POSTED 29.12.2013 // Kl. 13:52

JULAFTENHeihei dere! Håper dere alle har hatt en herlig juletid med familien den siste uken. Det har definitivt jeg! Lille julaften kjørte jeg og Ida opp til Eina til besteforeldrene våre. Vi ankom i tide til litt hjemmelaget bakst og "kvelden før kvelden" på tv. Det er jo naturligvis tradisjon å se "Grevinnen og hovmesteren", og alle ler like godt hver gang. På julaften våknet jeg av at Ida kom og vekte meg fordi hun ville åpne julestrømpen sin, så da rigget vi oss til i stuen med hver vår strømpe og så på gode gamle juleklassikere. Bestemor og bestefar fikk en del gjester på kaffebesøk, så da var det egentlig på tide å begynne å fikse oss. Mens vi enda stod på badet kom familien og gjett hvem som var sene som alltid? Jo, de to jentene på badet, ops. Vi spiste god jule middag, åpnet gaver og koste oss stort i hverandres selskap. 1. juledag ble tilbrunget med det resterende godteriet i julestrømpen foran tv med enda flere julefilmer! Såå koselig julen er! 2. juledag hadde jeg bursdag så da kjørt vi og flere av familiemedlemmene hjem til Oslo for å feire. Gjett igjen hvem som var for sene? Jo, jeg og Ida, ops. 

Har dessverre tatt veldig lite bilder disse dagene, men men, det får gå. Julaften outfit;


Kjole fra Nolita (kjøpt på Eger), sko fra Aldo og neglelakken er OPI 

Håper dere alle hadde en finfin jul!

POSTED 26.12.2013 // Kl. 12:34

BURSDAGSBARNGjett hvem som endelig er 16 år! :) Håper dere alle har hatt en finfin jul og at dere alle gleder dere stort til nyttårsaften. Vi snakkes senere, for nå skal jeg snart ta turen hjem til Oslo for å feire med litt familie. Ha en fin dag!  
POSTED 24.12.2013 // Kl. 11:58

INNBLIKKHeiHei dere! Nå kommer litt (((stygge))) iphonebilder fra de siste dagene. Nå er det juuuuulaften så dagen skal brukes til familiekos, men jeg skal prøve å få lagt ut et til innlegg senere!

Fredagen startet med regnstorm på vei til skolen (ikke særlig begeistret for det). På skolen hadde vi først fransk, så var det tid for å gå rundt juletreet med resten av skolen. Deretter sluttet vi, noe som var utrolig deilig! Etter skolen dro jeg til Jenny.

På kvelden dro jeg og Erle på Elixia, men vi fikk bare vært der drøye 30 min før det stengte. Super planlegging fra vår side. Etter det dro vi til Jenny og så film og serier. Lørdagen var jeg, Erle, Helene og Jenny og hadde kosekveld hos Jenny.

Søndagen dro jeg, Nina, Guro og Juliane på bussvisning. Der var langt bort i huttaheita så vi satt på med jentene som skulle selge bussen. Etterpå dro jeg, Nina og Juliane og tok sol og var en tur inni Nina nye (fine!) hus. Mandag morgen dro jeg og søsteren min til Eina til besteforeldrene mine, og her gleeeder vi oss til å feire jul. God jul kjære lesere!

POSTED 22.12.2013 // Kl. 18:07

WISHLIST 2013wishlist 2013

 

1. Høye grå uggs 2. Duftlys 3. Penger 4. Enkle gullsmykker 5. Casio-klokke 7. Pynt til rommet

POSTED 20.12.2013 // Kl. 20:59

IPHONELATELYNå er det leeeenge siden jeg har blogget, dermed har dere her litt bilder fra denne perioden. Lagde egentlig en kollasj til, men det forsvant, såå ja. Hope you like it! :) 
POSTED 20.12.2013 // Kl. 13:05

TILBAKEHola chicas y chicos! Det var da en stund siden forrige oppdatering, nemlig fordi jeg tok meg en liten pause fra bloggingen, men so what; nå er jeg tilbake! Jeg er i utrolig julestemning så det blir muligens litt jule-innlegg så om dere har noen ønsker så er det bare å komme med de! Jeg er offisielt ferdig med skolen for dette året, så da er det ingen skole før om et år(XDXDXD noen som husker den irriterende frasen fra de barndommen? om ikke er jeg lykkelig på deres vegne). Jeg er ferdig med alt av skole og styr, noe som føles utrolig godt nå for jeg er ikke helt i toppform og trenger en koselig pause. Ha en finfin juleferie alle sammen! ♡


Forresten så vil ikke java la meg laste opp flere bilder på en gang, så må sitte og laste opp ett og ett, noen flinke bloggere som har noe tips der?

hits