltet! Sa jo også at jeg skulle vise jakken litt bedre, så her har dere den! Samtidig som jeg kjøpte den, så kjøpte jeg også en strikkegenser. Har også fått skolegenser i posten for litt under en uke siden og den er såå deilig. Vil bare gå med den hver dag, haha. Pannebånd fra Urban Outfitters til 18 euro, t-skjorte fra Obey (Urban outfitters) til 37 euro, grå genser fra Forever21 til 25 euro, kopp fra starbucks som jeg ikke husker prisen på, pusejakke fra Lindex til bae 599kr og blå strikkegenser fra Bik bok til 299kr. 

POSTED 17.10.2013 // Kl. 19:35

SPILLELISTEHva hører jeg på for øyeblikket? Lorde, The Cab, Rudimental, Avicii, Miley Cyrus, Arctic monkeys, John Legend, Macklemore, The Whitest boy alive, He is We, Bastille, Alex Clare og mangemange andre. Dere kan sjekke ut min alltids endrede spilleliste her;

Stuck in traffic.POSTED 16.10.2013 // Kl. 23:49

OUTFITHei hei dere! Har litt vanskeligheter med å ta outfitbilder om dagen i og med at det er fortsatt er mørkt når jeg får til skolen, og når jeg kommer hjem de fleste dager er det gjerne også mørkt, så får ikke tatt noen særlige heldige outfitbilder. Anyways, da jeg og Tiril var i byen på fredag fant jeg denne utrooolig digge jakken, og er helt forelsket. Så den helt tilfeldig i butikkvinduet da vi gikk forbi og jeg måtte bare prøve den. Utrolig deilig og kostet kun 600,-, så det var et vellykket, lite innkjøp. Kan vise dere den bedre i et senere innlegg. Jakke fra Lindex, topp fra Zara, jakke fra Fransa, bukse fra Topshop, sko fra Lesson 2, briller fra Quay, skjerfet er Nora sitt og klokken er Mbmj

POSTED 14.10.2013 // Kl. 00:47

LATE DAGERHeihei dere! Dagene går for det meste i skolearbeid og litt jobb her og der, så det er mest helgene jeg får fri til å gjøre ting. Vi har en del prøver, innleveringer og fremføringer for tiden, så får ikke såå masse bloggtid som jeg skulle ønsket jeg hadde. Men på tross av alle prøvene har denne uken vært ganske chill. Vi hadde vanlig skole på mandag og tirsdag, men tirsdag hadde vi gymteoriprøve, så da ble det null gymming. Onsdagen hadde vi norsk appell og gruppearbeid, så jeg var ferdig på skolen allerede halv elleve! Torsdagen hadde vi ingenting av verken prøver eller fremføringer. Fredag startet jeg på skolen klokken 12.10, og skulle ha samfunnsfagdebatt, men det endte med at læreren helle snakket hele timen, så vi var ferdige kvart på to! Utrolig deilig, haha. Helgen har vært koselig, så kan kanskje legge ut noe bilder fra den senere! Var også en tur i byen med Tiril på fredag og kjøpte to plagg, som jeg heller kan vise dere senere! Hvordan har uken vært for dere? 

høyhalsetgenser  so cozy

POSTED 12.10.2013 // Kl. 12:53

OUTFITFra en eller annen dag denne uken, husker ikke heeelt hvilken, ehe

Topp fra Obey (Urban Outfitters), jakke og skjerf fra Fransa, bukse fra TopShop, sko fra Lesson 2, smykke fra Bershka, klokke fra MBMJ og veske fra Tory Burch

POSTED 09.10.2013 // Kl. 18:32

HØSTFERIENHei dere! Nå kommer tidenes lengste innlegg, nemlig masse bilder fra høstferien. Jeg oppdaterte dere ikke så mye i høstferien, så da kan jeg heller gjøre det nå! Fredagen var jeg jo på shopping og middagsdate med mammi. Så på lørdag som jeg hos Erle med Jenny og Helene. På søndagen gikk jeg og Helene tur i den nye ekebergparken, så hadde vi filmkveld. Mandag morgen så møtte jeg Helene og fæmmen på flyplassen så tok vi flyet ned sammen. Hadde en stråååålende tid i Berlin og vil så gjerne tilbake. Vi så masse av byen og kjente landemerker. Kjøpte faktisk et par småting som jeg kan vise dere senere også. Fredagskvelden tok jeg taxi og fly helt alene for første gang, haha. Var faktisk veldig stolt over det! Lørdagen og søndagen gikk til litt skolearbeid og avslapning. Hva gjorde/gjør dere i høstferien? :)


POSTED 09.10.2013 // Kl. 00:10

KJIP DAGHey you guys! Tok meg litt bloggfri i høstferien så kan legge ut bildene fra det senere! Nå er det tilbake på skolebenken atter en gang, og jeg må si jeg savner ferie allerede. Dagen har forøvrig vært dårlig, startet med å halvveis forsove meg, så da jeg endelig var på vei ned mot trikken fant jeg ut at jeg hadde glemt nøklene mine, så da måtte jeg løpe opp igjen. Og da var det to minutter til trikken gikk, så rakk den akkurat! Slitsomt. Så hadde vi endel kjedelige fag idag, så og si kun skriving hele dagen. Vi skulle ha gymprøve i siste time, som jeg gruet meg til hele dagen. Prøven gikk helt ok. Så skulle jeg på jobb og rakk ikke trikken fordi den var for tidlig, så måtte vente i ti min på neste. Så på job (danselærerassistent) så var barna helt sykt irriterende idag. Og når jeg skulle hjem måtte jeg vente ett kvarter på trikkeholdeplassen, før trikken faktisk kom. Så sa de at det var buss for trikk etter bare noen få stopp, så jeg måtte gå ekstra langt hjem. Kom hjem til et tomt hus, så det ble nudler til middag(i want taco). I tillegg vil ikke blogsoft samarbeide, så blogger fra mobil. Og nå har jeg skrevet norskappell og har det å grue meg til i morgen.. Jaja super tirsdag. Nå vil jeg bare sove, haha :) Natta!

bad day

Én ting jeg liker vet blogging er at jeg kan bruke så gamle bilder jeg vil, uten at dere vanligvis legger merke til det, hehe. Idag har jeg sett ut som et vrak, and you would never know if i never told you.

POSTED 01.10.2013 // Kl. 18:39

SPONTANTURHeihei dere! Har visst tatt meg en liten bloggpause jeg, men men, nå er jeg uansett i Berlin! Da jeg var hos Helene på lørdag spurte faren hennes hva jeg skulle i ferien, og da jeg fortalte at jeg egentlig ikke hadde store planer så foreslo han halvveis på tull at jeg kunne bli med til Berlin. Det hørtes jo kjempegøy ut, så på søndag sjekket vi litt med billetter og priser, så idag tidlig bærte turen til Berlin! Vi ankom rundt tolv tiden idag så siden den tid har vi vandret litt i gatene. Jeg skal være her frem til fredag, så tar jeg flyet hjem alene på kvelden. Hva er deres planer for ferien?sminkeløse feriedager 

hits