POSTED 02.01.2014 // Kl. 23:20

ÅRET  2013  SEPTEMBER  -  DESEMBERSEPTEMBER

Postet et innlegg om tips til lengre hår. Var med venner. Spiste ute med besteforeldrene våre, søsteren min og onkelen vår siden onkel Ola var midt inni valgkampen. Lagde sommervideo 2013. Hadde "klasse"(trinn?)fest på Huk for å bli bedre kjent med nye classmates. Iphone iOS 7 update. Roadtrip til Eina. Begynte å jobbe på dansehuset. Hadde innsamlingsaksjon på skolen, noe som endte i Bagels and juice frokost og Olivia lunsj. Feiret bursdagen til halvbroren min. Det begynte å bli høst og alle bladene skiftet faaarge! Dro på lunsjdater med mams. 
OKTOBER

Høstferie = sminkefriii. Overnattet de første nettene med Erle, Helene og Jenny. Gikk en tur i den nye skulpturparken. Tok en spontantur til Berlin med Helene, Marie og faren deres Eirik. Det var sååå fint der og en skikkelig koselig reise! Var litt på Elixia. Det var revyfester. Hadde språkiadenprosjekt på skolen og vi vant! Haha, vi skal på finale den 10. januar utrolig nok og jeg gruer meg utroolig for jeg er rett og slett dårlig i fransk. Tok så og si bare iphonebilder (lat blogger nei?). NOVEMBER

I november blogget jeg så og si null prosent. Begynte å ha vondt i hodet hver dag og måtte få venner til å kjøpe paracetpakker til meg (hehe 16 årsgrense vet dere) flere ganger. Var på bowling med klassen. Hadde litt med meg kameraet på skolen (kleint nok, men det var jo ikke intensjonen å bruke det på skolen men men). Filmet enda mer til språkiaden. Sov hos Tiril med Maily og hilste på hennes nye søøøte valp. Dro til New York med Paps. Spilte et utrolig kult spill i Soho-parken med noen randoms. Sa jeg skulle lage innkjøpsvideo fra NY, men det ble aldri noe av, ops. Nora hadde bursdag!


DESEMBER

Ikke særlig lenge siden, så dere husker nok alt dette, menmen! E k s t r e m t lat blogger. Postet så og si ingenting på bloggen. Koste meg med venner og fikk masse julestemning! Postet ønskeliste på bloggen(Fikk forresten det jeg ønsket meg!). Var på bussvisning. Tok sol med Juliane og Nina. Var på Elixia. Var hos legen pga hodepinen min og jeg ble henvist til fysioterapeut og i tillegg bedt om å bruke briller oftere (hjelp, kler det ikke at all). Har hatt ekstremt mange koselige filmkvelder. Skoleslutt. Julaften på Eina med familien! Hadde bursdag 2.juledag, feiret med familie. Vært i byen, shoppet og vært på restaurantbesøk med Jenny. Feiret nyttårsaften med en koselig middag med herlige jenter, for så å dra videre. 
Håper dere alle har hatt et fantastisk år, og at dere har kost dere masse! Lykke til med alt av skole og slikt nå på nyåret. Jeg ønsker alle et supert 2014! 

POSTED 01.01.2014 // Kl. 18:38

ÅRET 2013 MAI -AUGUSTMAI

Var masse i byen. Mams kom hjem fra usa og med seg hadde hun en ny veske til meg (jeg så etter den i usa selv, men fant den ikke, så når hun fant den i new york måtte jeg jo så klart ha den!). Det var kjempefint vær ute. Hadde en del fri fra skolen. Feiret 17.mai. Feiret 80-årsdagen til Mormor. Grillet masse, solte oss masse og badet masse. Klarte å utløse brannalarmen da jeg lagde mat og jeg endte opp med Nokas på døren. Så alle sesongene av TVD. Var masse på vapiano. Kom opp i matte muntlig som gikk dårlig. Kom opp i engelsk skriftlig som gikk ganske så bra! Min elskede nesten ti år gamle kanin Silke døde. JUNI 

Sommeren kom og været var sååå fint! Postet innlegg om oppskrift på snickerdoodles. Det var aktivitetsdag på skolen. Hadde klasseavslutning og vitnemålsutdeling. Fikk 5.0 i snitt før eksamen og 4.9 etter. Hadde ekkelt langt hår. Hadde masse koselige dager med venner. Dro til besteforeldrene min på Eina. 

JULI

Var enda på Eina. Klippet av halvparten av håret! Farget vipper og bryn hos frisøren og de ble helt siiiinnsykt mørke. Dro til Kragerø med Helene, familien hennes(my second family) og Hanne. Var først på Kragerø Resort, så hos mormoren Ingeborg. Levde i maxiskjørt og kjoler. Var mye ute og spiste. Dro til Nice i Frankrike med familien. Besøkte Tiril(Tuva) og familien i Antibes. 

AUGUST

Var hjemme i oslo og koste meg med venner. Filmet frankrikehaul (i den viden ser jeg sååå sur ut, ops). Postet Klein video 5. Campet ut med jentene. Skolestart på vgs. Feiret første skoledag med et Oliviabesøk med jentene. Var i konfirmasjon til (ste)kusinen min. Var på Olivia med jentene i klassen. POSTED 01.01.2014 // Kl. 15:51

ÅRET 2013 JANUAR - APRILDere husker kanskje jeg postet to emner som dette januar 2013, hvor jeg oppsumerte hvordan 2012 hadde vært, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det igjen. Om du har lyst til å lese 2012 kan du klikke deg hit og bla helt ned. 

JANUAR

Lite aktiv på bloggfronten, og det ble for det meste postet antrekksbilder i så fall. Var dårlig på å ta med kameraet rundt. Fikk vite hva jeg kom opp i til muntlig prøve (øveeksamen). Postet mitt eneste litt dype innlegg om hvor lei jeg var av negativitet. Postet innlegg om antrekkene fra 2012. Byttet fra Best helse til Elixia. Var flere ganger på olivia. Var i bursdagen til (ste)kusinen min. Lagde klein video 4. Var bruschetta obsessed. 

FEBRUAR

Feiret bursdagen til Tiril. Min og Mathilde sin iphone ble stjålet en lørdag, heldigvis var det en hyggelig gutt som fant min i snøen et par hundre meter unna, så jeg fikk den tilbake (egentlig kunne det vært det samme, for jeg fikk iphone 5 tre dager etter, men men). Det var helt sykt winter wonderland, såå fint. Fikk valentinsgave av mams, heh. Var på et par restaurantbesøk. Var med søøøte lillebroren til Erle. 


MARS

Var stor fan av sort-hvite bilder på bloggen. Feiret bursdag med Jenny. Feiret bursdagen til Mathilde. Håret mitt begynte å bli ganske langt. Hadde mitt første (og per dags dato eneste) hull i tannen, så jeg måtte borre. Lagde et "visste du?"-innlegg om meg selv. Dro til usa med familien, Helene og Carina i påsken. Lagde "florida house tour"-video av huset vårt. Ble sinnsykt solbrent (as always??). 

APRIL

Kom hjem fra USA. Postet tre innkjøpsvideoer fra turen. Mams og Ida var i danmark så jeg og Erle var husmor. Var lei skole allerede. Dro på elixia ofte. Var på Justin Bieber konsert med Erle og Helene (Diamond circle). Var mye i byen, spesielt på Vapiano. Jeg og Mathilde forsøkte å ta en gåtur, men endte bare hos Tiril på leting etter mat. Blogget ikke mye om hverdagen, så husker ikke så særlig mye tihi. 

Mai - August kommer senere i kveld! :)

POSTED 04.01.2013 // Kl. 21:50

MITT 2012 - DEL 2JULI

Sommersavn!! Jeg blogget ikke så mye i juli, men jeg var i Kragerø med Helene, familien hennes og noen familievenner. I tillegg kom Sunniva og besøkte oss fra hytten sin. Jeg var også i Dubai med familien. Det var sååå deilig. Det ble litt for varmt å være i solen, for det var tross alt 30 grader i vannet, men jeg savner det helt sinnsykt likevel!AUGUST

Norway cup, hvaler, konfleir, konfsesong, grilling, bading, soling, loveee. De siste dagene av sommeren var herlige, savner det sykt! Vi jentene dor jo på Hvaler til hytten til Juliane, noe som var kjempekos, og det ble skapt masse herlige minner.SEPTEMBER

Tilbake på skolebenken igjen, og 10.klasse hadde startet. Jeg feiret konfirmasjonen min den 2.september, og det var utrolig koselig! Lagde også den første Klein Video!

OKTOBER

Jeg bodde hos Helene i nesten to uker. Var mye i byen med venner. Dro til barcelona med fotballaget i høstferien! Lagde også en video om Barcelonaturen og Klein Video 2. Så Ylvis live sammen med Sunniva. NOVEMBER

Drev med masse juleballforbredelser, sluttet på fotball, spilte en siste kamp for kåffå under stopp volden (var egentlig ikke meldt på, men de trengte en til, så de ringte meg), var mye med venner! Lagde Klein Video 3!

 

DESEMBER

Dette var jo nettopp, så dere husker vel endel, menmen. Juletiden hadde kommet og jeg hadde ingen julefølelse. Julefølelsen min kom ikke før etter jul, uheldigvis.  Vi hadde juleball, som var kjempekoselig. Besøkte Norefjell med familien til Helene og noen av de sammen familievennene vi besøkte Kragerø med. Rundt juletider var jeg hos mine elskede besteforeldre på Eina. Kjøpte nytt kamera, og lagde sminkevideo.  Hadde julebord med jentene og bakte pepperkaker med Amanda, Erle, Sunniva og Helene. Feiret også 15 årdagen min og nyttårsaften!Hvordan var deres 2012? Ønsker dere ett utrolig bra 2013, alle sammen!

POSTED 01.01.2013 // Kl. 20:52

MITT 2012 - DEL 1JANUAR

Jeg startet året på fjellet sammen med Erle, mamma, Ronald og noen familievenner. Jeg så masse på Hellcats og smilte aldri med tennene. Jeg hadde også en fotoshoot med meg selv, haha. Jeg var utrolig blek, veldig fjortis, hektet på jeffrey campbells og vurderte sterkt å ta dip dye. Vi spilte cup i moss. Og høydepunktet: Jeg kjøpte macen min!FEBRUAR

Jeg og Helene gikk tur i frognerparken. Jeg oppdaget kjærligheten min for deli de luca muffinsen og bagel&juice kanelbollen. Vi trente masse på best helse. Jeg kjøpte 50mm objektivet. Vi hadde vinteraktivitetsdag på skolen. Jeg kjøpte noen øredobber jeg var heeeelt forelsket i. Jeg feiret bursdagen min. 

MARS

Elsket å gå med olajakke utenfor hettejakke. Trente masse med Sunniva. Jeg, Juliane, Helene, Sunniva og Maily hadde jentekveld. Konfmøtene hadde startet, og vi gikk som bøssebærere. Det var en dag i ars det var utrolig fint vær, så jentene møttes på ceres bryggen. Jeg hadde med kameraet masse på skolen! Vi var på konfleir. La ut et bilde av Sunniva med diamantklistemerke på nesen, og dere begynte å spørre om hun hadde piercing. 

APRIL

April var tydligvis en ganske kjedelig måned. Jeg, som alle andre, var hektet på runwaydreams shortser, så jeg kjøpte en etterligning fra gina tricot. Vi hadde hjemmeoppgave i mat&helsen hvor vi skulle lage ett tre rettersmåltid. I tillegg hadde vi nattcup i kfum hallen for laget. 

MAI

Åh, mai. Sommeren hadde endelig kommet og alle gikk i shorts! Vi dro på klassetur til sverige, hvor vi kjørte segway og besøkte liseberg. Det var også 17.mai, som jeg feiret med jentene! Vi badet og grillet masse også. JUNI

Juni savner jeg! De konfirmantene som ikke var døpt døpte seg, vi hadde storyline på skolen, vi badet masse, vi hadde sommeraktivitetsdag, det var hagefest hos familien til Erle. Livet var herlig! Vil dere ha en del 2? 

hits