POSTED 18.01.2014 // Kl. 13:55

NETFLIX - SERIETIPS#netflix #serier #gossipgirl #suits

Modern family, Prison Break, Bad Samaritans, Suits, Terra Nova.


Gossip Girl, Sons of Anarchy, Pretty Little Liars, Lost, Broen. 

Oooog White Collar som jeg begynte å se etter jeg lagde disse collagene (riktignok sett ferdig nå, hehe) :)

POSTED 22.12.2013 // Kl. 18:07

WISHLIST 2013wishlist 2013

 

1. Høye grå uggs 2. Duftlys 3. Penger 4. Enkle gullsmykker 5. Casio-klokke 7. Pynt til rommet

POSTED 17.10.2013 // Kl. 19:35

SPILLELISTEHva hører jeg på for øyeblikket? Lorde, The Cab, Rudimental, Avicii, Miley Cyrus, Arctic monkeys, John Legend, Macklemore, The Whitest boy alive, He is We, Bastille, Alex Clare og mangemange andre. Dere kan sjekke ut min alltids endrede spilleliste her;

Stuck in traffic.POSTED 05.09.2013 // Kl. 17:02

TIPS TIL LENGRE HÅRSom dere vet så hadde jeg gaanske langt hår før jeg klippet det i sommer, og dermed har jeg flere ganger blitt spurt hvordan jeg fikk det så langt. Jeg gjorde helt ærlig ingenting spesielt med håret mitt, det bare ble slikt etter en stund, men her kommer likevel noen smarte tips som kan hjelpe enhver som ønsker lange, vakre lokker! 

 1. Om du vil ha langt hår er det viktig å holde det sunt! Når du sparer må du huske å stusse tuppene en gang i mellom så håret ikke blir for flisete. Men ikke stuss håret for ofte! Da vil det ikke vokse noe lengre, ettersom du klipper det hele tiden. Gjør det når det trengs! 

2. For å pleie håret ordentlig og tilsette nødvendig fuktighet, anbefales det å ta hårkur i håret en gang i uken. Jeg liker veldig godt den fra morrocan oil(og alle morrocan oil produkter generelt).

3. Det er viktig å bruke en god kam eller hårbørste som ikke skader håret. Jeg anbefaler tangleteezer som du kan få tak i HER, eller en "wide toothcomb", som feks. den du finner HEROg ett tips til; Aldri gre håret når det er vått, da er håret ekstra sårbart og du vil risikere å dra ut masse hårstrå. Har selv tangleteezer og er veldig fornøyd med det. Kjempesmart og lett å ha med seg. 

4. Unngå å farge, bleke eller stripe håret. De harde kjemikalene vil skade håret ditt utrolig. Unngå farging, striping og bleking så mye som mulig! Naturlig er mye finere. 

5. Det er viktig å stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen. Det kan du gjøre ved å massere hodebunnen i fem minutter daglig og stå på hodet i ett minutt daglig! Litt rar metode, men det sies at det skal fungere og det er nokså logisk.
6.  Legg litt ekstra penger i produktene du bruker i håret. Det er viktig å bruke ordentlige produkter med gode ingredienser, dermed er det smart å investere litt ekstra penger når du kjøper produkter som shampoo, balsam, hårkur og styligproduker. Gode produkter = godt hår. 
7. Bruk rettetang, hårføner, krølltang, kreppetang, osv. så sjelden som mulig! Om du virkelig må, burde du bruke varmebeskyttendespray, som feks. den fra got2b. 
8. Hvordan du burde dusje: Masser hodebunnen i 1-2 minutter før du går i dusjen. Gre forsiktig igjennom håret for å få vekk alle floker. Når du går i dusjen er det viktig å ikke bruke for varmt vann. Vask håret med shampoo, deretter skyller du det ut. Ta balsam i endene og lengden i håret (Ikke for nærme hodebunnen, det vil føre til fett hår). La balsamen være i håret i 3-5 minutter, før du vasker det ut. Helt til slutt skyller du håret i kaldt vann for å lukke skjellagene i håret, og beskytte mot flisete hår. Når du kommer ut må du la håret lufttørke. 

Jeg er veldig glad jeg klippet mitt hår, så er det ikke like slitt og irriterende langt, for tro meg, det er ikke like gøy i lengden. Men spar og prøv det ut! Langt prinsesse-hår er jo nydelig, spesielt når du krøller det. // Er på jobb idag for første gang, dermed får jeg ikke blogget før sent på kvelden. 

POSTED 01.09.2013 // Kl. 22:08

FILMANBEFALINGFor en stund siden kom filmen "The Host" eller "Verten" ut, så jeg, Erle og Jenny bestemte oss for å se den. Etter ganske lave forventninger ble vi alle positivt overrasket. Både jeg og Jenny har tidligere lest boken, men siden det snart er 4 år siden så husket vi ikke hele historien. Jeg husker da vi begge hadde lest boken, og det var da twilight akkuratt hadde kommet ut så vi ville såå gjerne også at denne boken (som er av samme forfatter som twilight) også skulle ut på kino, men det skjedde aldri, så vi glemte helt av det. Men nå er den her!

Som sagt hadde vi alle ganske lave forventninger(ettersom twilight-filmene var så dårlige), men den var faktisk veldig bra! Noe av grunnen til at vi ble så overrasket var vel også fordi forventingene var såpass lave, med tanke på at Jenny så den en gang til senere og da ikke syntes den var såå bra som første gang vi så den, men jeg er enda ikke overbevist! Jeg syntes den var veldig bra! Jeg vil tro det var gøyest for meg og Jenny siden vi begge har lest boken, men Erle som ikke har gjort det syntes også den var veldig bra. Settingen i filmen er som følger; En annen rase truer med å ta over planeten ved å bosette seg i menneskets kropper, fjerne sjelen deres og slette alle minnene deres. De gjør det fordi de mener menneskene er en trussel for jorden, og for dem er dette en måte å skape fred på. Melanie, som er hovedpersonen, har vært på rømmen fra disse menneskene og prøver desperat å overleve. Hun er villig til å gjøre alt for å redde de hun bryr seg om, så når hun blir fanget går ikke alt etter menneskenes plan. 

Filmen er i mine øyne veldig bra, den er nokså spennende, kjempesøt og er litt sånn "feel good" på en rar måte. Anbefaler dere alle å se den! Bra kvalitet, godt skuespill og god storyline. Så om dere er på leting etter en ny film å se på en lat søndag, så er denne en god mulighet. Har dere sett den eller har dere lyst til å se den? Lyst på flere filmforslag senere?

POSTED 08.08.2013 // Kl. 17:21

IPHONE-DEKSLERHei herlige lesere! Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en utrolig søt og morsom nettside kalt Elitagirl.net, de selger iphone-deksler spesiallaget til rosa-ungdommen. Dere har sikkert sett noen av dekslene deres på bloggen til Sophie Elise tidligere, og jeg må si jeg falt pladask når jeg så de! Så søte! Nettsiden er norsk, og dermed helt trygg. Frakt kommer på 39,- og dekslene er til rimelig pris. Du kan til og med kjøpe DIY-pakker og spesialdesigne dekslet slik du ønsker. 

De selger deksler til iPhone 4/4s, iPhone 5 og iPad 2/3. De selger også noen pakker med rhinestones, masse små dekorasjoner og anti-støv plugger formet som rhinestone-kroner! Såå masse nydelig. 

POSTED 06.05.2013 // Kl. 23:28

HJELP!Heihei! Jeg har vært på utkikk etter en ny veske en stund nå, så nå har jeg klart å minimere valget til to vesker. Men jeg trenger dere! Dere må hjelpe meg å velge, for jeg klarer det ikke helt selv. Hvilken syntes du?

den til venstre (satchel) eller den til høyre (tote)?

satchel til venstre, tote til høyre

bilder lånt herifra http://www.abeautyfullday.com/fashion/tory-burch-robinson-tote-double-zip-vs-tory-burch-robinson-satchel-official-review

POSTED 05.03.2013 // Kl. 18:33

MIN  PROACTIV  OPPLEVELSEJeg skrev i november eller desember, er ikke helt sikker, at jeg hadde motatt en pakke fra proactiv, og da fikk jeg spørsmål om jeg kunne fortelle om hva jeg syntes om det. Nå har jeg testet det ut i noen måneder, så det er vel på tide, så nå kommer et lite proactiv solution reveiw!

Først og fremst så er proactiv et tre trinns program og alle produktene i trinnene inneholder salicylic acid. Man får også noen produkter med ved siden av, hvilke man får avhenger av hvilken pakke man bestiller. Jeg bestilte på proactivsolution.no. Man mottar orginalt en pakke hver måned, som koster 499,-. Jeg har foreløpig mottat en annen hver måned og vil heller motta en hver måned, så jeg skal sende mail til de. Man kan selv bestemme hvor ofte man vil få en pakke. Den første pakken koster 599,-. 

Hvordan jeg bruker det:

1. Det første steget er "Renewing cleanser", som er en ansiktsrens/skrubb. Denne skal brukes morgen og kveld. Selve løsningen er blå, og har mange små korn i seg, noe som er bra. Jeg hater når skrubber har få "korn" fordi jeg føler det ikke gir full effekt.

2. Så kommer "Revitalising toner". Det er en væske som skal påføres huden med bomullspads. Denne føler jeg ikke gjør store forskjellen, men den er grei å bruke. Kan ærlig si jeg ikke helt vet hva det er meningen at den skal gjøre heller.  Selve flasken skulle gjerne ha vært litt større, ettersom mye av innholdet blir sittende på bomullspadsen. 

3. Til sist er det "Repairing treatment". Denne kremen undervurderte jeg de første ukene. Jeg tenkte den ville gjøre huden min veldig fet, derfor bruke jeg utrolig lite hver gang. Men den er faktisk utrolig bra! Den fjerner urenheter godt og føles veldig lett på huden. Denne kremen er også utrolig drøy, og varer lenge!

Cleansing brush:  Når jeg kjøpte pakken var det et tilbud som gjorde at jeg fikk med denne gratis. Den skal brukes en gang i døgnet, jeg bruker den om kvelden, fordi det er da jeg er mest nøye og "hardhendt" med huden ettersom det er greit om huden blir litt rød. Dette verktøyet er velidig bra, og er fint å brukte til å fjerne den sminken som ikke gikk bort med sminkefjerneren. Men jeg tror likevel jeg skal kjøpe en clarisonic børste når jeg drar til USA, fordi de har blitt veldig godt omtalt. 

Daily Oil control: Jeg bestilte pakken "Oil control", derfor var denne en del av pakken. Dette er en krem som skal regulere oljeutslippet i huden. Jeg har egentlig ikke tenkt over det noe særlig når jeg har brukt den, så jeg kan ikke svare om den hjelper eller ikke. 

Green Tea Moisturizer: Dette en en fuktighetskrem laget med grønn te. Den fungerer like bra som enhver annen fuktighetskrem. Den følels utrolig myk ut når man tar den på, og den trekker seg fint inn i huden, så man ender ikke opp med oljete hud. Den er utrolig bra!

Proactive Pore Refining Peel: Dette er små wipes/servietter som man glir over huden for å gjøre porene mindre. Jeg har ikke særlig store porer, så jeg har ikke sett noen virkning, så det kan jeg ikke si mye om. Jeg trodde dette var noe jeg fikk med i hver pakke, men fikk det tydligvis bare med som en ekstragave i den første, så jeg brukte opp fire (det er 5 i en pakke) før jeg fant det ut. Det svir litt når man tar det på.  

Proactiv Refining Mask: Dette er en ansiktsmaske man skal bruke to-tre ganger i uken. Jeg kan helt ærlig si jeg bruker den en eller to ganger i måneden, fordi jeg glemmer det/finner ikke tid. Man kan tydeligvis la den være på som en "spot treatment" eller maske over natten også, men det har jeg ikke testet ut. 

Konklusjon: Alt i alt har huden min forbedret seg veldig! Det er fortsatt endel urenheter, men men. Jeg tror jeg skal teste det ut en stund til, og etter det skal jeg prøve å finne noe annet som eventuelt fungerer bedre. Jeg forventet egentlig ikke særlig mye av dette produktet så jeg ble positivt overrasket. Hvis jeg skulle bedømt det på en skala fra 1-10, tror jeg det ville vippet mellom 7 og 8.  

POSTED 23.12.2012 // Kl. 23:15

ØNSKELISTE 2012Heihei! Idag dro vi opp til eina til besteforeldrene mine, var en tur innom mormor på veien hit også. Vi har sett kvelden før kvelden og kost oss masse. Jeg har nesten ikke julestemning lengre, hadde mye i starten av desember, men nå har den forsvunnet. Jaja, i morgen er julaften så da kommer den nok tilbake!

Her har dere da ønskelisten min for i år. Det er liten sjangse for at jeg får noe av det som er på den, ettersom jeg poster den først nå, men men. Grunnen til at jeg poster den så sent er at jeg ikke har noen ide om hva jeg skulle ønske meg i år, hehe. Hva står på toppen av deres ønskeliste?

POSTED 20.11.2012 // Kl. 21:26

MIN SPILLELISTE♥ one direction ♥ the script ♥ train ♥ 

♥ one direction ♥ rome ♥ olly murs ♥  

♥ a rocket to the moon ♥ one direction ♥ taylor swift ♥ POSTED 23.10.2012 // Kl. 21:38

APPENE MINEHaha, Sunniva er bakgrunnsbildet mitt for øyeblikket. | På første siden har jeg vel egentlig ingen spesielle apper. iDrated app hvor man legger inn hvor mye vann man har drukket, da vil appen gi deg en varsel når det er tid for mer vann. Målet er å i løpet av dagen bli fullt hydrert. Snapchat denne vet vel alle om? om ikke; her gang du ved hjelp av wifi/3g sende bilde av deg selv til en eller flere venner. Du velger hvor lenge vennen kan se bildet(1-10sek). 

Narvesen, 7-Eleven, Wayne´s, iDeli, Bik Bok, Shell Fresh og Statoil tilbudsapper hvor det blir lagt ut kuponger som kan brukes i butikkene. Emoji emoticoner man kan bruke så og si hvor som helst, f.eks. facebook chat, meldinger og til å skrive med i alle apper. | RuterReise app hvor man kan se når bussen, trikken, osv. går og hvordan man kommer seg til de forskjellige stedene. Passbook aner ikke, haha. TimerCam selvutløser til iphonekameraet. Shape It et tidsfordrivspill hvor man skal binde sammen små prikker. Anbefales ikke. Super Penguins morsomt spill som minner litt om temple run og subway surf. Jump out! et spill jeg ikke har spilt enda. 

Instagram, Facebook og Spotify det er vel egentlig en selvfølge? Twitter bruker det bare til å følge Justin Bieber og George Shelley, hihi. PE-Fotolr bilderedigeringsapp. Blogg.no til og blogge for dere♥hihi Formspring det vet dere også? en app hvor man kan sende spørsmål enten anonymt eller ikke til venner. Subway Surf et spill jeg er helt sykt lei av, men har 523879 i rekord, så jeg vil ikke slette det. Polyframe app for man kan lage kollasjer. Dagens app utrolig bra app, her gjør de slik at en betalt app blir gratis i 24 timer. Hay Day et avhengighetsskapende spill som alle mobber meg for. Spillet går ut på at du driver en gård. Sleep Time en app som du skrur på når du legger deg, så legge du iphonen i sengen(jeg skrur alltid på flymodus for å unngå mye stråling), så registrerer appen når det er best å vekke deg og hvordan du sover i løpet av natten. Anbefales! CarTunes musikkavspillings app, den er bra for man styrer den kun ved touch, til og med volumet. + den har finere design enn den innebygde appen. Anbefales! | Verøktøymappen med ting jeg sjeldent bruker. Emoji forklart lengre opp. 

Har du noen av de samme appene? Er det noen du syntes jeg burde laste ned? 

POSTED 12.10.2012 // Kl. 23:03

DIY: GALAXY NAILSHeihei! Har i det siste fått masse spørsmål om hvordan jeg gjorde neglene mine (vet du ikke hva jeg snakker om, så bla litt lengre ned, til outfitet med ballerinabun). Det er flere måter du kan gjøre det på, så dette er bare hvordan jeg gjør det. Det du trenger:

♥ En mørk neglelakk, gjerne ikke helt sort, men med lilla/blå toner i seg.  Jeg brukte Essie: Dive Bar

♥ En hvit eller lys neglelakk.  Jeg brukte Trind - French White, fra manikyr settet deres.

♥ To(eller flere) valgfrie, nokså sterke farger.  Jeg brukte Revlon: Electric Pink og Love&Beauty: Mint

♥ En glitter neglelakk, størrelsen på glitteret er valgfritt.  Jeg brukte Disney h&m: Confetti Kisses

♥ En sminkesvamp.


Step 1: Lakk neglene med den mørke lakken. Denne fargen blir basen. 

Step 2: Hell litt av den hvite lakken på en overflate du ikke er redd for å ødelegge ( f.eks. et ark). Dypp sminkesvampen i lakken og begynn å presse det på neglene(?haha). Prøv deg frem, etterhvert vil du få teken på det! 

Step 3: Fortsett på samme måte med de andre fargene. 

Step 4: Avslutt med et tynt lag glitterneglelakk. Har du ikke det, så kan du ta på en top coat og bruke løst glitter over. Og Voila! Så enkelt er det. Det ble ikke såå bra denne gangen, siden jeg gjorde det utrolig fort, men jeg håper dere skjønte fremgangsmåten! Lykke til, send meg gjerne link til et bilde hvor du har prøvd det!
POSTED 09.04.2012 // Kl. 22:13

TRE RETTERS MIDDAGHei hei!

Siden vi har mat og helse dette året på ungdomsskolen har vi fått i oppgave å forbrede en tre retters middag som er næringsrik og god. Jeg lagde bruschetta til forret, laksepakke med potet på siden til hovedrett og fylte jordbær dyppet i sjokolade. Jeg syntes det var ekstremt godt og for første gang i livet mitt likte jeg faktisk bruschetta! 

Hva syntes dere? 

Puddelen skal til å lage mat! Forrett; Bruschetta med balsamico på bunnen. Fersk basilikum, hvitløk og tomat toppet med oliven olje. Brødet/ baguetten er hjemmelaget!Hovedrett; Ovnsbakt laks med noen dråper sitron og omringet av brokkoli, gulerot og purreløk. Ved siden av har vi potet og en sitron skive. Dessert; Uthulte jordbær fyllt med kremost blandet med vanlije. Toppen av jordbærene er dyppet i varm sjokolade og alt er avkjølt i kjøleskapet så sjokoladetoppene stivnet. 

Noe som frister?

POSTED 06.04.2012 // Kl. 20:05

THE MIXED TAPE 

 

 

Hva hører du på? 

POSTED 24.02.2012 // Kl. 18:44

HVORDAN FÅ SKOENE TIL Å PASSEMange opplever å finne de perfekte skoene, men uheldigvis er de litt for små, men det er ingen grunn til å ikke kjøpe de! Dette tipset funker best på skinnsko, men funker også på de laget av fake skinn. 

Dette er skoene jeg skal utivde. Søsteren min kjøpte de til meg sist hun var i London, men uheldigvis var de litt for små.

Trinn 1) Finn frem to plastikkposer og fyll dem litt med vann. 

Trinn 2) Ettersom jeg bare skal utvide de foran legger jeg plastikkposene inni tåen på skoene. Pass på at de fyller hele tuppen av skoen, hvis de ikke gjør det burde du fylle posen med mer vann. 

Trinn 3) Sett/legg skoene i fryseren. Hyllene i vår fryser gjør at det ikke var plass til å sette de rett ned, så isteden måtte jeg legge de sidelengs. Det kan være en god ide å feste posene med strikker eller noen ekstra poser i tilfelle posene fylt med vann faller ut av skotuppen.

La skoene ligge der i ca 2 og en halv time. 


Trinn 4) Ta ut skoene. La de stå litt ute i tilfelle de har fått noe vann på seg. Og voila! Skoene dine er ferdige! De vil max utvides 1 str, og vil du ha såpass stor endring burde du gjenta denne prossesen flere ganger. 

Jeg utvidet mine ca en halv størrelse, og nå passer de perfekt! POSTED 02.02.2012 // Kl. 23:06

SOVE SPILLELISTEDa er det vel snart tid for å slukke lyset og si natta. Merker at jeg er sykt trøtt nå, etter både å ha gått hele veien til butikken og tilbake i bitende, vært hos Helene og på konf møte.. Det er like før jeg slukner fullt påkledd. Men tenkte det da ville passet bra med en liten spilleliste! Har dere hørt noen av sangene før?

God natt!

 

Wherever you will go - Charlene Soraia

9 crimes - Damien Rice

All about us - He is we, Owl city

Cheyenne - Greyson Chance

Dance so good - Wakey! Wakey!

Echo - Jason Walker

Everybody lies - Jason Walker

Kiss me - Jason Walker

Longest night - Howie Day

Skinny Love - Birdy

This city never sleeps - Jason Walker

Who says - John Mayer

POSTED 18.01.2012 // Kl. 16:55

CARAMEL FUDGE BROWNIESHei folkens! Denne oppskriften og bildene er "stjålet" fra Passion 4 baking.com, som er en helt herlig side/blogg med masse fine og gode oppskrifter, hvis du allerede ikke har vært der anbefaler jeg deg å ta en titt innom!

 

Caramel Fudge Brownies

Langpanne, ca. 15 x 20 cm

I stekeovnen: 175 °C i ca. 30 minutter

 85 g smør

 230 g mørk 70 % sjokolade

 150 g sukker

 2 ss expresso kaffe

 2 store egg

 35 g hvetemel

 135 g valnøtter

 karamell


Smelt sjokoladen og smøret, bruk vannbad sånn at det ikke svir seg
Rør godt sånn at det ikke blir klumper

Tilsett sukkeret og rør godt om
 Så trenger du to egg..
Rør inn ett og ett egg om gangen, men rør godt mellom hvert


Så tilsetter du expressopulver og mel, rør til du ikke har noen klumper
Etter det tilsetter du valnøtter, du kan også bruke andre ting som peanøtter eller pecannøtter

Deretter heller du bare røren i en panne, det går også ann å bruke en litt mindre form for å få litt høyere brownies.

Husk å legge bakepapir i formen.

Etter du har helt røren i formen, tar du bare på klumper av karamell.. Mmmm!

Stek browniesen på 175°C i ca 25-30 min!

Så lar du de avkjøle deg HELT
Da får du disse deilige Browniesene!Synes dere det så godt ut ?

POSTED 17.01.2012 // Kl. 18:01

ANBEFALING: KRØLLTANGHei alle sammen! Som dere sikkert har sett gikk jeg med krøller i går, noe som er ganske ulikt meg. Vi har et par krølltenger hjemme, men jeg har aldri syntes at noen av de er spesielt gode. Men for noen dager siden kjøpte søsteren min en ny en! Denne er fra gorgeous og har et kjempe søtt design. Den er helt svart med små "diamanter" på håndtaket. Krøllene holder i en evighet og på meg av de like fine etter 24 timer. Du kan lage mange forskjellige krøller og bølger, og den er veldig lett å bruke. Noe veldig positivt er at den varmes fort opp. En liten er at det kan være vanskelig å bruke den når du har ganske langt hår, slikt som meg, for da kan håret gli vekk nokså lett. Det følger også med en veldig fin brosyre med instruksjoner om hvordan du bruker krølltangen. Tipp topp tommel opp!


No politics...

No religion...

Just gorgeous

POSTED 09.01.2012 // Kl. 22:59

SOVESPILLELISTETenkte å vise dere hva jeg hører på hver kveld og lurer også på om du gjør det samme? Jeg er så heldig å få bruke erle(Erleish) sin spotify ettersom hun har premiuim, så vi deler da også spillelister, så creds til henne! Håper dere liker sangene og liker at jeg har begynt å legge ut sanger i samtlige innlegg. Sov godt og drøm søtt :)

"#"%#%!!"!?)/)%# Hadde lagt inn alle sangene så klarer blogg.no å fucke seg helt opp! grrr... Her kommer i alle fall tittlene for nå: 

 Jar of hearts - Christina Perri 

 Waiting outside the lines - Greyson Chance 

 Graduation- Vitamin C 

 A drop in the ocean - Ron Rope 

 In my veins - Andrew Belle 

 Because you loved me - Celine Dion 

 Echo - Jason Walker 

 Seattle - Jason Walker 

 Don't know - Jason Walker 

 When the lights go down - Jason Walker 

 Kiss me - Jason Walker 

 Everybody lies - Jason Walker 

 Shouldn't be a good in goodbye - Jason Walker 

 Midnight starlight - Jason Walker 

 Hope you found it now - Jason Walker 

 This city never sleeps - Jason Walker 

 Here without you - 3 doors down 

 Angel - Jack Johnson

 

Tykk skrift betyr favoritt ;)

POSTED 23.12.2011 // Kl. 20:26

JULESPILLELISTESanta Baby  Taylor Swift

My only wish this year Britney Spears

Plutti Plutti Pott Bjellene klinger

Mistletoe Justin Bieber

When you wish upon a star Cliff Edwards

All i want for christmas is you Justin Bieber ft. Mariah Carey

Silent Night Taylor Swift

The Christmas song Justin Bieber

♥Have a merry christmas♥

POSTED 24.11.2011 // Kl. 17:29

WANTS FROM GINATRICOT.COMHettegenser her. 199,- 

Skjørt her. 199,-

Tøfler her. 129,-


Skjørt her. 249,-

Skjerf her. 129,-

You like? 

hits