POSTED 18.07.2013 // Kl. 00:49

NORSKSOMMERIDYLL



Heihei! Etter mange herlige dager bde p spahotellet og hos mormoren til Helene er jeg hjemme i Oslo. Det var en utrooolig koselig reise, nemlig fordi jeg har vrt rundt s herlige folk. Vi har badet, spist, solt oss og kost oss masse rett og slett. P mandag tok jeg og Helene bussen hjem igjen, s har vrt hjemme siden da. Tok det rolig med Lost og capri-sonne p tirsdag, og p onsdag var jeg med Mathilde hele dagen. Hvordan har de siste dagene vrt for dere?



Ste Helli og Kiko p fergen













POSTED 06.06.2013 // Kl. 16:54

OPPSKRIFT: SNICKERDOODLES



Heihei! Idag er jeg visst matblogger. Jeg tenkte jeg skulle vise hvordan man lager snickerdoodles, det er riktignok ikke jeg som har laget oppskriften, det er passion4baking (link). Det er en type kjeks som jeg er heelt forelsket i. Jenny lagde det frste gang i hst tror jeg, og etter det har jeg tigget henne om bake det oftere, men n har jeg lrt lage de selv, s n kan jeg lagde de s ofte jeg vil!

1)Du trenger 305g mel, 2 ts bakepulver, 1/2 ts salt, 225 g romtemperert smr, 340 g sukker, 2 egg, kanel og sukker. 2)Bland melet, bakepulveret og saltet i en bolle, her tar jeg bare yeml med bde saltet og bakepulveret. 3)I en annen bolle, bland sukkeret og smret. Her vil jeg anbefale kutte litt ned p sukkermengden, ca med 50 g eller mer. Mix det i en kjkkenmaskin eller med hndholdt mixer. 4)Til sett ett og ett egg og mix rolig. Tilsett s melblandingen og mix til en jevn og luftig rre.

5) Sett p ovnen p 175 grader, har du en litt tregere ovn vil jeg anbefale gjre det litt tidligere i prosessen. 6) Bland sukker og kanel i en bolle, her kan du ta yeml, blir det for lite s tar du bare mer etterhvert, er det for mye kan du drysse litt over etter steking. Form s rren til sm(viktig, de blir mye strre under stekingen) kuler, og rull de i sukker- og kanelblandingen. 7) Legg de p brettet, husk ha god avstand, ellers blir det bare en gedigen kake (speaking from expirence). Det fyller ca to brett. Sett de i ovnen i ca 12-15 minutter. 8) Ta ut kjeksene nr de har ftt en gylden farge. Baker du disse p kvelden anbefaler jeg deg legge de i en kake boks, og heller nyte de dagen etterp; det er da de er best!

Enjoy! Har du prvd dette fr?

hits