POSTED 26.11.2013 // Kl. 23:30

BIRTHDAY KIDHeihei dere! Har dere hatt en fiiin tirsdag? Min dag har bestått av skole og jobb. Skoledagen var bra, og jeg, Marianne og Ina skulle ha elevtime i gymmen, altså skulle vi lede. Jeg slang meg bare på i siste minutt, så jeg kunne vel egentlig ikke dansen heeelt, men men det var utrolig gøy! Vi har helt herlig klasse, hvor noen var flinke og andre ikke var liiike flinke, men alle var i alle fall veldig ivrige! Hahha. Etter skolen dro jeg på jobb, hvor jeg atter en gang skulle danse. Så jeg er nokså sliten nå og gleeeder meg til å legge meg.

Min herligste Nora hadde bursdag på søndag, dermed dro Mathilde og jeg ned til henne på mandag, for å ha en koselig liten feiring med goood kake ala Mathilde. Det var kjempekos og kaken var sykt deilig. I tillegg har Nora de søteste hundene ever (hele tre stykker, craycray). 

Nattinatt (: 


♡ ♡ ♡ ♡ ♡ 

POSTED 25.11.2013 // Kl. 21:36

OUTFITJakke, ringer og smykke fra Urban Outfitters, topp fra Fifty Street, bukse fra Topshop, (stappa hehe) veske fra MK, sko fra Nine West.

Hva syntes dere?

POSTED 24.11.2013 // Kl. 19:03

VIDEO PÅ VEIHei dere! Har fått filmet innkjøpene fra NY! Har derimot ikke engang lastet det over på macen enda, for for øyeblikket føler jeg at jeg drukner i lekser og prøver, sååå det kan ta litt tid før jeg poster videoen. Menmen, noen som gleder seg/ønsker å se innkjøpene? :)
POSTED 22.11.2013 // Kl. 11:30

BROOKLYN   BRIDGEDen nest siste dagen tok vi oss en tur over Brookyn Broen, for å titte litt og muligens ta noen bilder. De drev uheldigvis med renovering av broen så det var veldig mange gjerder, beskyttelser, o.l. som var blitt satt opp, dermed fikk vi aldri noe "clean" veiw uten noen forstyrrelser, men men. Håper dere liker bildene og om dere reiser til New York anbefaler jeg dere å gjøre det samme, utrolig fin utsikt/omgivelser. Hva syntes dere om bildene?


POSTED 21.11.2013 // Kl. 21:01

NEW YORK BILDEDRYSSHei dere! Noe jeg glemte helt å fortelle dere var at jeg skulle ta turen til New York (hehe?). Uansett er jeg nå hjemme på norsk jord, og i morgen skal jeg atter en gang på skolen. Jeg kom hjem idag ettermiddag og har i kveld vært på jobb. Er helt døgnvill og utmattet så det blir en tidlig kveld på meg.

Jeg og Pappa fløy til New York tidlig lørdag morgen, og ankom da rundt ettermiddags/kveldstid på lørdagen. Siden da har vi shoppet litt(/endel?muligens?), gått masse i byen og kost oss stort. Jeg for min del elsker New York og har planer om å studere der etter videregående, noe jeg er fast bestemt på, så jeg hadde det supertrivelig. Jeg var også med Bettina, som bor og studerer i New York, så hun viste meg litt rundt og vi shoppet litt sammen. Sist gang jeg var i New York på ferietur var høsten i 8.klasse og da var vi kun ved central park/times square/fifth avenue/upper-området, så denne gangen bestemte vi oss for å være mer nede i SoHo, og der var det SÅ koselig. Anbefaler alle å ta turen dit.

Jeg tok ikke stort med bilder, verken med iphone eller kamera, da jeg var der, siden vi var der så kort tid, men her er i alle fall noen. Hope you like it og god natt! :)


Hei hvor det går, haha. Det var noen i parken som tilbød meg å være med på et slikt spill, og jeg sa jo da ja, og det var helt sykt underholdene! Det var som badminton bare uten rekkertene. Hahah, morsom opplevelse! papsss


Litt bilder fra brooklyn bridge kommer i et senere innlegg


POSTED 08.11.2013 // Kl. 09:44

NEDTURHeihei dere! Ser ut til at den eneste tiden jeg får blogget er på skolen, så kanskje skal jeg begynne å ta med minnekortet mitt og blogge herifra?

Anyways, hele gårsdagen ble tilbrunget på jobb, dermed fikk jeg ikke verken tid til bilder eller innlegg.
I dag var tidenes nedtur. Noen ganger hater jeg nettsøppelfilteret på gmail, for det har seg sånn at både sponsormails og en invitasjon til presseåpning av den nye butikken Scotch and Soda på Aker brygge endte opp i den mappen.
Nå er eventet over, så det var utrolig kjipt å ikke fått sjansen til å dra bare på grunn av det spamfilteret. Ååh ????

#kakaolove // tvillingene på bowling // takk til magnus (Elias heheh) som klarte å velte hele vannmuggen // Alfieedog // morgenstund // my babies // sweetsweet filippa // barna mine ?? // selfieheh

POSTED 05.11.2013 // Kl. 09:36

SKOLEDAGERHahah, for en overskrift. Jeg har jo vært liiitt dårlig til både å blogge og ta med kameraet rundt for tiden, så dette er de bildene som har blitt tatt når det faktisk har vært med. Jeg og Maria har vært en tur på cafe og filmet til språkiaden(fransk prosjekt). Og på fredag var klassen på bowling i samfunnsfagen. Det var utrolig gøy, hahah og faktisk første gang jeg har spilt uten slike støttegjerder. Etterpå var det endel av oss som satte seg på Peppes. Shoutout til frida forresten, følg henne på insta @fridaskancke (:


hits