POSTED 29.12.2012 // Kl. 22:09

SMINKEVIDEO 2012Startbilder er det vakreste i hele vide verden!

POSTED 29.12.2012 // Kl. 21:33

SMINKEVIDEO PÅ VEIHei hei! Jeg lagde en sminkevideo tidligere idag, så når holder den på å lastes opp. Med mindre det blir noen komplikasjoner så poster jeg den i kveld, så stay tuned!


ååå heldig med det bildet der!!

POSTED 28.12.2012 // Kl. 18:38

INNKJØP: NY SPEILREFLEKS!Heihei! Da er jeg tilbake på eina etter en koselig dag i oslo med Juliane. Det var litt rart å besøke Oslo, ettersom det er der jeg bor, men men. Koselig var det i alle fall! Jeg kjøpte et nytt speilreflekskamera idag. Jeg har 450d fra før av, men det går ikke ann å filme med, så da kjøpte jeg et til! Nemlig 650d! Hva syntes dere? 
wii happy 

POSTED 28.12.2012 // Kl. 11:37

DAGENS OUTFITHei hei! Jeg tar en tur hjem til Oslo i dag for å løpe et lite ærend, dere får se når jeg kommer hjem! excited!

topp INDISKA(gave fra maily) bukse BIK BOK

ring GAVE FRA BESTESØSTER

sko UGG AUSTRALIA øredobber ?

POSTED 27.12.2012 // Kl. 17:33

2013 INSPO


POSTED 26.12.2012 // Kl. 22:14

BURSDAGSBARNHeihei! idag har vært en herlig dag! Vi tok turen hjem til oslo for å feire bursdagen min med familie. Mamma og Ronald hadde laget masse god mat! Mathilde og Helene kom for å gratulere meg også! Jeg har sagt jeg er 15 siden typ september, fordi jeg glemmer at jeg enda ikke har hatt bursdag, før nå! Haha, nå kan jeg si jeg er femten uten å lyve. Hvordan har deres dag vært? 

Ble vekket med frokost på sengen!

bestefar♥♥

bestemor♥♥POSTED 25.12.2012 // Kl. 19:49

EN DAG IGJENHei hei! Hadde dere en fin julaften? Det hadde jeg! Det var koselig å feire kvelden med familie. Vi spiste masse god mat og åpnet gaver. Idag har vi slappet av hos bestemor og bestefar og ladet opp igjen etter igår, hehe. I morgen skal vi en tur hjem til oslo igjen for å feire bursdagen min! Yey, da er jeg også femten, haha. Ha en fin kveld!FYFADER, det er helt sykt mye snø her! loveee

POSTED 24.12.2012 // Kl. 16:09

JULAFTENVi snakkes senere. Ha en fin julaften! :):) God jul!
POSTED 23.12.2012 // Kl. 23:15

ØNSKELISTE 2012Heihei! Idag dro vi opp til eina til besteforeldrene mine, var en tur innom mormor på veien hit også. Vi har sett kvelden før kvelden og kost oss masse. Jeg har nesten ikke julestemning lengre, hadde mye i starten av desember, men nå har den forsvunnet. Jaja, i morgen er julaften så da kommer den nok tilbake!

Her har dere da ønskelisten min for i år. Det er liten sjangse for at jeg får noe av det som er på den, ettersom jeg poster den først nå, men men. Grunnen til at jeg poster den så sent er at jeg ikke har noen ide om hva jeg skulle ønske meg i år, hehe. Hva står på toppen av deres ønskeliste?

POSTED 22.12.2012 // Kl. 14:31

CHEERS TO TEN YEARSPå fredag var jeg som sagt med Jenny. Vi lagde oss grøt, så "hjemme alene 2" og kom i skikkelig julemodus! Bare 2 dager til nå folkens! Å, jeg gleder meg sånn, men det er egentlig ikke noe spessielt jeg ønsker meg til jul, så jeg er veldig usikker på hva jeg får, hehe. 

På lørdag bakte jeg, Erle, Helene, Amanda og Sunniva pepperkaker og så på film. Det var utrolig koselig og det ble mye latter. Siden de fleste drar bort nå i julen så ses vi ikke før skolestart, derfor var det koselig å ha en liten "get-together" før jul!

Så på kvelden hadde jeg, Juliane, Jenny, Erle, Nina og Helene julebord. Vi har alle kjent hverandre i ti år nå, så det fortjente en liten feiring. Det var (som alltid) kjempekoselig. Det er en grunn til at vi har holdt sammen så lenge; nemlig fordi alle jentene er utrolig like, men likevel veldig forskjelllige. Herlige jenter♥Hva er deres planer de siste dagene før jul? :)

POSTED 21.12.2012 // Kl. 14:43

GÅRSDAGENS OUTFITtopp TOPSHOPbukse BIK BOK

Vad tycks?

POSTED 20.12.2012 // Kl. 12:13

SØSKENKJÆRLIGHETHeihei! Nå er jeg med Jenny. Vi er da ferdige på skolen for dagen, og nå er det endelig ferie! Vi skal se julefilm og nå spiser vi pepperkaker. Hvis noen ble litt forvirret av overskriften; nei, vi er ikke søstre. Vi har kjent hverandre fra før jeg kan huske, så vi har alltid oppført oss som søstre, haha. Er dere ferdige med skolen enda? 

POSTED 20.12.2012 // Kl. 01:03

FRIDAYS OG KINOHeihei! I dag var jeg en tur i byen med Maily. Vi gikk litt i butikker, så dro vi og spiste middag på fridays. Begge bestilite fridaysburgeren som vanlig, haha! Yndlingsmat♥ På kvelden dro vi og så Breaking Dawn part 2. Jeg har lest alle bøkene allerede, men husket ikke noe av det, så vi ble begge skikkelig sjokkerte. Mindfuck på slutten for å si det sånn, hehe. Nå skal jeg legge meg, for i morgen er det klart for siste skoledag! Slutter alle på skolen i morgen?


fineee maily


Natta alle sammen! Vi ses senere!

POSTED 19.12.2012 // Kl. 14:39

BYEN MED MAILYHeihei! Nå er det kun en dag med skole igjen! tenk det! Idag var vi i gudstjeneste i kirken, hadde noen vanlige timer og så litt på film. Jeg skal til byen med Maily nå, og se Twilight part 2, siden jeg enda ikke har sett den. Så nå må jeg bare vente på at hun skal slutte på skolen. Hva er deres planer for dagen?


kinder kalender!

POSTED 18.12.2012 // Kl. 17:03

SNART JULEFERIEHeihei! I dag startet klassen dagen med en julefrokost, noe som er tradisjon, det er så koselig at vi har noe sånn, hehe. Så hadde vi vår siste prøve før ferien. Utrolig deilig å kunne slappe av fremover nå, gleder meg til jul! Jeg skal feire julen hos besteforeldrene mine på eina, som alltid, så det gleder jeg meg masse til! Jeg drar opp på søndag og blir der til bursdagen min, tror jeg. Jeg handlet julegaver i går sammen med Tiril og Maily. Det var utrolig koselig, og jeg fikk (nesten) kjøpt ferdig venninnegaver! Idag har jeg vært med Helene. Hvordan feirer du jul?


i skrivende stund, hehe

POSTED 15.12.2012 // Kl. 13:11

JULEBALL 2012Hei hei! Denne uken har vært utrolig rar, jeg kan med hånden på hjertet si jeg kun har hatt tre timer vanlig skole hele uken. Mandag hadde vi heldags i matte, tirsdag hadde jeg tre timer skole(hvor 2 av de var gym), så var det julecabareet og forestillig på kvelden, onsdag hadde jeg julecabareet halve dagen + fremføringer av den, så hadde jeg juleballkomitee resten av dagen. Torsdag fikset vi i juleballkomiteen og kelnerene til juleball, som var på kvelden, og på fredag var jeg på skolen til elleve, etter det fikk vi i juleballkomiteen avspasering etter all fritiden vi hadde brukt på ballet. Heeeerlig!

På torsdag hadde vi som sagt juleball! Det var utrolig koselig. Vi hadde leid en limousin før, egentlig lincoln som er ganske liten, men så fikk vi den hvite chrysleren isteden til samme pris! Det var gode nyheter. Vi hadde den i rundt en time før vi dro opp til skolen. Ballet var utrolig vellykket og kelnerene og fotografene gjorde en super jobb! Bra kveld. 

Sunniva, meg og Helene

Nina, meg, Tiril, Maily, Jenny, Mathilde, Helene og Ingvild

meg, Tiril, Ingvild, Mathilde, Maily og Jenny

meg, Helene, Mathilde, Maily og Jennymeg og Jenny // Jenny, meg, Helene og Maily

meg // Jenny, meg og Helene

Ingvild, Maily, Helene, Meg, Mathilde, Tiril, Nina og Jenny // meg og Helene

limojentene enda en gang // meg og Tiril

Ingvild // ops, det bildet var istad og, jaja.

meg, Tiril, Nora og Sara

Sebastian, meg, Helene og Kasper


Meg, Helene og Erle // Nina, meg, Maily, Tiril og Jenny

Elise og Thomas

Sunniva, meg og Helene // meg og Maily

Sunniva og Sindre

meg, Carl Philip og Maily

Vårt bord; Pål, Maily, Martin, Sebastian, meg, Aleksander, Therese, Erik, Anders og Nora

Juliane og HenrikIda, Erle, Ingvild, Elise og Amanda

Flinke kelnere! Julie og Maria

POSTED 10.12.2012 // Kl. 22:06

BILDER FRA NOREFJELLHeihei! Gjett hvor lenge jeg var på skolen idag? ALTFOR lenge. Startet dagen med heldags i matte, som gikk helt passe forresten. Etter prøven trakk vi i juleballkomiteen partnere til ballet på torsdag, haha, har blitt bombandert i hele dag av folk som lurer på hvem de kom med, men vi sier ikke noe før på onsdag. Etterpå hadde vi nest siste øving før visningen av julecabareen, det er premiere på tirsdag. Anbefaler ingen å komme å se den, og det tror jeg alle som er med kan si seg enige i. Anyways, siden jeg ikke fikk lagt ut bilder i går, gjør jeg det nå. Hva har dere gjort idag?

POSTED 09.12.2012 // Kl. 20:56

SØNDAGHeihei! Jeg var som sagt på norefjell med Helene i helgen. Det var utrolig koselig! Vi stod på ski på lørdag med Nora og Thomas, etterpå badet vi i spaet, spilte kort og spiste julemiddag på hotellet. Det var veldig hyggelig. Idag tidlig dro vi hjem, siden det ikke var superfint vær. Nå sitter jeg i sengen og øver til mattetentamen, vi har nemlig heldags i morgen. Ønsk meg lykke til, hjelp. Hvordan har deres helg vært?

blogsoft nekter å samarbeide, så jeg får ikke lastet opp bildene fra norefjell, så det får komme senere! 


POSTED 08.12.2012 // Kl. 19:09

NOVEMBER OUTFITSBurde jeg fortsette med "månedens outfits"?

POSTED 07.12.2012 // Kl. 17:00

NOREFJELL I HELGENHei hei! TGIF eller hva? Endelig helg! Idag skulle egentlig jentene fra klassen ut og spise, men det ble dessverre ikke noe av, så nå skal jeg pakke til i morgen, for jeg drar nemlig til Norefjell med Helene og familien hennes. Vi skal også være med noen familievenner av dem. Da jeg var med Helene til Kragrø i sommer var vi også med den familien, og noen flere, men jeg har i alle fall møtt dem før! De har to barn, Nora og Thomas. Nora går også på Brannfjell, og det gjorde Thomas i fjor også, så har jo god kjennskap til dem! Det blir utrolig koselig! Nå får vel jeg begynne å pakke! 

Hva er deres planer for helgen? 


POSTED 06.12.2012 // Kl. 21:16

OOTDHeihei! Jeg har ikke blogget siden mandag, så har litt updates til dere. På tirsdag og onsdag hadde vi to heldags tentamener i norsk og nynorsk. Det var utrolig deilig! Jeg elsker heldags, for da kommer jeg så stygg jeg vil på skolen uten at noen bryr seg. Jeg var sminkefri og gikk i verdens diggeste klær og hadde håret i en pamle begge dagene, haha. Jeg har jo uren hud, så det er ikke så lett for meg å gå på skolen uten sminke, men idag gjorde jeg faktisk det! Hadde litt bareminerals i t-sonen, men bare for å unngå rødhet. På bildene under ser dere jo klart at jeg har på sminke. Tok det på etter skolen fordi jeg ble lei av å gå uten, haha, jaja. Anyways, under her er dagens outfit. I helgen skal jeg til Norefjell med Helene, familien hennes, og noen venner av familien, så det blir koselig. I tillegg har vi matteheldags på mandag, så må øve til den! 

topp CUBUS bukse BIK BOK sko UGG AUSTRALIA neglelakk ESSIE: A-LIST veske ALEXANDER WANG øredobber USIKKER

Hva syntes dere? Ha en fin torsdagskveld! 

POSTED 03.12.2012 // Kl. 16:14

OUTFITskjorte/bluse BIK BOK

bukse BIK BOK sko UGG AUSTRALIA

Vad tycks? slapp av, det er lyset, er ikke så brun. 

POSTED 02.12.2012 // Kl. 22:29

JULEGAVE TIL DEN SOM HAR ALTHeihei! Jeg har vært og kikket litt inne på coolstuff.no som er en netthandel med de villeste produktene, haha. Du kan finne alt på den siden! De har utrolig mye smart, og jeg kom over en ting jeg har ønsket meg lenge, nemlig minikjøleskap(link)! Jeg har alltid hatt lyst på det og bruk for det, ettersom rommet mitt og kjøkkenet ikke er i samme etasje. Utrolig bra konsept og kjempesøtfarge. Det er noe jeg ønsker meg i år! Anbefaler dere å kjøpe det til en som har alt allerede. 

Se flere Julegavetips på CoolStuff.no!

 

Hva tror dere? :)

 

POSTED 02.12.2012 // Kl. 18:56

SUNDAYFEELINGHeihei! I går sov jeg hos Tiril med Mathilde. Det var utrolig koselig! De er så herlige. Tiril hadde kjøpt inn sushi og thaimat til oss, namnam. Men uansett, idag er det første søndag i advent! Jeg har kost meg med julebrus, kalendersjokolade, kanelsurrer(gifflar♥) og modern family. Nå skal vi spise taco, namnam. Ha en fin søndag dere! 

klein se-til-siden standard bloggpose


POSTED 02.12.2012 // Kl. 18:10

JULEKALENDERHeihei! Det er jo jul, og da er det ekstra viktig med julekalender! Enten om det er sjokoladekalender, pakkekalender, flaxloddkalender eller rett og slett en julekalender på nett! 1881.no har i samarbeid med blogg.no nemlig laget en julekalender! De gir ut fine premier hver dag, så det er smart å sjekke innom daglig! Jeg har i alle fall meldt meg på allerede og det skal jeg fortsette med! linken er her http://julekalender.1881.no/

Hvis jeg kunne velge så vil jeg gjerne vinne et gavekort på footway, snowboardpakken fra junkyard.no, peppesluken eller Thomas Hill sengen! 

 

BL1881JUL

POSTED 01.12.2012 // Kl. 15:02

1.DESEMBER!Heihei! Nå er det endelig 1.desember. Tid for julemusikk, julepynt og masseee godt. Mathilde kom opp til meg for litt siden, vi skal nemlig sove hos Tiril i kveld. Skal først en tur til byen! Snakkes senere. Hva skal dere idag ?
Mathilde tok med muffins til meg! pusen

hits