POSTED 31.12.2011 // Kl. 02:10

WINTER WONDERLANDHei folkens! Idag har vi stått på ski og checket ut av hotellet. Så nå er vi opp på hytten til en venn av Ronald. Uheldigvis er det ikke Internett her oppe, men frykt ikke, jeg skal prøve å blogge så ofte som mulig! Vi blir her til søndag ellernoe, og skal kose oss med filmer og slikt. Han som eier hytten har også en 96'gutt så da blir vi ikke forever alone! Natta :):)

3G er så tregt at jeg ikke for lastet over bilder, sorry!

POSTED 30.12.2011 // Kl. 00:29

NATTAKLEM FRA QUALITY HOTELVi skal opp tidlig i morgen for å dra ut på ski, så jeg tror vi snart på slukke lyset og sove. Men for øyeblikket koser vi oss med godteri, brus og musikk! Hatt en herlig dag, og gleder meg til å komme meg i bakken i morgen. Grurer meg litt også ettersom jeg fant ut at skiene mine var for korte, og jeg må låne søsteren min sine og de er lange! Uææ, wish me good luck! 


POSTED 29.12.2011 // Kl. 23:35

HAFJELLDenne dagen har vært utrolig lang.. Vi stod opp kjempetidlig (for å være meg) og dro av gårde. Bilturen gikk kjempefort, så det var utrolig deilig. Vi gikk litt i lillehammer og kikket. Klarte selvfølgelig å glemme å ta med bikini til hotellets badebasseng og ingen butikker selger bikinier nå, så jeg endte opp med å kjøpe en sloggitruse ettersom det lignet mest på en bikiniunderdel. Erle hadde heldigvis med en ekstra bikinitopp, weho! Etter vi hadde badet, fikset oss og spist på Le Ski dro vi opp til (ste)kusinene mine. Koste oss med vafler og little big planet, og vet dere hva? Det er det beste spillet noen sinne! Første gang jeg spilte det og jeg sugde hardt, men det var fortsatt råbra!

POSTED 29.12.2011 // Kl. 10:49

TIME TO ROLLHeihei! Ville bare si at jeg drar nå. Har allerede pakket ned pcen så det blir bare en kort mobilblogg. Satser på at det er internett der oppe, men jeg er litt usikker..Snakkes!

Jeg har bare på meg (overdrevent mye) eyeliner, så ikke mobb.

POSTED 28.12.2011 // Kl. 23:36

BABY YOU LIGHT UP MY WORLDBeklager at jeg ikke har blogget før idag, var ikke helt i humør. Men nå er jeg i alle fall her! Det eneste jeg har gjort idag er å ligge på sofaen, og den enslige gangen jeg forlot sofaen var for å lage meg pannekaker, heh. Men jeg har hatt en veldig deilig dag da, sluppet å sminke meg og har bare gått i pysjen hele dagen. Men nå må jeg i alle fall pakke for jeg drar på fjellet i morgen tidlig! Natta folkens.
Bilder fra sverige med folk fra klassen for noen uker siden. Uredigert. 

POSTED 27.12.2011 // Kl. 22:58

HIGH HEELS AND KNITTED STARSWow, i'm short. 

POSTED 27.12.2011 // Kl. 22:25

CHILLIN' Hei Hei! Nå sitter jeg i stuen hjemme KOSEKROKEN (sorry helli!!) og ser på frustrerte fruer med Mathilde. Idag har vi vært på Lamberseter senteret og før det så vi Alvin og Gjengen 3 på kino. Kjempesøt film! Må si jeg virkelig anbefaler  filmen til folk i alle aldersgrupper, ettersom den er helt ekstremt koselig. Men nå må jeg snu øynene tilbake til tven. Baiii


SEXY AND I KNOW IT

POSTED 27.12.2011 // Kl. 00:42

SWEET DREAMSHatt en herlig dag med familien, og er klart til å legge meg i min egen seng etter en koselig helg hos besteforeldrene mine. Da er det slutt på pannekaker til frokost og sims spilling hele dagen.. Trist. Men jeg vil i alle fall ønske dere alle en god natt.
Nattaklem fra theus og pusa!

POSTED 27.12.2011 // Kl. 00:24

HAPPY BIRTHDAY TO MEDa er jeg offesielt blitt 14år. Tiden går utrolig fort! Ettersom vi ikke hadde strøm i hele 18 timer, ble det til at jeg gikk gjennom hvert eneste fotoalbum jeg fant. 3 årsdagen min, 5 års dagen min, 8 årsdagen min. Alt føles ut som at var i går, og jeg husker godt hendelsene på bildene. Hater spørsmålet jeg får hver bursdag, nemlig "hvordan er det å være "så og så gammel"(i dette tilfellet 14) ?", hvorfor spør man om det ? Man merker ikke store forskjellen når man er tretten den ene dagen og fjorten den neste. Men på tross av mangelen på strøm så hadde jeg en koselig bursdag. Litt inn i feiringen kom strømmen tilbake og alt gikk tilbake til normalt :) Så forresten Juliane sitt supersøte innlegg, herlig skrevet jenta mi. Elsker deg og! Under her kommer et lite bildedryss fra hele døgnet dere misset. 

Tusen takk til alle gratulasjoner, orker ikke kommentere alle, men uansett: Dere er herlige, loveu!Og et herlig "bursdagskort" fra Erle!

POSTED 26.12.2011 // Kl. 12:40

Jeg elsker degVær hilset kjære lesere. Heihei! Skulle bare begynne å si at vår kjære Thea er på verdens koseligste sted; Eina, og får ikke blogget idag pga at strømmen gikk igår og er fortsatt ute pga vinden.Og siden hun ba meg, hennes bestevenn (Juliane), om å ta skrive at hun ikke kan blogge idag, så benytter jeg denne anledningen til å skrive en liten hilsen til Thea fordi har bursdag i dag!!!! Hvor kult er ikke det!


Thea Rosalinda Myrhvold Elvestuen
Hvor skal jeg starte. Du er helt fantastisk, og du betyr så uendelig mye for meg. Du har alltid vært en person som jeg ser veldig opp til, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Du lyser ofte opp dagen min, med de vågale kommentarene dine, søte smil og kul, men dårlig humor. Du er virkelig en sann venn som står opp for vennene sine og er alltid der når de trenger deg. Selvom du kan være veldig sta og noen ganger litt teit, så er jeg utrolig glad i deg og håper du vet at jeg vil aldri slutte å være det!

Her er noen kule bilder av deg:
THE SUPERSTARS:

Du og jeg vennen, vi har vært gjennom mye. En lang rekke oppturer som jeg aldri vil glemme, men også noen nedturer. Men i mine øyne har de bare gjort oss sterkere som venner.
Vi to har utrolig mange morsomme stunder sammen, interne morsomme greier og kosestunder på eina <3<3<3<3<3<3. Er det noe jeg vet, er det at du og jeg kommer til å være venner leeeeeengeeeeee. Jeg elsker deg så utrolig mye :) Husk det.

Her er noen bilder av meg og vennen min:Så gratulerer med dagen kjære bestevennen min. Jeg håper du har en skikkelig fin da oppå Eina, og du vet at hvis jeg kunne ville jeg tatt toget opp for å gi deg en stor klem og en kake! Du fortjener alt det gode som er deg i vente!

Hilsen din bestevenn, Juliane <3

POSTED 24.12.2011 // Kl. 23:46

JULAFTENHar hatt en kjempe koselig kveld med masse gaver og god stemning.Kjempe glad for alt jeg har fått, og kan sikkert vise dere noe senere. Det var noe jeg savnet under treet, så det var nedtur, men ellers har kvelden vært veldig fin. Jeg sitter fortsatt i kjolen, men skoene er slengt i hjørnet av rommet. Sitter og nørder sims i en lue, haha random?  Men nå er det snart på tide å ta kvelden. Natta alle sammen og god jul :)

En liten outfit: 
POSTED 23.12.2011 // Kl. 20:26

JULESPILLELISTESanta Baby  Taylor Swift

My only wish this year Britney Spears

Plutti Plutti Pott Bjellene klinger

Mistletoe Justin Bieber

When you wish upon a star Cliff Edwards

All i want for christmas is you Justin Bieber ft. Mariah Carey

Silent Night Taylor Swift

The Christmas song Justin Bieber

♥Have a merry christmas♥

POSTED 23.12.2011 // Kl. 18:52

KVELDEN FØR KVELDENBeklager for ingen blogging tidligere idag! Jeg har stresset med kjøring, juletrepynting, pakke inn gaver, legge de under treet, osv.Men nå er jeg endelig klar for å sette meg ned og slappe av med en lang kveld med sims. Det å tenke på at det er julaften allerede i morgen er helt utrolig! Kan ikke vente med å sette meg under dyna foran tv'en og se på de gode, gamle klassikerene mens jeg koser meg med julestrømpa. 

Gleder dere dere like mye som meg? 

Se hva jeg fikk av Carl-Erik! Det gjorde at jeg i alle fall ikke sovnet. Ida har verdens beste kjæreste, hihi.
POSTED 22.12.2011 // Kl. 21:06

BITTE LILLE JULAFTENJeg kan virkelig ikke tro det! Det er bare to dager til julaften, hvordan kan det ha godt så fort? Reiser opp til besteforeldrene i morgen, så det blir et styr å dra med alle gavene opp dit! Kommer til å oppdatere dere med en julespilleliste etterhvert, så dere må følge med om dere ønsker sanger som gir deg julestemmning til tusen!

Jeg startet dagen med å overraske Helene med en liten visitt og reisegave i dag tidlig, før hun dro til USA. Hun skal være dere heeeele julen og jeg ser henne ikke før ut i januar.. Heldiggrisen skal besøke familien sin utenfor New York og shoppe, så skal hun kose seg i florida!!! Fuck, jeg savner høstferien. Men tilbake til dagen min; Har også være ute og spist middag på Dinner, veldig fin resturant og absolutt ikke et sted hvor du burde ankomme i joggebukse. Jeg klarte selvfølgelig å bestille noe jeg ikke likte, men maten til søsteren min smakte godt! hihi. 

Har du noengang spist på Dinner? 

POSTED 22.12.2011 // Kl. 13:04

NY JAKKEJulegaven min fra mamma var en herlig parajumper jakke! Den skulle egentlig ligge under treet å julaften, men siden jeg allerede visste jeg skulle få den og jeg trenger en jakke, så fikk jeg den idag. Jeg har også gått med den før og har lagt ut et bilde på bloggen hvor jeg hadde den på, men jeg har egentlig ikke fått lov å bruke den før julaften. Heldigvis ombestemte hun seg idag, ettersom jeg gikk i n tynn vårjakke i kulden i går. 

Vad tycks? 


POSTED 21.12.2011 // Kl. 22:56

NEGLRESULTATSom sagt var jeg jo og fikset neglene istad, og jeg tenkte jeg kunne vise hva resultatet ble, ettersom jeg fikk sørsmål om det. Da jeg var der bestemte jeg meg for å ta en ganske naturlig farge, ettersom jeg vil at det skal vare lenge. Fikk også noen søte sølvremser på ringfingerreglene mine. Neglelakk er fint tatt på og veldig glatt, man kan heller ikke kjenne noen riper eller ujevnheter. Og for deg som spurte; Det kostet kun 150 kr. Ergo: I'm pleased.


POSTED 21.12.2011 // Kl. 20:04

LAKKBARJeg har hatt en kjemefin dag i byen sammen med Helene og Jenny. Vi dro først til Steen & Strøm og fikset neglene, så dro vi og spiste lunsj. Når vi alle var fornøyde med neglene, gode og mette gikk vi en stund i rundt byen og kikket i noen butikker. Fant ingenting som fristet, så det blir nok ikke noe "innkjøp"- innlegg idag, dessverre. Men jeg har fått fikset et juledesign når jeg kom hjem, og jeg håer dere liker det. Digget det forrige, men jeg kommer til å ha dette til juletiden er over, så bytter jeg tilbake. 

Hva syntes du om det nye designet?
POSTED 21.12.2011 // Kl. 18:10

NY HEADEREttersom jeg nå har byttet design var den andre headeren for liten, så jeg måtte i hu og hast lage en ny en. Den er midlertidig, siden jeg selv ikke er så flink håper jeg at  noen har lyst til å lage den. 

THUMBS UP 4 SELVDIGGERHEADER!


POSTED 20.12.2011 // Kl. 19:02

ENDELIG SKOLEFRISå da er dagen kommet; ENDELIG ferie. Har gledet meg stort og kan ikke vente med å krype under dynen og sove så lenge jeg vil dagen derpå. Etter å ha vært i kirken og deretter mottat karakterkortet dro jeg, Juliane og Erle ned til byen for å "feire" med en koselig brunsj på peppes. Nina og Ragna kom også, så da ble det til at vi ble samlet hele gjengen ( untatt Helene og Jenny, søtene). Så dro vi hjem til Erle og la noen "finishing touches" på julegavene. Er endelig snart ferdig, og har bare to igjen! Men nå må jeg kjappe meg, for jeg skal på trening og fotballavslutning! Snakkes :)

POSTED 20.12.2011 // Kl. 18:26

Foto - BOKEH
Bare et "jeg kjeder meg"-bilde fra utsikten under overnattingen med Erle og Juliane å lørdag(?).

POSTED 20.12.2011 // Kl. 13:06

PeepsSitter for øyeblikket på Peppes med godjentene og koser oss med pizzabuffet! Vi har kjøpt de siste gavene og er klare til å pakke de inn når vi kommer hjem. Hva gjør dere?

Snakkes etterpå :)

POSTED 20.12.2011 // Kl. 00:52

Christmas wrappingsDa pakker jeg de siste gavene og krøller fine bånd! Gleder meg til å levere alle sammen i morgen ! Er nettopp ferdig med å se dexpidition, hvor de faktisk var i oslo. Natta alle sammen, håper dere har hatt en herlig dag!

Juleneglene er på plass!

POSTED 19.12.2011 // Kl. 21:19

19th of decemberBare 5 dager til julaften? Juletiden går usedvanelig fort i år, og det er snart ferie. Kan du tro det? Det kan ikke jeg, hehe. Så urtolig fantastisk det er med jul! Åh, det er den beste høytiden, og definitivt den koseligste. God jul alle sammen. 

Idag har jeg hatt en skikkelig deilig chilledag. Har kun ligget på sofaen i en evighet, laget middag og sett tv. Foreveralone som det er, må jeg si jeg elsker slike dager hvor jeg kan slappe av og ane fred og ingen fare. Snart er det også skolefri, i morgen er faktisk siste dag, så etter det kan jeg legge meg og stå opp til absurde tider, spise hva jeg vil uten skyldfølelse for å ikke trene (kommer til å være hos besteforeldrene mine og de bor ikke i oslo) og ignorere hvem jeg vil. Gleder meg! 

POSTED 19.12.2011 // Kl. 17:11

BOYS WHO.. 

POSTED 18.12.2011 // Kl. 23:31

KOMMENTARFELTET ER FIKSET!Så da er alt fint igjen, og det går ann å kommentere inleggene, wiho! 


THUMBS UUUUUUUP!

POSTED 18.12.2011 // Kl. 22:55

OUTFIT
Merker at jeg har vært i litt "skjorte-humør" i det siste! Både igår og i dag har jeg gått med skjorte, noe som er uvanlig ettersom jeg sjelden går med det. Liker spesielt skjorten jeg gikk med idag, ettersom den er så løs og komefertabel. Så jeg håper dere liker det. Hva syntes dere om skjorte-looken? Oh, wait. Det går ikke ann å kommentere, opsi. Skal få fikset det snart, LOVER.

POSTED 18.12.2011 // Kl. 22:21

TO BEKLAGELSER1. Beklager for at det ikke går ann å kommentere! Har ikke fått fikset det og Helene har ikke kommet opp med et nytt, fint design enda. Så suuuuper masse; sorry. 

2. Beklager også for at jeg ikke blogger før nå! Hadde ikke tid i går kveld. Jeg var først i byen med Juliane, Erle, Helene og Ragna. Møtte også Kristina da vi skulle dra, ettersom hun skulle vvære med Ragna, kjempelenge siden jeg hadde sett henne så det var jo koselig. Da vi kom hjem ble det overnatting hos Erle med pizza og film! Satte oss også ute å verandaen etter det ble mørkt, under dyner og varmelamer og hørte på musikk og snakket. COZZYY. Idag har jeg vært å familiebursdag, og kom ikke hjem før nå; so don't blame me. 

Bilder fra igår :)
POSTED 17.12.2011 // Kl. 14:50

THE CITYJeg har fått vite at noen har problemer med å kommentere bloggen. Er det slik for alle? Og hvis det er det, vet noen hvordan man kan fikse det? Send meg i så fall en mail; theskje@gmail.com


Da drar jeg, men vi snakkes senere, herlig lesere. Her er et lite "outfit".

POSTED 17.12.2011 // Kl. 13:47

CREDS TIL HELENENoen som har lagt merke til noe nytt å bloggen? Designet! Supre Helene har fikset hele designet mitt ettersom hun er fantastisk flink og villig. Jeg selv er utrolig dårlig å det, så det at jeg har henne er herlig. Thumbs up til Helene! Hva syntes dere om det nye designet? 

Cody Simpson: Angel

POSTED 16.12.2011 // Kl. 23:59

EARLIER TODAYPå tross av hvor dårlig jeg er nå var jeg faktisk på Lamberseter senteret i stad. Var veldig koselig å både skolen og senteret idag. Vi hadde siste dag med story line, vinnerene ble presentert og vi så film. Deilig skoledag! å senteret fikk jeg startet juleshoppingen, har kjøpt ferdig to gaver; only seven to go! 

Hvordan har deres dag vært/er? :)

nattaaaaaa

POSTED 16.12.2011 // Kl. 21:54

ER DÅRLIGSorry for null blogging idag, men jeg føler meg helt forferdelig, virkelig. Som overskriften forklarer er jeg dårlig og i lite humør til å sette meg på pc'en og blogge når jeg virkelig ikke er i form.. Men det kommer et innlegg senere, just as you know. 
POSTED 15.12.2011 // Kl. 23:22

CAN'T WAIT FOR TOMORROWEtter en lang dag å sofaen gleder jeg meg til å legge meg. Hater sykedager, både fordi jeg kjeder vettet ut av meg og fordi jeg er syk, noe som aldri er en god ting.. Men jeg skal i alle fall på skolen i morgen (som om det er noe bedre..). 10.klasse har juleball idag, så jeg hørte masse fyrverkeri tidligere i kveld. Hørtes ut som noen hadde det gøy, hihi. 

Natta :)


Her er dagens moteriktige og ultrakule outfit! 

POSTED 15.12.2011 // Kl. 15:07

TEGNING PÅ IPADENI går ble jeg veldig kvalm og det føltes ut som at jeg skulle kaste opp, så i dag har jeg vært sengeliggende og hjemme fra skolen. Hater egentlig å være syk, for da har jeg ingenting å gjøre og det går aldri noe bra på tv. i tillegg har jeg null matlyst og har enda ikke spist noe Idag.. huff, men siden jeg har kjedet meg sånn beste jeg meg forbå tegne på ipaden, noe som er utrolig vanskelig med mine ostepølsefingre.. men dette me i alle fall resultatet:

POSTED 14.12.2011 // Kl. 23:06

GINGERBREADMENHatt en superherlig dag sammen med Juliane og Helene. VI har bakt pepperkaker, hørt å julemusikk og Helene har knust oss i Mariokart. Awesome spill, nesten så jeg faktisk ønsker meg det til jul. Følte oss veldig flinke når vi lagde pepperkaker, ettersom de ble kjemesøte etter Helene hadde pyntet de. Gleder meg skikkelig til Julaften nå!
Natta :)

POSTED 13.12.2011 // Kl. 18:58

SAINT LUCIAEtter en lang dag på skolen dro jeg og noen venner hjem og nørdet Buzz og Eyetoy, haha, kjemegøy! Fant ut at jeg egentlig ikke var så flink i eyetoy, og Jeg og Helene satt igjen som taperene, mens Juliane og Erle vant.. Jaja, life goes on. Nå skal jeg straks på trening, så det er bare å kjappe seg ut døren!

De viste forresten julecabben idag! Sykt mye bedre enn i fjor og folkene som var med var flinke. Digger! I tilleg kom en gjeng lærere rundt å skolen i hvite klær, med lys og lykter og sang sanat lucia sangen, haha. Må si jeg måtte le når jeg så de, hihi.

Ha en fin dag videre :)


Sorry for kjedelige bilder.. har ikke noe bedre å ta bilde av idag ;)

POSTED 12.12.2011 // Kl. 22:00

WAIT AND JUST CHILLVIKTIG  Som sagt funker ikke mange av tastene på pcen, så det ender med at jeg må bruke skjermtastatur, men det tar mye lengre tid, så jeg orker ikke skrive lange innlegg. 

Etter skolen idag dro jeg på trening sammen med Amanda og Helene. Det er en evighet siden jeg var der sist,  pga. alle prøver og skolearbeid. å kvelden ble det til at jeg delte en pizza med meg selv og så å film. Hah, chillekveld. Hvordan har deres dag vært? :)
Min fine mobil, og stygge negl.. 


POSTED 12.12.2011 // Kl. 00:33

.391794_310994888924160_100000409549052_1145634_385802340_n_large

POSTED 11.12.2011 // Kl. 16:47

PHOTOSHOOT - HAVETS BUNN
bilder tatt av meg. 

POSTED 11.12.2011 // Kl. 00:57

FILM OG OVERNATTINGPc'en min er facka, fordi jeg klarte åsøle vann over hele. Så har jeg ingen pc... Men har uansett hatt filmkveld hos Juliane, sammen med Erle. Vi så en skummel og dårlig film. Noen kommer til å ha mareritt i natt.   Men nå skal jeg og Erle legge oss.

                                 
                                                                                    

POSTED 10.12.2011 // Kl. 18:15

DESIGNET ER UNDER REDIGERING OG DET ER EN MIDLERTIDIG HEADER..

POSTED 10.12.2011 // Kl. 16:15

ØNSKELISTE 2011
1. Jeffrey Campbell sko Fåes kjøpt på nettet og noen skobutikker, f.eks. Lille Vinkel Sko i lille grensen. 2. Sensai pudder fra Kaneboo, farge 202 Fåes kjøpt på Steen & Strøm. 3. Genser fra Mango strl. S til 449 Fåes kjøpt på Mango butikker. 4. Genser fra Gina Tricot til 299kr, strl. XS Fåes kjøpt på alle Gina Tricot butikker. 5. Sims 3 Kjæledyr til 299  Fåes kjøpt på spillbutikker, som f.eks. platekompaniet. 6. GorillaPod kamerastativ til ca. 600 kr Fåes kjøpt på de fleste fotobutikker. 7. Macbook Pro 15-inch fåes kjøpt på de fleste elektronikk butikker, f.eks. Eplehuset, Expert, Humac. Elkjøp. 8. Hvit iPhone 4s Fåes kjøpt de fleste steder, f.eks. samme som nevnt under macbook. 


1.Ripped (Dyed) Shorts fra Runwaydreamz.com. 2. Kabuki Brush fra Bodyshop til 189kr. 3. Half'n half lipstick fra MAC cosmetics til 175(?)kr. 4. Faux Lipstick fra MAC cosmetics til 175(?)kr. 5. St.Tropez everyday gradual tan fåes kjøpt Vita til 399(?). 6. 50mm linse til Canon kamera. + PENGERRRR!

Sikkert noe mer også, men jeg kommer ikke på det nå. 

POSTED 10.12.2011 // Kl. 01:23

NEW YEAR'S EVEDa er det snart på tide å legge seg, etter en koselig dag. Merkelig at det allerede er helg for det føles ut som det bare er mandag, må si det er en utrolig deilig følelse. Håper dere alle har hatt en fin dag, søte lesere! I dag har i alle fall jeg vært på kino med søsteren min Ida, og mange av hennes venninner. Vi så New Year's Eve som kom på kino idag, den var søt, men jeg trodde den ville bli bedre. Høydepunktene i filmen var nok at Zac og Jake er å utrolig søte. Men nå må jeg snart legge meg. Natta, folkens. POSTED 09.12.2011 // Kl. 20:38

MOVIETIMEDa drar jeg på kino!

POSTED 08.12.2011 // Kl. 22:56

BACK HOMEEtter en herlig reise med venner sitter jeg nå i sofaen og ser på tv. Har tatt MASSE bilder og det har tatt en evighet å sortere ut alle. Mange fine, mange ikke like fine og mange helt tilfeldige. Tenkte uansett å forteller dere hvorfor vi faktisk var i Göterborg! Skolen vår deltok på GO, altså Götebrg - Oslo, som ogå er kjent om ungdomens fredpris. Det var tolv stykker fra klasen som dro og her bodde vi på hotell, besøkte en skole, besøkte en kirke, var på gallamiddag, prisutdeling og universeum. Vi var ikke nominert og vant ingenting, men det var deilig å få fri fra skolen, hihi. Nå kal jeg snart legge meg, ettersom jeg bare sov tre timer i går.. Natta (:

Fant en ny genser jeg ønsker meg, altså den på bildet under!  449,- på Mango. 


Fin gjeng!

POSTED 08.12.2011 // Kl. 02:34

GÖTEBORGSiden Ragna var så superflink å beskrive dagen min i forrige innlegg er vel alt jeg har å si; nuff said!


NATTA (:

POSTED 08.12.2011 // Kl. 02:11

THEUS & RAGNUS POWERHEIA BLOGGEN! :)

Idag har thea aka stjerna jr vært på Liseberg og galla middag i Göteborg pga ungdommens fredspris, der vi kom på siste plass.. ! woohooo, meen, look at the bright side of life: vi koste oss hvertfall! men, jeg ogErle ble svindlet... ikkje bra. Thea møtte en svensk venn som hun hadde møtt i mallorka sommeren 2010, TILFELDIG! Nå ligger jeg i sengen som skriver et gjesteinnlegg på bloggen til Theus. Jenny, Vilde og Thea ser på tv, hvis dere lurte. TAKK FOR MEG :) SNX xDDD<33


Med vennlig hilsen verdens kuleste Ragna aka STJERNAA ♥

POSTED 07.12.2011 // Kl. 08:32

PÅ BUSSENMåtte opp klokken seks Idag for å rekke bussen til Göteborg, som gikk klokken syv. Kan ikke si jeg er helt uthvilt, men det blir koselig :) søte snille amanda lar meg låne iphonen sin og lar meg blogge! Hihiho :) Hva skal dere Idag?

Nå mister jeg 3G for vi er i Sveige.. Så jwg får ikke tid til å legge ut flere bilder.. Hade :):)

POSTED 06.12.2011 // Kl. 23:31

LET IT SNOWSorry for ingen blogging i kveld, hare vært opptatt med å pakke. Jeg skal nemlig til Sverige i morgen. Gleder meg, det blir kjempe kos! :) Det begynte forresten å snø idag, noe jeg har lengtet etter utrolig lenge, nå er julestemmningen på topp! Natta folkens. 
Sorry Marcus, Jacob og Martin blogger om dere snart  ♥

POSTED 05.12.2011 // Kl. 23:05

MISS UNIVERSE NAILSKjempefint med noen negler som er lange og noen korte, ikke sant? 

POSTED 05.12.2011 // Kl. 18:17

@ ERLESHey Hey! Er nå hos Erle sammen med Helene og spiller buzz og synger grusomt stygt på sing star! Skal snart hjem til taco og film, utrolig digg. Men vi snakkes etterpå, hadee.

POSTED 04.12.2011 // Kl. 17:56

VIDEOBLOGG: HVA ER I SMINKEPUNGEN MIN? 

Enjoy :)

POSTED 03.12.2011 // Kl. 23:42

COZYDa er jeg hjemme etter en herlig dag med venner. Var en tur i byen og handlet, jeg er blakk så det endte med bare en bukse. Har nesten bare høytlivsbukser, så idag ble det noe annet. Vi var og så Twilight også, og alt jeg har å si; WOW, sykt bra. Herlig kvalitet og digget når Jacob(♥♥♥♥) hoppet opp og forvandlet seg til varulv. Erle satt hele filmen og sa "hva skjer nå?" "hva er dte han må?" "hva skjer med henne?", osv og maste på meg siden jeg ar lest bøkene. Kan ikke vente til neste del kommer ut! sooo excited. Var en tur innom Erle sammen med Juliane før jeg dro hjem. Cozy.  

 Fant forresten denne fine genseren på gina tricot, bare 299!! hinthint, dette er hva jeg ønsker meg til jul/bursdag. 


POSTED 03.12.2011 // Kl. 23:38

ALL BLACK

POSTED 03.12.2011 // Kl. 16:28

ATMer for øyeblikket i byen med Erle, Julianne og søte Helene som lar meg låne mobilen hennes! vi har handlet litt og skal snart på kino! :):)

POSTED 02.12.2011 // Kl. 22:00

THEY SEE US ROLLIN'Nå har jeg fått kastet ut alle og koser meg med resten av pepperkakene! Koselig ettermiddag/kveld, men endte opp med å bare se en av filmene, isteden for alle tre. Men vi skal i alle fall endelig se Breaking Dawn - part 1 i morgen! Vi har hivd i oss julebrus og popcorn så julenissemagen er stor for øyeblikket.. Og i tilfelle dere ikke la merke til det gikk jeg faktisk med sideskill idag, noe jeg ikke har gjort på leeenge. Hvordan har deres dag vært? :)
SEE YAH 2MORROW

POSTED 02.12.2011 // Kl. 17:53

OUTFIT OF THE DAYWedges til vanlig, yey or ney? :)

Snart kommer Erle, Helene og Juliane over for å ha Twilight marathon før vi ser 4'eren i morgen. Gleder meg til det. Har også vært med de samme jentene oppe hos Juliane istad. Vi hadde det kjempegøy og hadde sånn "lek" hvor vi fikk en person og holdt den til pannen mens vi skulle gjette hvem vi var via ja/nei-spørsmål, hihi småjenter. Ha en fin ettermiddag i mørket!


wopsiii, det var litt skittent ute. 


POSTED 02.12.2011 // Kl. 17:36

GAGA GOING OVERBOARDSå den nye videoen hennes ble lagt ut idag, no suprise er Lady G blitt enda villere og dramastisk. Etter min mening er det litt mye, men hva tenker dere?

POSTED 01.12.2011 // Kl. 20:29

FIRST OF DECEMBERDa er dagen endelig kommet, det er desember! Gleder meg kjempemasse til juletiden, og har allerede åpnet dagens kaledender gaver. Etter å ha snudd verden på hodet av å ikke få pakkekalender ble drittungen overrasket med en pakke, hihi. Fikk noen superdeilige kosesokker med sånne teite plastikkdotter under føttene så jeg ikke skal falle ned trappen, barnslig eller hva? Vel, det er det julen handler om (: Etter å ha kost meg med Jul i Blåfjell, Nissene over skog og hei og lakket neglene sitter jeg nå og øver til fransk tentamen! 


snakkes!

POSTED 01.12.2011 // Kl. 18:46

THINGS I LOVE ABOUT WINTERTumblr_lt6960ektp1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6v48bj5q1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6v4nc3fm1r39wngo1_500_largeTumblr_lsvse6vdzh1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lsvssk9upa1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lsvt3uhwgj1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt4le4rwyb1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt4lmt3wvf1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt4lubsjkn1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt4lykuvuh1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt6955lq631r39wngo1_500_largeTumblr_lt6a6uhpky1r39wngo1_500_largeTumblr_lt697ej2od1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6a7rmnvd1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6a8axonw1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6aahbexn1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6agojmpr1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6ar7mfef1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6avswne31r39wngo1_500_largeTumblr_lt6nd3izse1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6neq0kwb1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6nf9dxxo1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6ngcwwf61r39wngo1_500_largeTumblr_lt6v5mxda51r39wngo1_500_largeTumblr_lt6njbmwif1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6ngsuefa1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6njus0us1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6uvm1daz1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6uzcvhdz1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6uzulepy1r39wngo1_500_largeTumblr_lt6v32ycdt1r39wngo1_500_largeTumblr_lt4lahq9rd1r39wngo1_r1_500_largeTumblr_lt6nitl25v1r39wngo1_500_large

hits