POSTED 30.11.2012 // Kl. 22:53

JEG HATER€ Folk som må se bra ut på alle bilder som postes (face, blogg, spessielt snapchat, insta, etc).

€ Snapchat screenshot.

€ HASHTAG overload. Instahub, instakiss, jj, jj_forum, picoftheday, pic, photooftheday, iphonesia, instalove, instasweet, instacute, like4like, likeforlike, l4l, lfl, follow4follow, tagsforlikes, likme, me, girl, norwegian, blonde, cute, sweet, funny, kiss, love, tree, imsodeep.

€ Gruppesnaps, drit irriterende. 

€ Folk som tar fs utrolig serriøst.

€ Når jeg glemmer å lade kameraet.

€ Store ringøredobber.

€ Oksepiercinger, piercinger generelt, men spesielt i neseregioner.

€ Å sitte på busstopp om vinteren. Det føles ut rumpa skal falle av.

€ Folk som sier de ikke har øvd, men får 6'er. 

€ A-endinger, spessielt når folk kaller Majorstuen for Majorstua.

€ Dreads, det er dritekkelt.

€ "Sleng deg i veggen".

€ Folk som blåser på sminkebørster, det er så syyykt irriterende.

€ Folk som deler andres bilder. "Bestepusen fortjener mer likes! ;**** pusen da du er perf <3<3<3<3 xDxD".

€ "Finne på noe med meg og bestepusen?"-statuser.

€ Folk som tagger andre i profilbildet fordi "de er best".

€ "Midlertidig" og "fordi bestepusen sa det".

€ 10/20/30/40/osv. days challenge.

€ Folk som stikker ut tungen på bilder. Ingen vil se tungen din.

€ Folk som slurper. Spessielt når de spiser spaghetti (refererer til deg sunni).

€ Når folk forventer at du skal være god i noe bare fordi foreldrene dine er det?

€ Når Per og Kari blir brukt som eksempel, fordi det er det foreldrene mine heter. Det var spesielt kleint når det ble brukt som eksempel på sex-klinikken.

€ At jeg alltid skriver åå isteden for på iphone.

€ Folk som kaller tacolefser for lomper.

€ Når folk kaller fløte for rømme på Hayday.

Noe dere er enige i? 

POSTED 30.11.2012 // Kl. 22:11

VIN MASCARA FRA MAX FACTORHei hei! Jeg har blitt med i konkurransen, og det kan du og! Bare se under. 

CL88FY

POSTED 28.11.2012 // Kl. 20:48

UKENS SPØRSMÅLHvilke apple produkter har du? iphone, ipad, mac og ipod nano. har ikke funnet ipoden på rundt et halvt år nå, men den ligger vel ett sted.

Har du dyr? bilde? Ja, jeg har en kanin. Hun heter Silke og er 9 år. 


Kan du ha en spørrerunde snart? Tja, ukens spørsmål kommer en gang i blant, så hvis dere lurer på noe er det bare å spørre når som helst!

Hvor prøvde dere ballkjoler? Vi var på lychi ved wessels plass, diin og tina richie på majorstuen. Det finnes også en kjolebutikk ved dronnings gate, det ser ut som de kun selger brude kjoler, men det er selskapskjoler i kjelleren.

Kan du PLIS legge ut det du fikk i posten snart? Sorry, hadde helt glemt det! Fikk en kjole fra nelly og renseprodukter fra proactiv. 

Hvor er genseren fra? Ganske sikker på at den er fra topshop, men vet ikke helt. Hva fikk du på siste prøve? Den siste jeg fikk tilbake tror jeg var naturfag hvor jeg fikk 5+. Får alltid 4, 4+ eller 4/5 i naturfag så jeg ble kjempeglad!

Kan du legge ut stop motion videoen deres?(k&h prosjekt) La den ut på bloggen, men slettet innlegget, fordi en som er med i videoen ville ikke at alle skulle se den, men kan alltids spørre henne igjen. 

Hvordan ballkjole skal du ha? kakekjole eller annen? kan du legge ut bilde av hvordan du tenker deg å kjøpe? Jeg har kjøpt! Det er ikke kakekjole ;)

Hvor kjøpte du øredobbene? De er søsteren min sine, så vet ikke helt. Tenker de enten er kjøpt på høyer eller i NY.

Hvem tar outfitbildene dine? Meg selv! som oftest i alle fall, altså jeg bruker fjernkontroll og enten gorillapod eller stativ. 

Er du singel? Ja, det er jeg. 

Hvilke blogger leser du? Det er ikke alle jeg leser daglig, men når jeg først tar "runden" så leser jeg mange! l0ve, auroramohn, krissy, annais, andreabadendyck, miagroeng, victoriavenbakken, tcmn, sophieelise, helenenestea, thea98, uthink, fannylyckman, ++        

Hvilken krølltang bruker du? Gorgeous curling wand fra makestyle! Den er herlig og koster bare 600! kjøp her

Noe mer dere lurer på til neste gang? :)

POSTED 28.11.2012 // Kl. 15:47

OUTFITbukse BIK BOK genser ZARA(erle sin) øredobber VET IKKE sko UGG AUSTRALIA


tycks? 

POSTED 27.11.2012 // Kl. 21:03

KLEIN VIDEO #3Da var vi på igjen! Videoen ble ikke like lang som tidligere, siden jeg har vært litt dårlig til å filme i det siste, men det er bare bra at den ikke er for lang ellerhva? Hihi, enjoy. 

POSTED 27.11.2012 // Kl. 18:59

JULECABARETHeihei! Det har snødd utrolig mye inatt og idag så det var skikkelig julestemning når jeg gikk til skolen, men siden det enda ikke er lav nok tempratur ble det til slush i løpet av dagen. Etter skolen var det julecabaret øving, så julecabaren blir bedre og bedre for hver gang. Bare to uker til forestilling! 

har så åpne øyne på bilder jeg

POSTED 26.11.2012 // Kl. 20:52

MANDAGSBARNHeihei! Helgen er over, så nå er det tid for skole igjen, ingen overraskelse der. Vi har hatt fransktentamen idag, det gikk mildt sagt dårlig, så har trøstet meg med melkehjerter og julebrus i hele dag! Haha, neida. Det kom ikke som et sjokk egentlig, er ganske dårlig i fransk. Jeg har forresten gått i kosebukse idag, noe som var utrolig deilig, så jeg må begynne å gå med det oftere. Etter skolen dro jeg, Erle og Jenny en tur til byen. Var på majorstuen og tittet litt i butikker. Jeg må begynne å bygge opp ønskelisten min, for foreløpig er den tom. Forslag til hva jeg kan ønske meg? Hva skal dere ønsker dere dere til jul? 

ytterjakke PJS genser FRANSA kosebukse PINK sko UGG AUSTRALIA veske ALEXANDER WANG deksel SARA SITT

POSTED 24.11.2012 // Kl. 12:10

GÅRSDAGENS OUTFITbukse BIK BOK topp DRANELLA skjerf TIFF & TIFFY vekse MICHAEL KORS klokke MARC BY MARC JACOBS

øredobber VET IKKE sko UGG AUSTRALIA

POSTED 22.11.2012 // Kl. 18:57

OUTFITgenser TOPSHOP skjorte DRANELLA

ytterjakke PJS bukse BIK BOK

øredobber VET IKKE klokke MARC BY MARC JACOBS

støvler MICHAEL KORS

vad tycks? 

POSTED 22.11.2012 // Kl. 17:00

JULESTEMNING I BYENHeihei! I går var noen av vi jentene fra juleballkomiteen i byen for å handle inn pynt til juleballet. De har pyntet i byen nå, så det var såå koselig langs karl johan og ved glassmagasinet, så det eneste som mangler nå er snø, yey! Vi handlet utrolig mye, og siden vi ikke kunne bære det med hjem må en hente det med bil idag, haha. Idag har jeg ingen planer, nemlig fordi jeg har fire fremføringer/prøver i morgen, så jeg må øve i hele dag. I tillegg har jeg språktentamen på mandag, så det blir jo gøy. Nå må jeg kjappe meg, skal nemlig på utviklingssamtale på skolen. Hva gjør dere idag?
POSTED 20.11.2012 // Kl. 21:26

MIN SPILLELISTE♥ one direction ♥ the script ♥ train ♥ 

♥ one direction ♥ rome ♥ olly murs ♥  

♥ a rocket to the moon ♥ one direction ♥ taylor swift ♥ POSTED 18.11.2012 // Kl. 19:47

ROLIG SØNDAGSKVELDHeihei! Idag sov jeg leeeenge før jeg dro til byen for å kjøpe smoothie med Ida og Bettina. Jeg bestilite en smoothie jeg aldri har smakt før, og den var kjeeeempegod. Den het sea breeze og var fra SmoothieXchange, anbefales! Nå har vi hentet Cenith, fordi vi skal passe han til i morgen tror jeg, om ikke lengre. Cenith er en hund som stemoren vår og pappa pleier å passe, men idag skal vi gjøre det. Så jeg vært ute og gått tur med Cenith, Jenny og Maja, hunden til Jenny. Hva gjør dere idag? 

POSTED 17.11.2012 // Kl. 20:56

FOLLOW MEtumblr follow meg her. På tumblr har jeg ofte et "tema" når jeg poster bilder, slik at bildene passer nogenlunde sammen, og det ikke ser ut som er stort rot. Jeg heter theaelvestuen der.

bloglovin follow meg på bloglovin her. For dere som ikke vet hva det er så er det et nettsted hvor man kan holde styr på hvilke innlegg man har lest og når det blir postet nye innlegg på bloggene man follower. 

weheartit follow meg på weheartit her. Her hearter jeg det som faller meg inn, altså er ikke weheartit siden min like organisert som tumblr siden min. Jeg follower de som hearter ganske like bilder som meg selv.Snapchat man follower vel egentlig ikke på snapchat, men du kan i allefall sende meg snaps! Jeg heter theaelvestuen på snapchat. Snapchatter ikke sånn supermye nå lengre, men men. 


Instagram follow meg, jeg heter theaelvestuen! Jeg har privat bruker, så jeg må godkjenne followersene mine, men godtar jo selvfølgelig alle! Noen ganger klarer jeg å trykke feil! Så hvis du har "requested" å followe meg, men ikke har fått opp noen av bildene mine, så var det jeg som faila.

Hva heter du på de forskjellige nettstedene?

 

POSTED 17.11.2012 // Kl. 15:15

BILDER FRA BURSDAGHeihei! Endelig helg. Igår etter skolen dro jeg og Sunniva en liten tur til Jenny, og senere på kvelden dro vi i bursdag til Nora og Sara med mange andre jenter. veldig koselig kveld :) har egentlig ikke så mye å fortelle så her kommer heller et lite bildedryss! 

Finn 1 feil med 5 av disse bildene:
Tiril og Nora (bursdagsbarnet)


Søte marthe

Ida og Julie! 

Juliane, maily og...
Elise :) nydelig bildeTiril, Mathile og..

- BLOGGES

POSTED 16.11.2012 // Kl. 19:12

BURSDAGHei hei!

Nå drar jeg til Sara om ti min. Sara og Nora skal nemlig feire bursdagen sin i kveld, så det blir utrolig koselig. Sunniva skal også overnatte, og i morgen må jeg løpe noen ærender, må nemlig sy inn og legge opp ballkjolen og bytte et kamerastativ. Snakkes senere!
POSTED 15.11.2012 // Kl. 21:07

SÅ KOSELIGHei hei! Beklager dårlig blogging, det blir så fort mørkt ute. De siste dagene har jeg egentlig bare vært med venner, på tirsdag var jeg med Jenny, Helene og Erle hos Jenny. I går var jeg i byen med Erle og Mathilde. Vi skulle egentlig betale depositum på limoen til juleballet, men det var på skedsmo og hadde ikke så god tid, så vi dro på fridays og spiste isteden. Det var utrolig koselig! Idag var jeg med Nora, Sara og Mathilde, så dro jeg og Mathilde til byen for å betale enda en gang, men det ble så dyrt, så vi orket det ikke. Derfor dro jeg hjem til Helene og var der i noen timer! Nå skal jeg øve til naturfagsprøve, opsi. Hva har dere gjort idag?


POSTED 14.11.2012 // Kl. 16:39

BYTURHeihei! Det er onsdag, aka over halvveis i skoleuken, yey! Snaaart helg. I dag var jeg, Erle og Sunniva en tur hos meg, før vi dro på juleballkomitemøte. Tenk, det er bare en måned til juleballet! Nå har jeg vært nede på jacobs og hentet en pakke. Jeg hentet en på lørdag også, så kan sikkert vise dere senere! Men jeg må kjappe meg litt, for jeg skal til byen og betale limo med Mathilde og Erle, og de venter på meg, så må løpe.


beklager, rekker ingen bloggbilder!

POSTED 13.11.2012 // Kl. 15:07

GÅRSDAGENHei hei! Idag har vi vært på sex klinikken og forsvarsmuseet med klassen (dette er et forhåndsskrevet innlegg, så vet ikke hvordan det var på de forskjellige stedene). Etter skolen i går dro jeg til Jenny, med Erle og Sunniva. Vi(/Jenny) bakte kanelboller og vi koste oss masse. Jeg hadde jobbet med rle-fremføring og takkekort kvelden i forveien, så jeg hadde sovet veldig lite, og gjett hvem som sovnet! Haha, tror jeg sov  rundt to timer, så det var utrolig deilig, haha!

Sunniva og Erle! 

POSTED 12.11.2012 // Kl. 22:43

OUTFITbukse BIK BOK skjorte FRANSA genser RALPH LAUREN 

veske MICHAEL KORS sko UGG AUSTRALIA øredobber VET IKKE 

Tycks? 

POSTED 12.11.2012 // Kl. 15:18

SUNSET BOKEH
uredigert. hva syntes du? 

POSTED 11.11.2012 // Kl. 23:00

WEEKEND RECAPPå fredag dro jeg ned til Sunniva og sov over sammen med Jenny. Det var utrolig koselig og vi spiste maaaasse god mat. Matmomser hele gjengen. På lørdag vi vi hos Sunniva, helt til jeg og Jenny dro til stefaren min i middagsselskap. Han er utrolig god til å lage mat. Jeg og Jenny satte oss i kjelleren med godteri og så twilight. Idag har jeg spilt kamp, utrolig nok, og sett 1. laget spille finale. Nå må jeg starte på en rle fremføring som er til i morgen, ops! Natta alle sammen :) Hva har dere gjort denne helgen? 

seee så nydelig lampe Sunniva har på rommet, TENK å sove til det. aaaw. Gjett hvem av meg og mamma som har vært i usa i ti dager?? helt og holdent 100% meg. absolutt. bombesikker, ingen andre muligheter, det skal være sikkert og visst. 

forresten, har funnet et nytt spill! Det heter ILLUSTERT VITENSKAP: QUIZ BATTLE. Dere må LASTE DET NED NÅ! 

POSTED 11.11.2012 // Kl. 16:00

FOTBALLKAMPHeihei!

Jeg har nok glemt å fortelle det, men jeg har sluttet på fotball! Nå er det stopp volden cup, og da spiller det gamle laget. Siden en spiller (kremtkremt juliane) trakk seg, så ringte de meg og spurte om jeg kunne spille med dem. Så jeg sa ja. Jeg har jo ikke spilt på typ en måned nå, men det skal nok gå bra! Ønsk oss lykke til!
POSTED 09.11.2012 // Kl. 22:41

KOSEKVELDHeihei! Nå er jeg hos Sunniva med Jenny. Jenny har kjøpt med masse godt til oss, så nå skal vi leie film og kose oss. Julebrusen har jo kommet i butikkene, så gjett hvem som har hamstret! Haha, endel munch♥ Hva er deres planer for kvelden?
POSTED 09.11.2012 // Kl. 18:35

BLOGG MER!Hei hei! Først vil jeg bare si; tusen takk for at dere leser bloggen min, det er utrolig koselig å få så mange hyggelige tilbakemeldinger. Jeg har blogget av og på i litt over ett år nå på denne bloggen. Jeg syntes det er gøy å ta bilder og dele hverdagen min med dere, og gøyere er det når dere kommenterer! Men jeg har vært ganske fraværende i det siste. Det nærmer seg vinter, noe som vil si at det blir mye fortere mørkt ute. Hvis jeg drar et sted etter skolen og ikke rekker å dra hjemom først, vil det si at jeg ikke får tatt bra bilder. For innen jeg kommer hjem vil det være mørkt ute. Inne blir også bildene veldig oransje, og selvom jeg legger til blåtoner i bildene vil det ikke se særlig bra ut. Jeg vil gjerne har en god blogg som mange liker å lese, men det er altså ikke alltid like lett. Det passer seg bare ikke alltid å dra opp kameraet for å ta bilder, og det er ikke alltid folk er villige til å bli fotografer heller, inkludert meg. Dager hvor bildene blir dårlige ser jeg heller ikke noe poeng i å blogge den dagen. Jeg foretrekker i alle fall blogger med gode bilder og innlegg litt sjeldnere, enn "halvdårlige" oppdateringer ofte. Eller hva syntes dere?

Men uansett, konklusjonen er at jeg skal prøve mitt beste på å blogge bra. Kvalitet ovenfor kvantitet. Selvom det er vanskeligere om vinteren, så skal det gå bra! :) Siden det nå er over ett år siden ejg begynte å blogge tenkte jeg kunne poste litt gamle bilder fra den tiden!

Hva syntes dere? Har vi endret oss? 

POSTED 08.11.2012 // Kl. 19:38

HVERDAGHei hei! Tilbake på bloggfronten! Idag har jeg vært hos Jenny med Nina og Marthe. Det var som alltid utrolig koselig, haha, min standard setning. Anyways, det har blitt utrolig kaldt ute! Man merker godt at vinteren nærmere seg. Det snør typ hver dag nå. Jeg hadde egentlig lovet meg selv å ikke ta frem parajumperen før desember, men det trekker jeg tilbake. Det er så utrooolig deilig å gå rundt uten å fryse. Elsker den jakken!

I kveld skal jeg og Jenny jobbe med naturfagspresentasjon. Vi skal kjøpe inn noe godt, se på vampire diaries og øve i pausen, haha. Det blir bra! Hva har dere gjort idag? 
Hahah, finaaaaa

POSTED 07.11.2012 // Kl. 17:42

OUTFITbukse BIK BOK ytterjakke PARAJUMPER veske MICHAEL KORS

smykke NELLY øredobber ARVET FRA BESTEMOR

sko UGG AUSTRALIA

POSTED 05.11.2012 // Kl. 20:09

OUTFIT? HMMHeihei! Etter skolen idag dro jeg hjem til Jenny, med Erle, Marthe, Sunniva, Elise og Helene. Jeg er utrolig stolt over meg og Jenny fordi vi gikk tur med Maja, hunden til Jenny i godt over en halv time, haha. I kveld skal jeg kanskje se film med Erle og Jenny. Vi snakkes! Beklager dårlige bilder, det bir mørkt før jeg rekker å komme meg hjem!

bukse BIK BOK topp DESIGNERS REMIX jakke LINE OF OSLO

neglelakk BARRY M skjerf FRANSA klokke MARC BY MARC JACOBS

POSTED 04.11.2012 // Kl. 23:31

NYE NIKE JOGGESKOHei hei!

Jeg vet ikke om jeg forklarte det helt ordentlig, men uansett; de siste 10 dagene har jo jeg bodd hos Helene. Det var utrolig koselig! Hjemmet til Helene er mitt andre hjem. Men nå er mamma hjem igje fra USA! Hun hadde kjøpt med litt gaver til meg, og en av disse gavene var noen nye joggesko! Jeg er så lei av mine gamle, så jeg har nemlig begynt å ta hennes (disse rosa), så nå fikk jeg nye av mamma! De kjennes utrolig gode på foten, så jeg gleder meg til å få testet de ut! Hva syntes dere? :)
POSTED 01.11.2012 // Kl. 20:27

OUTFITbukse BIK BOK genser ACNE (jennys)

smykke CUBUS klokke MARC BY MARC JACOBS

øredobber ARVET AV BESTEMOR sko UGG

Tycks? :)

POSTED 01.11.2012 // Kl. 15:50

OD 2011Hei dere! Da er jeg ferdig på jobb, jeg jobbet på sæter-hjørnet, som er en klesbutikk. Jeg kan sikkert fortelle mer om det senere. Men uansett, i fjor så jobbet jeg og Juliane som fotografer for faren til Juliane. Da dro vi rundt om kring i byen og tok bilder av bygninger og oslo generelt. Har visst ikke delt noen av bygnings/oslo bildene her på bloggen, så har ikke lenger tilgang til de, men fant disse bildene da! 

Har jeg endret meg på et år? 

hits